Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Pierre & Vacances « Heliotel Marine » 4-sterren

273, Avenue Saint Hubert, 06700 Saint-Laurent-du-Var, Frankrijk

#7 van de 20 hotels in Saint-Laurent-du-Var

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 506 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    De ruimte van het appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligbedjes bij het zwembad zijn wel doorgezakt; zoals wij hier ook al hadden gelezen Haha. Maar prijstechnisch echt meer dan prima.

    De ruimte van het appartement. Wij hadden een tweekamerappartement met onze twee tienerdochters. Dan hadden we een slaapkamer met een tweepersoons bed en twee bankbedden in de woonkamer. Ook nog een apart kamertje met een stapelbed dus dat was echt prima. Het stapelbed hebben wij niet gebruikt. Prima douche en ruim balkon. Lekker zwembad en de broodjesservice bij de receptie is ook weg handig! Fijne locatie buiten het drukke Nice maar ideaal om de Cote d’Azur vanaf hier rond te touren. Zeker aan te raden!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,8
    Verblijf met gezin met 2 tieners
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (4-5 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Fijne vakantiebestemming, ook met kinderen. Rustig gelegen, veel plaats aan het zwembad. Het appartement is netjes en voldoende ruim. Mooie omgeving. Uitstappen gemakkelijker met openbaar vervoer dan met auto. Wel jammer dat er geen grote supermarkt op wandelafstand is. (wel kleine, dure)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Heerlijke omgeving, dicht bij de zee, supermarkt, bakker en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stapelbed was 1.80cm lang. Niet geschikt voor lange mensen!

    2 kookplaten, koelkast met vriesvakje, dus kan je prima je eigen maaltijd bereiden. Groot balkon met altijd de zon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    Prima en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (4-5 Personen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven.

    Het appartement was schoon en netjes. Alleen heel erg jammer dat er geen rubbertjes onder het meubilair was geplakt. Erg gehorig door het schuiven van de meubels.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Goed maar in tegenstelling tot 2 jaar geleden vertoonde het appertement toch minpunten zoals de ligging , zonnekap,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement had op het terras maar zonne zijde tot 09.00 hr 's morgens, de linnen zonnekap op het terras was gescheurd, er waren enkele elektrische aansluitingen die niet veilig waren.

    De locatie dicht bij de zee, voldoende veilig parkeer mogelijkheden met ingang access code, het appartement is voldoende uitgerust.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    We hebben van een super goede vakantie genoten, die zeker voor herhaling vatbaar is.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Kunnen er geen matrasjes gezorgd worden om op de zonnebedden te leggen? Deze lieten toch wel te wensen over omdat ze echt doorgezakt en versleten waren.

    De studio die we huurden was ruim genoeg voor ons twee. Alles was er voor handen maar er was wel onvoldoende keukenhanddoeken, en badlinnen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    heerlijke vakantieweek, zon, zee, strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    We waren aangewezen op de Spar-supermarkt , ongeveer 10min loopafstand. Deze had dubbele prijzen ! dat was jammer, maar ach, voor een weekje te overzien. Pas op met de tafel op het balkon, deze is licht en stoot je snel om (met het servies erop :-(

    een ruim appartement (6-persoons) van alle gemakken voorzien (vaatwasser, magnetron, grote koelkast met vriesvak, veel opbergruimte) Groot balkon ! dichtbij het strand. Strand met kiezels maar dat went erg snel, heerlijke palmbomen. (neem waterschoenen mee) Bus halte aan de hoofdweg (ongeveer 5 min lopen) hier gaat zeer regelmatig een bus richting Nice (en luchthaven) . De "andere kant "op gaat een bus naar Cannes en Grasse (leuk voor een bezoekje) Velo bleu aan de boulevard, naast tourist office. Afgesloten terrein, hier kun je ook je (huur) auto veilig kwijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Fijn appartement dichtbij zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 8 nachten

    Genoeg parkeergelegenheid in de kelder. Alleen parkeren is daar wel wat lastig door krappe plaatsen tussen de betonpalen. Weinig pannen aanwezig, maar we kregen extra pannen na vragen bij de receptie.

    Dichtbij mooi en rustig strand. Vriendelijke en behulpzame receptie. Broodservice 's ochtends. Mooi zwembad. Kamer netjes en zuiver. Rustige ligging. Met de trein of bus kun je zo naar Nice, Cannes of Monaco. Beter dan met de auto ivm druk autoverkeer (in de tijd dat wij er waren).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    Prima omgeving, vieze accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhygiënisch, verouderd, slecht onderhouden, niet schoon, schandalig voor een viersterrenclassificatie.

    Nabijheid vliegveld, dichtbij het rustige strand, prima vertrekpunt om te fietsen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    5,0
    Matig. Geen receptie 's avonds na 1900 uur. Was niet tevoren gemeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen receptie aanwezig 's avonds na 1900 uur. Dat betekende dat wij er niet meer in konden en de eerste nacht elders hebben moeten verblijven. Slecht geregeld!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,5
    Prima vakantie geweest.Goede uitvalbasis voor fietsen naar Nice en Antibes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel erg gehorig. Erg veel last van bovenburen gehad. Makkelijk op te lossen door rubbers of viltjes onder meubilair te plakken.

    Appartement was prima. Ruime slaapkamer. Wel was alles wat gedateerd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Bed was geweldig locatie prachtig omgeving super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen en keuken gedateerd en kitranden in keuken badkamer erg vies loslaten enz

    Graag meer uitbreiding keukenspullen bv kopjes pannen enz

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    Prima accommodatie als uitvalsbasis om rond te kijken in de stadjes rondom.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligbedden bij zwembad oud en de meesten waren doorgezakt.

    Ruim appartement

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Appartement met 2 Kamers en Airconditioning (5-6 Personen)
    • Verbleef 8 nachten

    niets

    nee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    N.V.T.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Studio met Airconditioning (4 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.V.T.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Wij hebben een 6-persoonsappartement gehuurd als koppel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer genoeg geen afzuigkap.

    Wij hebben een 6-persoonsappartement gehuurd als koppel en dit viel reuze mee.ruime living,badkamer,kledingkasten, goede matras,keuken alles aanwezig.alles zeer schoon.zeker aanbevolen!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    Prima locatie dicht bij het strand en toegang tot het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het complex is wat verouderd wat je met name terugziet in het zwembad (steentjes van de bodem raken los), schuifpui (geen slot en niet van buiten open te maken) en badkamer (weerplekken) Dit was echter voor ons niet storend en heeft geen minuut pret ontnomen.

    Prima locatie dicht bij het strand en toegang tot het openbaar vervoer. Binnen het appartement heb je alles wat je nodig hebt en de airco werkt goed. Personeel bij de receptie was vriendelijk en sprak ook goed Engels.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    8,8
    Accommodatie was precies goed voor een gezin met jonge...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De wifi is "net" genoeg voor normaal gebruik. Supermarkt of de dichtstbijzijnde bakker vonden we net te ver om er even snel naartoe te gaan.

    Accommodatie was precies goed voor een gezin met jonge kinderen. Auto veilig in de parkeergarage en ook de zwembad hebben we in die week zelfs gebruikt.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,5
    Goede uitvalsbasis voor ontdekken Cote d'Azur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen free wifi Geen Nederlandstalige TV-zenders

    Goede uitvalsbasis voor ontdekken Cote d'Azur.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,9
    De ligging vlak bij het strand en het grote terras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kosten voor de Wifi

    De ligging vlak bij het strand en het grote terras.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: