Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pavillon Courcelles Parc Monceau

25 Rue De Saussure, 17e Arrondissement, 75017 Parijs, Frankrijk

#1260 van de 1.454 vakantiewoningen in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 609 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Als er word aangegeven dat er parking is dan ga ik er niet vanuit dat je langs de straat uw plan moet trekken om uw wagen kwijt te geraken. Niet echt aangenaam in Parijs.... De kamers waren alles behalve proper! Personeel niet vriendelijk en niet behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,3
    Dramatisch, ingekort naar één snelle nacht
    • Groep
    • Classic Studio
    • Verbleef 3 nachten

    DRAMATISCH - minuscule kamer met slaapbank die lawaai maakt tot andere kant Parijs - optisch bedrog via de site - er is een kookplaat (in de andere kamer géén magnetron) - maar waar eet je dan - één stoel en de enige tafel waar je iets kunt op zetten is precies die waar je zou moeten kunnen eten. - geen mogelijkheid tot maken koffie - slechts één platte pan: wat doe je met water?????? - onverzorgde koelkast - slechts één nachttafel - in de andere kamer hangt de TV los te zweven aan de muur - WC géén verluchting - brandveiligheid???????????????

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    3,8
    Eigenlijk niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. De bedden waren heel hard. De vloerbedekking was vies en met gaten. De kastjes van de badkamer hingen aan hun laatste schoeven en lijm. De structuurverf in de kamer liet overal los. Ik kom vaker in hotels maar dit was echt heel erg. ik zal de foto's toevoegen.

    Eigenlijk niets

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    Afgezien van minimale keukenfaciliteiten was het goed toeven hier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Keukenattributen: aanvankelijk alleen een koekepan, we hebben er een pan bij gevraagd; geen kurkentrekker en geen wijnglazen (ook bij gevraagd) geen afwasteiltje of mogelijkheid om af te wassen, geen kofiekoppen, geen snijplank, geen broodmes, _ ook de beloofde magnetron was niet aanwezig

    - Plek, 5 minuten van metro, leuke marktstraat dichtbij - Rust, geen lawaai - dagelijks schone badhanddoeken _ goed licht om te kunnen lezen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,5
    Locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je de foto's ziet, lijkt het echt een suite. In het echt is het gewoon een kleine hotelkamer met een klein kookplaatje en koelkast. Daarnaast was het gordijn veel te klein, waardoor het heel licht was in de kamer.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,7
    Dat het dicht bij een metrostation ligt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij krappe ruimte als de slaapbank is opgemaakt

    Dat het dicht bij een metrostation ligt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    3,3
    Ontbijt keuze beperkt, kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud is ronduit slecht. Al 20 jaar niets aan gedaan?

    Ontbijt keuze beperkt, kwaliteit ok

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pavillon Courcelles Parc Monceau

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: