Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Residéal Premium Cannes 4-sterren

11 Rue Bertrand Lépine, Cannes City-Centre, 06400 Cannes, Frankrijk

#97 van de 381 vakantiewoningen in Cannes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 804 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    5,8
    Locatie top! Hotelkamer en comfort verre van 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer viel tegen qua comfort, wij hadden een bedbank achtig iets waarbij we bij aankomst deze zelf moesten installeren en opmaken. Van de bank 2 bedden maken. Dat wil zeggen het ene bed onder het andere vandaan rijden. Een persoon ligt op een verhoging (bedbank) en de ander ligt op een lattenbodem met matras op wieltjes op de grond. Er was geen dagelijkse schoonmaak en de bedden werden ook niet opgemaakt/verschoond. Handdoeken kregen we 1 set per persoon. Die werden gedurende het verblijf ook niet verwisseld. Als je dat wilde kostte je dat een paar euro per handdoek. Ook moest je je kamer zelf schoonmaken en de handdoeken en het beddengoed in de wasmand beneden in de lobby doen voor je vertrek. Anders kost je dat 50 - 70 euro extra. Er werd gemeld dat we konden schoonmaken met de stofzuiger en bezem in de kast naast de lift !! Over deze bedden en schoonmaak kosten en activiteiten staan nergens iets vermeld als je het hotel gaat boeken. Je wilt gewoon een lekker bed wat ook weer opgemaakt wordt.. en schone handdoeken als je ze op de grond achterlaat. Daarnaast waren er in de badkamer schimmelplekken. Voor een 4 sterren hotel vind ik dat niet kunnen! Ook liep het water langs het bad de badkamer terwijl er een glasplaat tussen zit.. die dus niet meer goed afsloot. De wifi was heel slecht.. en je kreeg een kaartje met een inlog. Die liep na een paar dagen weer af en moest je een nieuwe inlog halen. Voor een 4 sterren hotel dus wel een tegenvaller. De locatie maakte veel goed maar we komen hier niet meer terug.

    Het best aan het hotel is de locatie. Die is prima. Personeel was ook vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Prachtige lokatie!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Duplexwoning - Tuinzijde (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 11 nachten

    De meeste personeelsleden waren erg vriendelijk en behulpzaam, alleen 'een man met een baard' was meerdere keren gewoon onbeschoft. De douche zat onder de schimmel en het rook er ook muf door. Ondanks de airco beneden was het boven erg warm en hebben daardoor steeds slecht geslapen.

    Geweldige lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Alles !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte accommodatie voor ons vakantie doel. Fijne kamer voor een weekje vakantie ( vorige keer hadden we een grotere kamer maar dat mag de pret niet drukken ) op 150m van het strand en 100m van de winkelstraten. Supermarkt op loopafstand. We waren deze keer met de motor die veilig geparkeerd kon worden in de parkeergarage. Lekkere jacuzzi en kleine sauna zitten bij de prijs bij in. Perfekt verblijf maar probeer tuinzicht te boeken.

    Alles !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten

    zwembad klein, maar de zee was oke. Had lang gezocht naar iets met zwembad was niet nodig. strand goed, verderop golven en kids wilden daarheen. stapelbedden boven vond zoontje van 11 eng, bang voor spinnen, krapjes vandaar. geen toiletartikelen, betalen extra ervoor. Voor langer dan 3 dagen schoonmaak nemen. sauna en whirpool mag tot 10 uur open ipv 8 uur, dan was het haasten , je komt net terug rond 8 van zwemmen en kon je niet in. ook toiletartikel shampoo in de badkamer plaatsen. dunne mooie Dame en heer nogal streng/stijfjes. parkeren hotel te krap garage, maar savonds na 7 uur tot 8 uur ochtend vlak achter de garage free en na 8 kon je maar per 2 uur parkeren voor 3 euro en tussen 12en 2 oof free. nadeel moest vroeg op. achter lame parking reserveren van tevoren anders kom je duurder uit als je auto in en uit laat. vietnamees(duur, blikje 25 cl cola 4 euro en weinig eten), turks niet lekker, jaipur palace wel achterin. Libanees zag er ook lekker uit

    locatie is fantastisch croissette boulevard levendig, omgeving chinees, pakistan reaturant betaalbaar strand en casino om de hoek. OOk sauna en whirpool bad fijn . rue de antibes en monoprix supermarket acherin, goed winkels daar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Keurig en perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De Wi-Fi viel telkens weg, uit of werkte een tijdje niet, verder is de parkeergarage erg smal en prijzig. Wij hebben ervoor gekozen om de auto in de buurt neer te zetten voor minder dan de helft. De kamers zijn klein, maar wel van alle gemakken voorzien.

    Alles zat heerlijk in de buurt, de boulevard La Croisette zat op nog geen minuut lopen. Het "normale" strand was 5 minuten lopen, waar je niet voor bedjes moest betalen. Het personeel was heel vriendelijk, zwembad was heerlijk. Tijdens ons verblijf was net de overgang van weinig gasten naar veel gasten. De rust in het appartement was perfect. Verder zitten er in een straal van 10 minuten genoeg supermarkten waar je heerlijke broodjes kan halen. al met al een perfecte vakantie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    9,6
    Heerlijk ontspannen in Cannes!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Duplexwoning - Tuinzijde (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is top en het personeel is zeer vriendelijk! De duplexwoning is prima en voorzien van alle comfort. We hebben ook erg genoten van het terras, niettegenstaande het wel vrij krap is voor vier personen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    Goede ligging en voor de prijs ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement - Stadskant (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi-netwerk. In deze tijd en in een hotel nog nooit zo een slecht netwerk gehad. Geen mogelijkheid om te eten ,povere bar.

    De duplex kamer was goed voor 2 personen, voor de voorziene 4 personen te klein. Verzorgd. Zeer klein bad. Verwarmd zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    Geen.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima!

    Geen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Een mooie balans tussen locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Duplexwoning - Tuinzijde (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Praktische en aangename studio's
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Praktische en aangename studio's

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    De fijne ligging in het centrum maar wel in het rustige deel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De fijne ligging in het centrum maar wel in het rustige deel van het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Konden - zonder bijbetaling - in studio aan de tuinkant...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Konden - zonder bijbetaling - in studio aan de tuinkant verblijven. Leuk zwembad in mooie tuin. Studio heeft voldoende faciliteiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Prachtig
    • Individuele reiziger
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Lekker, rustig en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets soepeler zijn met het ruilen van handdoeken.

    Rustige sfeer, ongedwongen verblijf

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,1
    Ligging is top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - Stadskant (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onvriendelijk en arrogant

    Ligging is top Mooie kamer Prijs/kwaliteit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    Het was gewoon super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Tuinzijde (2 Volwassenen)
    • Verbleef 20 nachten

    Niets

    De ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Vanwege de locatie vlakbij boulevards en winkels en een kamer die okay was is Residéal een aanrader
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje sleets, goedkope materialen.

    Fantastische locatie en een ruime kamer met basisfaciliteiten voor eigen ontbijt en eten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,5
    Goede lokatie voor vakantie in Cannes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    6 persoons kamer (1 slaapkamer) was eigenlijk te klein voor 4 persoonsgebruik (2 volwassen, 2 kinderen).

    Goede lokatie bij strand/boulevard

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,9
    Perfecte ligging en prima uitrusting van keukentje e.d. Alles was er.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Beetje vieze geur op de badkamer.

    Ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Prima appartement op super lokatie tegen een leuke prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Stadskant (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    het onderschuifbed was van matige kwaliteit.

    we kregen een upgrade naar een kamer aan de voorkant dus dat was erg fijn. Daardoor keken we op de tuin!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    4,6
    locatie was super, zwembad was ook erg fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    personeel uitermate onvriendelijk, airco stinkt, vonden maandverband onder de matras, handdoeken mag je maar 1 x per week wisselen bij extra wissel bij betalen 6 euro pp, bar bij het terras erg ongezellig, koffie alleen zwart met melk kunnen ze niet maken.

    locatie was super, zwembad was ook erg fijn!

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    4,2
    Vlakbij strand en croisette
    • Vakantiereis
    • Stel

    € 75,- vooraf betalen voor kamerschoonmaak na vertrek. Laat voor die prijs dan de schimmel tussen de voegen in de badkamer verwijderen. € 2,- per dag betalen voor Wifi is niet meer van deze tijd. Betalen voor handdoeken? Elders in Cannes kan je als hotelgast gratis parkeren of minder dan €20,- per dag.

    Vlakbij strand en croisette

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,6
    Fijn zwembad incl.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wifi met toeslag, maar zelfs dan alleen bereik in restaurant en niet op eigen kamer

    Fijn zwembad incl. ligstoelen en gedurende de hele dag zon- en schaduwplekken Eigen keukentje incl vaatwasser en magnetron Heel dicht bij strand

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    6,7
    Rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hulpvaardigheid personeel. Beperkte ruimte.

    Rustige ligging. Moderne outfit. Goede prijs /kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat je het appartement zelf schoon moest maken

    De locatie

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    9,6
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    locatie

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,9
    Er was geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    internet slecht steeds opnieuw inloggen en betalen

    De locatie

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    zwenbad, sauna
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    slechte wifi

    zwenbad, sauna

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,2
    accomodatie in relatie tot ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    accomodatie in relatie tot ligging

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Goede ligging, proper appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi is te betalen, dure parkeergarage, geen faciliteiten ter plaatse om te eten

    Goede ligging, proper appartement

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: