Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pierre & Vacances Premium Les Rives de Cannes Mandelieu 3-sterren

Boulevard De La Mer, 06210 Mandelieu-la-Napoule, Frankrijk

#17 van de 46 hotels in Mandelieu-la-Napoule

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 220 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    De vrijheid die je hebt in de bungalow die wij hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio (4 Personen)
    • Verbleef 13 nachten

    Niets

    De vrijheid die je hebt in de bungalow die wij hadden geboekt. Prima accomodatie, fijn zwembad en op loopafstand van het strand. als je zoals wij zelfvoorzienend bent (appartemnet/bungalow), heb je wel een auto nodig om naar de Geant of Casino te rijden (afstand 3 km) voor inkopen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,0
    Had meer verwacht van P & V
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio (4 Personen)
    • Verbleef 13 nachten

    De foto´s die we zagen van jullie, klopte niet met wat we gekregen hebben. Verouderd, geen plaats in de leefruimte, 1 kast waar kuisgerief + wasrek in stond en sterke geur, hebben onze kleren in de reiskoffer moeten laten zitten. Vloer terras was om uw bennen te breken + airco buiten met lawaai . Eetzaal, bar was niet fris en aan het water (terras) was het een rommel, tot dat er een firma langskwam (samenkomst 3M )

    De ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    We zijn slechts 2d op doorreis gebleven, als je de omgeving wat kent is het zeker een goede locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het domein was niet aan het strand gelegen!

    Mooi zwembad, La Napoule centrum op wandelafstand 10min Mooie wandelpad langs kanaal met plezierbootjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima appartement . Klein maar alles is aanwezig. Mooi en warm zwembad. Locatie is super

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Het is ideaal gelegen om steden te bezoeken aan de Côte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer (6 Personen)
    • Verbleef 14 nachten

    Er hing een vieze geur van de afloop in onze badkamer.

    Het is ideaal gelegen om steden te bezoeken aan de Côte d' Azur. Heel mooi zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,3
    Fijne omgeving, dichtbij het strand. Alle voorzieningen in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Appartement met 1 Slaapkamer (5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Klein winkeltje binnen de accommodatie zou handig zijn.

    Rustige ligging, nabij het strand. Prachtige groene omgeving, mooi onderhouden !

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    Fijn appartement, leuke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Adres klopt niet, het is niet Boulevard de la Mar, maar Avenue de la Mar. Dat was dus even zoeken voor ons. Vier persoons appartement heeft 1 slaapkamer en 2x slaapplek in de woonkamer, boek voor wat meer comfort dus 2 personen meer dan je nodig hebt!

    Fijn appartement, leuke omgeving.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    7,5
    Super zwembad, dicht bij het strand, broodjes service, prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden zijn dun en niet echt comfortabel. De slaapkamer is erg klein, aangezien je er alleen slaapt is het ok. Tijdens onze vakantie waren er bijna alleen maar fransen, dit was minder leuk voor onze kinderen. Geen animatie voor de kinderen terwijl dit wel gesuggereerd was.

    Super zwembad, dicht bij het strand, broodjes service, prima huisje, schoon. Goed internet.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    8,8
    Mooie verzorgde residentie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Mooie verzorgde residentie. Ideale ligging als uitvalsbasis voor gans de Côte d'Azur. Eigen parking.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    Mooie locatie met uitzicht op het water.
    • Zakenreis
    • Stel

    Mooie locatie met uitzicht op het water. Zwembad goed verzorgd en dichtbij. Vriendelijke medewerkers, behulpzaam

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,9
    Zeer goede ligging!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te kleine terrastafel.

    Zeer goede ligging!

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,1
    Locatie t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie t.o.v. strand. Zwembad.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: