Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Séjours & Affaires Toulouse de Brienne 2-sterren

7 Impasse du Ramier des Catalans, 31000 Toulouse, Frankrijk

#62 van de 171 vakantiewoningen in Toulouse

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 911 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Het was een prima verblijf in het rustige apartotel en niet duur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Hoeslakens zouden een uitkomst zijn. Onderhoud is niet helemaal honderd procent.

    Heel rustige omgeving, niet te ver van het drukke centrum. Handig om de faciliteiten van een appartement te hebben. Ook goed: je kunt je auto in de garage kwijt. Om de hoek prima patisserie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    Fantanstich lokatie, 10 minuten lopen naar het centrum een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    We werden de avond voor het vertrek om 20.00 uur afgesloten van WIFI en dat viel tegen.

    De lokatie, de ruime kamer, de wijze hoe het hotel qua toegankelijkheid was georganiseerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Goed(koop) alternatief voor een hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alhoewel de "studio" in alle basis comfort voorziet, is de badkamer wel heel erg klein. Met mijn 1m89 heb ik me er toch enkele keren het hoofd gestoten.

    Heel snel hadden we een aangenaam "thuis"gevoel. Het voelt niet aan als een hotel, veeleer als je eigen plekje aan de rand van de stad. Ondergrondse parking mogelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Goede kwaliteit/prijs verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had een geurtje.

    Ideale locatie, goed bereikbaar met stadsfietsjes maar ook te voet. Niet midden in het centrum dus ook niet te druk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Gunstige ligging t.o.v. centrum en Garonne.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De outillage van de kookhoek

    Ligging en rust

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    Ideale ligging om Toulouse te voet te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts 1 rol wc papier voor heel ons verblijf (7 nachten). Handdoeken slechts 1 maal vervangen op 7 nachten. Lakens niet vervangen. Bij aankomst plastiek zakjes in de vuilbakjes maar deze worden niet vervangen, je moet ze zelf buiten in de container deponeren en zelf nieuwe kopen. Te weinig materiaal aanwezig in de keuken om zelf te koken. Schimmel in de douche. Iets teveel besparingen!

    Ideale ligging om Toulouse te voet te bezoeken. Stadscentrum en bezienswaardigheden op wandelafstand. Vlak bij de stroom La Garonne. Rustige buurt.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    5,8
    De ligging was prima om de stad te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een aanbieding van een extra groot appartement. We kregen er een dat zelfs kleiner was dan een normale. We hebben dus teveel betaald! Receptie wist niet wat een smtp-adres is.

    De ligging was prima om de stad te bekijken. Fietsen om de hoek

  • Beoordeeld op: 9 januari 2016

    7,5
    Mooie locatie bij de Garonne.
    • Stel

    Mooie locatie bij de Garonne. Warme bakker om de hoek..

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    hulpvaardig personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    In het centrum, schoon
    • Stel

    In het centrum, schoon

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI oudbollige accommodatie weinig lichtinval zetelbed met dunne matras

    ligging personeel ter plaatse vriendelijk en behulpzaam

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: