Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Restaurant et Spa Au Tilleul 3-sterren

385 La Place, 68910 Labaroche, Frankrijk

#8 van de 10 hotels in Labaroche

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 345 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    4,0
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen confortabel zitje in hotel. We zijn in een dependence ondergebracht. De "speelhal" was totaal verwaarloosd. Zelfs van de biljartballen waren stukken af.

    Ontbijt goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren met 8 onderweg kreeg en een ongeval 260 km van hotel. Moesten personen naar ziekenhuis gebelt om te anuleeren . Niemand thuis zou de helft trugh gestort krijgen moet nog komen

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Genoten van de omgeving , vertrek wandelingen vanaf het hotel . Voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel was wel vriendelijk maar spraken geen Engels , wat wel op jullie site geschreven staat

    Ontbijt was prima , kamers wat verouderd maar wel proper . Rustige kamer in het bijgebouw . Hondjes waren welkom

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Heel tevreden, vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De slaapgelegenheden bevinden zich grotendeels in een ander gebouw op 50m. Na het diner je slaapplek opzoeken in een gebouw dat niet verlicht is, is niet zo gezellig en niet uitnodigend. Het meubilair van de slaapkamers is wel aan vervanging toe.

    Aangename ontvangst, lekker diner en goed ontbijt. We hadden graag de spa ook gebruikt maar daarvoor hadden we spijtig genoeg geen tijd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    BETER dan goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ZIE HIERBOVEN

    Ontbijt inorde, vriendelijke uitbaters een heerlijk avondeten voor 16,50 euro, - 3 gangen - verzorgd en genoeg ! Kamermeubilair iets minder .....

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,4
    Ongeveer niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen Wifi, niettegenstaande mijn expliciete vraag bij (zeer vroege) boeking. Geen ontbijt vóór 08.00 (ik ben op businessreis!) - vroeger was dat hier nooit een probleem. Na het opruimen overdag werd de kamer niet terug afgesloten. Aan de receptie wordt ik - totaal ongevraagd en onverwacht - zeer onvriendelijk bejegend: ik ben helemaal niet "sympa" en waarom kom ik terug als ik verleden jaar niet tevreden was - allemaal omdat ik het gewaagd heb om vorig jaar een mindere beoordeling te schrijven voor booking.com. Ik heb hier al eerder verschillende jaren verbleven zonder noemenswaardige problemen maar sinds er nieuwe eigenaars/uitbaters zijn (2016) is de klantgerichtheid absoluut onvoldoende.

    Ongeveer niets

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Leuk verblijf voor een korte vakantie / lang weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers in de annex kunnen nu echt een opknapbeurt gebruiken. De prijs voor de kamers zijn laag. Maar zou met liefde iets meer willen betalen voor een iets minder gedateerde kamer

    Ontbijt was prima. Ook het eten in het restaurant was erg goed en lekker. Wel een kleine kaart. Ze hebben iedere dag een dagmenu. Erg lekker en heel gunstig geprijsd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Prima !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Beperkte menukaart.

    De kamers waren kraaknet, vriendelijk personeel en behulpzaam, lekkere koffie Goede bedden. Prijs kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    prima hotel. vriendelijk personeel en een goed ontbijtbuffet , wij zouden er zo weer terug gaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,8
    Kleine maar ordelijke kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine maar ordelijke kamer. Dagmenu zeer lekker voor 16,5 euro. Welness en Spa zeker in orde.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Wij sliepen in een vernieuwde kamer in het hoofdgebouw met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Shampoo en douchegel werden niet aangevuld.

    Wij sliepen in een vernieuwde kamer in het hoofdgebouw met prima sanitair, mini-koelertje en degelijke WIFI. Onze kamer was heel klein, maar voldeed zeker. Bij de eerste herfstdagen werd de verwarming opgezet. 4-gangenmenu 's avonds op 'grootmoeders wijze'. Er is geen menukeuze, maar bij 'speciale' gerechten (lever of mosselen) werd een degelijk alternatief voorgesteld. Je kan gebruik maken van een vernieuwde SPA-ruimte. Supervriendelijke, niet meer zo jonge, uitbaters.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    3,3
    Wij hadden voor 2 dagen geboekt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamers waren piepklein en ouderwets. De deur kon zelfs niet helemaal open omdat het bed tegen de deur stond. De vloerbekleding was vast tapijt. Om de bedden lagen ouderwetse dekens en sprei. Het uitzicht vanuit de kamer was een achterkant van een ander gebouw. We verbleven bovendien in een bijgebouw wat ook niet was vermeld. We dachten om lekker te eten in het restaurant maar niets was minder waar. Er was geen keuze mogelijk - enkel een vast menu ( wat bij de kinderen niet in goede aarde viel). Ook de tafelwijn was er enorm duur ( 8,5€ voor een halve liter)

    Wij hadden voor 2 dagen geboekt. Omdat de kamers zo klein en ouderwets waren konden we nog de 2de nacht annuleren zonder extra kosten

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    7,9
    we zijn vaker te gast in tilleul.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen, ga terug indien ik deze streek bezoek.

    we zijn vaker te gast in tilleul. hotel heeft verschillende kamertypes. soms iets ouder met moderne badkamer, t.v. wifi. Restaurant is eten wat de pot schaft. Maar gevarieerd, dus altijd iets wat je lust. Voorgerecht, hoofgerecht, kaas, nagerecht, en prijs/kwaliteit is goed. Huiselijke sfeer, spreken alleen frans, maar dit is hier geen probleem. Gastvrij ten top.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,1
    Het lekkere eten en de supervriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine oude kamer, zeker in combinatie met een baby. Gratis maar antiek babybedje. Slechte of geen wifi-ontvangst.

    Het lekkere eten en de supervriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima. Eten in restaurant

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,8
    Prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beperkte keuken

    Prijs / kwaliteit

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    altijd zeer vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    menu keuze is erg beperkt

    altijd zeer vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Fijn centraal gelegen in de Vogezen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets.

    Fijn centraal gelegen in de Vogezen. Vriendelijk personeel, mooie kamer. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    Verblijf en lekker eten
    • Stel

    Misschien wat jong volk om op te dienen

    Verblijf en lekker eten

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Lieve zorgzame gastvrouwen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lieve zorgzame gastvrouwen. Heerlijk dagmenu gegeten in het restaurant. Museum voor houtwerk tegenover is ook erg leuk

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    10
    Onvoorstelbare vriendelijkheid en service.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvoorstelbare vriendelijkheid en service. Altijd klaar om te helpen. Zeker aanrader om naar zelfde plaats terug te gaan.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    locatie, rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie, rustige omgeving

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    De persoonlijke omgang door het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De persoonlijke omgang door het personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: