Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Richard

35, Rue Richard Lenoir, 11e Arrondissement, 75011 Parijs, Frankrijk

#1494 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3296 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 55

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    8,3
    Heel leuk gehad. Zeker een aanrader. Voor weinig geld en een kort verblijf. Heel goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie kunnen maken. Wel een waterkoker naar geen theezakjes of instant koffie zakjes. Ook geen glazen of bekers op de kamer.

    De prijs/kwaliteit verhouding. De locatie . Parkeren ondergronds dicht bij het hotel. Het is een positieve ervaring geweest.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,2
    Toilet klein, wanneer je op toilet zit kan de deur niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet klein, wanneer je op toilet zit kan de deur niet dicht. Douche opstap hoog..douchekop kan niet opgehangen worden, kamer vies. Wifi deed het niet.. koelkast deed het wel, warm water en bed sliep redelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deur van de wc op de kamer kan niet dicht tenzij je je benen in je nek zou leggen. Armoedige kamer. Verschrikkelijke verf op de muur.

    Het hotel ligt centraal. De parking is veilig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,3
    Goed genoeg om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was zeer compact. De veren van het bed staken nogal door de matras De deur van de wc gaat niet dicht als je naar de wc gaat

    Alles was zoals geadverteerd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Naar Parijse begrippen een uiterst goedkope kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is dan wel goedkoop, maar wel heel erg basic. Erg ongezellig. Verlichting: alleen een vierkante centrale tl-bak. Op de kamer was geen rookmelder. Ook ontbrak een brandtrap; bij brand was er alleen de smalle houten trap.

    Naar Parijse begrippen een uiterst goedkope kamer. Uitstekende WiFi. Goed Bed. Schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Goede locatie, niet duur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je kon werkelijk elk geluid van de gang, de faciliteiten en de naburige kamers horen. Voor deze prijs mag je niet veel verwachten, maar het hield me helaas wel lang wakker.

    Goede locatie, niet duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    2,5
    Boek niet, het is er echt slecht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extern Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stonk er naar azijn heel de tijd alsof ze ermee poetsen. De kamer kon je amper verluchten. 1 toilet voor meerdere personen is degoutant en was super klein. Het personeel was asociaal en niet vriendelijk. Ze hebben de kamer niet eens gepoetst en nieuwe handdoeken gegeven. De kamer was ook helemaal niet hygiënisch.

    Helemaal niets!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    De kamers waren netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond dat er een privé parkeergarage bij het hotel was voor €18,- per dag. Er stond vermeld dat je deze van tevoren moest reserveren. Helaas stond er geen enkel telefoonnummer of dergelijk bij. Bij aankomst hadden wij dus ook geen parkeergarage, waardoor de auto aan de weg stond. De straat was erg rumoerig, veel dronken jeugd en vage mensen 's nachts op straat. Geen fijn gevoel bij de auto die hier geparkeerd stond.

    De kamers waren netjes en schoon. We hadden een eigen douche en wc. De kamer leek gerenoveerd, waardoor die als nieuw was. We hadden ook een klein balkonnetje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,0
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer. Hygiëne erg slecht. Het tweepersoonsbed leek meer op een groot eenpersoonsbed. Je kan pas laat inchecken.

    Vlakbij metro. Goedkoop verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    SUPER!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai op de gang van andere reizigers. Het toilet op de gang was heel klein.

    De accomodatie was gunstig gelegen, dichtbij de metro Voltaire! Een pluspunt was de mogelijkheid om te parkeren is de garage (€18/per dag). Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    3,3
    Bouwvallig en totaal geen hygiëne
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is bouwvallig en ronduit vies. Op de lakens zitten vlekken, het toilet heeft geen bril en meestal geen wcpapier, wc is ook degoutant vuil, de 'badkamer' kan je door de vieze grond niet op blote voete' betreden. De kamer lijkt een bezemkast, de verwarming staat 24/7 op en kan niet uit, waardoor het raam aan de lawaaierige straatkant open moet. Geen dekens aanwezig, enkel een versleten fleecedekentje dat waarschijnlijk niet eens gewassen wordt. Muren van karton en constant lawaai.

    Hotel is goed gelegen,maar dat is dan ook het enige positieve wat ik kan opmerken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    8,8
    Een goede prijs voor een geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De douche was iets klein voor mij, zal voor slanke mensen OK -maar ook niet ruim- zijn. Toilet is gedeeld op de gang, je moet een beetje acrobatisch doen om de deur dicht te krijgen.

    In het centrum voor déze prijs een hotel, dat zie je niet veel. Super! De kamer was goed onderhouden met schoon bedgoed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    5,8
    Goedkoop verblijf op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptie vaak onbemand een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goedkope overnachting, maar verwacht geen comfort of faciliteiten

    kamer was proper, bedden redelijk goed. Goede locatie, vlakbij metro Voltaire

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    5,4
    Vies en k
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen wc bril, schimmel op het plafond, vies

    De dekens de we kregen waren echt heel erg vies! Daar kon je niet onder slapen. Gelukkig hadden wij zelf een deken enz mee genomen, waardoor we wel schoon konden slapen. Wij hadden een balkon, dat maakte wel veel goed. Ook de ligging van het 'hotel' is goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,3
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwacht geen lux hotel, dat is het namelijk niet. Wij waren tevreden over het hotel omdat we er vooraf weinig van hadden verwacht. We wilde vooral goedkoop verblijven en dat was het ook. Als u wat meer comfort wilt moet u hier niet verblijven.

    Locatie van het hotel. Metro, bus, restaurants, supermarkt waren alle binnen hand bereik. Personeel was ook erg behulpzaam. Goedkoop verblijf.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,0
    Echt een ramp.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc had geen bril. De spiegel in je kamer is zo hoog dat je jezelf niet eens kan zien. De trappen zijn scheef waardoor je gwn kan vallen.

    Nou eigenlijk niks. Alleen de badkamers waren wel okay maar voor de rest....

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    4,2
    goed het zelfde vergeleken met liverpool hadden wij een B&B inplaatst van een hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken was pas om 16.00 en uitcheck 10.00 terwijl wij sinds12.30 in de omgeving waren na zo een lange reis wil je douchen en bij komen en de bereikbaarheid met o.v.bus metro

    De locatie is prima geen ventilator;een koelkast zou op zijn plaatst goed zijn;een fles water met bekers als welkomsdrank of een drankenmachinestaat goed bij de magnetron en een waterkoker voetmat in de kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    5,8
    Ingebroken in de privéparkeergarage. Hotel zelf is simpel maar prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de (afgesloten) privégarage die het hotel beschikbaar stelt is er ingebroken in de auto. Enige Nederlandse kenteken die geparkeerd stond, andere 30 auto's hadden niets.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Geschikt voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche heel klein , haardroger ontbrak

    Dicht bij metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,2
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extern Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon en enge trap

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Mijn verblijf voor 1 nachtje
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niets dat me echt tegenviel.

    De personeel was zeer vriendelijk en ongeacht de oude trappen van het gebouw zelf was alles in orde in de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,3
    Goede ligging, prijs verhouding prima, hygiene matig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Extern Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein en niet heel schoon.

    De ligging is goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,0
    Onhygiënisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon gemaakt (overal haren, etensresten, vieze dekens en lakens etc.)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    Locatie: uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Locatie: uitstekend!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,4
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Extern Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    hygiene

    locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedwantsen

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,8
    het bed is slecht en de kamer is niet schoon (de tweede dag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extern Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    het bed is slecht en de kamer is niet schoon (de tweede dag wordt net schoongemaakt)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Goedkoop maar te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, verouderd sanitair

    Dicht bij het centrum en parkeergarage

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    4,6
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is heel slecht onderhouden. Wc deur kon niet dicht. Geen dekbed.

    Ligging voor metro aansluiting

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,8
    Prijs,Qualiteit,Verhouding is Redelijk.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift.

    Prijs,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,3
    Rustige locatie kort bij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze prijs mag je niet veel verwachten. Zeker in Parijs.

    Rustige locatie kort bij metro.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Parking vlak bij
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parking vlak bij

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,6
    Beter wat meer uitgeven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kon zeer goed lawaai uit de gang horen. De sanitaire voorzieningen waren zeer slecht.

    De receptionist was vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    6,7
    Goed voor de prijs, maar had wel een toiletbril verwacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    WC's hadden geen toiletbril.

    Locatie is perfect. Vlakbij het centrum en metrostations in de buurt. Voor de prijs kan je niet teveel verwachten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    6,5
    Gerenoveerde kamer en douche
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel zwarte haren op de grond.Verwarming s nachts aan.Kun je bij de receptie uit laten zetten bleek later.

    Gerenoveerde kamer en douche

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    3,3
    niets
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    slecht matras , slechte kussens, vieze dekens

    niets

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Prima verblijf op geweldige plaats.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig gezien de prijs.

    Vriendelijkheid receptionist, kamer begane grond, schoon bed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    4,2
    Oud en versleten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en versleten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    3,3
    niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles

    niks

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    7,1
    Goede bedden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte douche

    Goede bedden

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    Begane grond was geweldig !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wastafel had geen water en de verwarming was kokend heet en kon niet lager gezet dus ik werd midden in de nacht steeds wakker in de enorme hitte.

    Begane grond was geweldig ! Kon op dag van vertrek rustig aan doen en mijn tas achter laten tot de avond.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    4,2
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er is niet eens een poging gedaan om de kamer gezellig te maken. Kamer, toilet en douche waren niet schoon. Bed was spartaans, zeer hard. Verwarming kon niet uitgezet worden. Dus raam open, maar een lawaaiige straat als gevolg. Eerste en laatste keer!!

    De locatie

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    3,3
    Het was dicht bij het centrum van parijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was alles behalve confortabel, de douche stonk verschrikkelijk en ik heb nog nooit zulke vieze wc's gezien

    Het was dicht bij het centrum van parijs

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    4,6
    Goede ligging vlakbij metro voltaire.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel erg vies. Een hotel kan oud zijn en toch schoon. We moeten er ook niet aan denken als er brand zou uitbreken!

    Goede ligging vlakbij metro voltaire.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Goede ligging vlak bij metro, verschillende restaurantjes en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is erg gehorig. Als ik Spaans sprak had ik het ruziënde stel naast me woord voor woord kunnen verstaan. Ook liep er een waterleiding door mijn kamer en die hoorde je af en toe zo hard dat het klonk alsof mijn douche aan stond.

    Goede ligging vlak bij metro, verschillende restaurantjes en supermarkt. De wifi was snel en bereikte mijn kamer (3e verdieping) goed. Kamer, bedden en linnengoed waren schoon bij aankomst.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    Goedkoop overnachten dicht bij het centrum van Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Toiletten, douche en kamervloer zouden schoner mogen.

    Goedkoop overnachten dicht bij het centrum van Parijs. Goed bereikbaar met de metro. Via NeoParking geparkeerd bij Parking Ibis Bastille Opera. Goede en schone bedden.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    3,8
    Geen WC op de kamer, niet mogelijk de verwarming te regelen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WC op de kamer, niet mogelijk de verwarming te regelen, men moet bij aankomst zelf het bed opmaken.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    3,8
    Het bed lag prima , moesten we wel zelf opmaken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne

    Het bed lag prima , moesten we wel zelf opmaken. Locatie was dichtbij metro.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    4,6
    Geen lift.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen lift. Krakende wiebelende trappen en zeer krappe douche en wc

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Eenvoudige hotel voor een prima prijs, en met een heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eenvoudige hotel voor een prima prijs, en met een heel vriendelijke ontvangst. Metrostation Voltaire vlakbij.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,5
    de klappende deuren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de klappende deuren

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,4
    2 aparte kamers en een koelkast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De badkamer je kan je komt niet keren De ramen zo dicht op de andere kamers.

    2 aparte kamers en een koelkast

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    2,5
    niets van vriendelijkheid, hotel in zeer slechte staat,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets van vriendelijkheid, hotel in zeer slechte staat, kamer was niet gepoetst, het is niet verantwoord daar te logeren, niet hygiënisch !

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,1
    De lage prijs voor een bed en douche in parijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kille en heel sobere aankleding van de kamer. Staat van onderhoud van het Hotel.

    De lage prijs voor een bed en douche in parijs

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 55

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Richard

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: