Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residhotel Villa Maupassant

8 Rue De La Verrerie, 06150 Cannes, Frankrijk

#284 van de 381 vakantiewoningen in Cannes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 449 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,6
    Een hele fijne vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De beperkte openingstijden van de receptie.

    Ruim appartement, eenvoudig en schoon. Op een perfecte locatie van het strand en de winkels. Complimenten voor Isabel👍

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    5,8
    Prima maar je moet je hier altijd enorm schrap zetten om een goede plek te krijgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met uitzicht op zee (2 - 4 volwassenen).
    • Verbleef 7 nachten

    De receptie was grotendeels gesloten. Je kunt er niet van op aan als je zeezicht boekt en betaalt, wij werden op de 8ste verdieping gestopt, alles vuil en kapot en door het muurtje geen zeezicht, gelukkig mochten we na 1 dag verhuizen naar de 4de verdieping, echt helemaal goed maar wie zegt ons wat er volgend jaar gebeurt?

    De ruimte is royaal en wij komen vooral voor het balcon, het uitzicht op de zee is geweldig!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,7
    De ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met uitzicht op zee (2 - 4 volwassenen).
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van buren tot diep in de nacht

    De ruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad gesloten, staat niet of heel matig aangegeven op jullie site. Diverse zaken kapot: keukendeurtje, stopcontact, Bad was vies

    Uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    5,0
    Grote oppervlakte van het balkon en het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement was volledig uitgeleefd. Deuren waten vuil. Flessenvak frigo stuk. Bad echt versleten (gaf de indruk van vuil te zijn). Matig huishoudelijk gerief. Wellicht heeft bovenstaande betrekking op ons appartement (503). Booking. Com geeft algemene beoordeling en dit zou per appartement moeten gebeuren en ons op deze manier op het verkeerde been gezet.

    Grote oppervlakte van het balkon en het appartement. Vriendelijk personeel.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: