Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adonis Sacré Coeur Hotel Roma 2-sterren

101, Rue Caulaincourt, 18e Arrondissement, 75018 Parijs, Frankrijk

#1099 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1370 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,9
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten vlak boven het cafeetje eronder, dit leidde tot best wat rumoer, ook de drukke straat gaf veel geluid. Gelukkig konden we zelf alsnog prima slapen. Het geluid was niet heel storend en na zo’n dag in Parijs waren we toch wel uitgeput en vielen we als een blok in slaap.

    Geweldige locatie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Fijn plekje in een leuke straat voor de Parijzenaars zelf. Vlak bij Monmartre.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer had mooi uitzicht vanaf het Franse balkon op de straat en de stad in de verte. Het was een kleine kamer maar met voldoende bergruimte, zodat het gerieflijk bleef. De Rue Caulincourt is een heerlijke woonstraat en waar de Parijzenaars elkaar ontmoeten in de cafés. Door de weeks rustig gelegen. In het weekend iets meer rumoer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Ruim 3 jaar geleden waren we hier ook met het gezin en het beviel ons net zo goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Tip: een waterkoker op de kamer zou fijn zijn, zelf een kopje thee of koffie zetten is prettig.

    Echt een prachtige lokatie in de wijk Montmartre. Vlakbij de metrohalte Lamarck en veel leuke winkels en mooie gebouwen in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    Parijs is fantastisch, hotel dient grondig opgeknapt te worden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche is smerig. Douchegordijn is beschimmeld. Ramen staan op instorten. Ontbijt zondag taaie broodjes van de dag ervoor.

    Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ligging is perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,6
    Heerlijk hotelletje in gezelligste buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stop voor het bad, kleine badkamer.

    Mooie ruime en propere kamer, zalig balkon met uitzicht op Sacré cœur. Super vriendelijk personeel. Gezellige buurt, dichtbij metro.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    Prima, we gaan er nog een keer heen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Er was savonds en ook snachts veel lawaai van feestvierende parijzenaars buiten. Met de ramen dicht viel het mee.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed. Je kon kiezen tussen 2 soorten ontbijt. Wij hadden het duurste gekozen, 12 euro pp pd. Het personeel van het hotel was super aardig en behulpzaam. De kamer was eenvoudig maar ok en schoon. Dit geldt ook voor de badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Voor de prijs (Parijs) uitstekende ligging, leuk hotel, echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is in het weekend nog laat een beetje druk buiten op zaterdagnacht.

    Kamer op hoge verdieping (was een verzoek van mij en werd rekening mee gehouden) met uitkijk over Parijs, ligt achter de Sacre Coeur en op loopafstand van Gare du Nord, metrostation vlakbij hotel. In mijn hotelkamer stond lekker een groot bed (geen eenpersoonsbed), had een kleine badkamer, wel voorzien van de basics douche/toilet/föhn, lekker eenvoudig ontbijtje (verse broodjes, croissants) knusse ontbijtzaal, klantvriendelijk personeel, de man aan de receptie switchte over in het Engels, vond ik prettig, werd ook netjes gegroet bij binnenkomst. Leuk restaurantje onder hotel, maar ook veel goede andere eettentjes in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Toplocatie, fijn personeel, maar veel te klein bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Het tweepersoonsbed was veel en veel te klein én te kort. Het leek wel een kinderbed. Wij zijn niet groot dus die 3 nachtjes hebben we het wel gered, maar als je groter bent dan 1.85m zullen je voeten over de rand steken. Godzijdank was de kwaliteit van het matras wél goed. De kamer had nogal last van achterstallig onderhoud: meubels stuk, buitenlamp deed het niet en de laatste dag was er niemand van housekeeping langsgeweest. Gewoon vergeten. De tafeltjes naast het bed waren zó scheef geworden dat je er niks op kon leggen, dan viel het er af. Ik vond hierdoor de kamer eigenlijk net iets te duur - al betaalden we natuurlijk ook voor het geweldige uitzicht, het balkon en dat was veel waard.

    We hadden een kamer op de bovenste verdieping, met fenomenaal uitzicht en een ruim balkon met een zitje. De kamer was -zeker voor Parijse begrippen- behoorlijk ruim en heeft een minibarretje, ruime badkamer en airco (heel fijn in augustus). Het is een heel gezellig hotelletje op een superplek, bijna bovenop een metrostation en in een heerlijke buurt met vele barretjes en restaurantjes, waar veel locals komen. Ook pal naast de ingang van het hotel is een fijn eetcafeetje. Het personeel is er gezellig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    8,8
    Goed hotel, service kan nog verbeterd worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Onze kamer was naast de lift gelegen en deze hoorde ze heel goed in de kamer. De service bij de receptie had ook wel iets beter gekund. Vaak zat er iemand die geen Engels sprak dus voor suggesties hoef je daar niet aan te kloppen.

    Het bed was heel comfortabel. Het was ook leuk dat we een Frans balkonnetje hadden in de kamer. Mont Martre is een leuke wijk en het hotel ligt echt naast een metrostation.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Zeer vriendelijk onthaal!
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het beste is er duidelijk af (o.a. de deur van de kast was beschadigd)

    Zeer vriendelijk onthaal! Op de kamer was het heerlijk warm. Dus prijs-kwaliteit zeker in balans

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Montmartre in de vrieskou.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer dewelke we eerst hadden viel tegen,er hing een indringende geur.Maar toen we dit gemeld hadden kregen we een upgrade naar een superior kamer.Dus OK.

    De locatie is uitstekend en de ontvangst was vriendelijk. Prijs kwaliteit valt dit hotel best mee.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras van bed

    Ligging en prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit TOP!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Locatie top, hygiene flop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was vies, overal haren en als deken een smoezelig fleece dekentje.

    De locatie beviel ons het meest. En de prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    3,8
    voor een nachtje slapen is het prima te doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was niet schoon. de dekens was vies. zag nog haartjes erop. wel nieuwe lakens. oude stoel die al bijna kapot is.

    locatie is prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    We komen gauw weer terug.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles prima.

    Heerlijk geslapen op goede bedden in het centrum van Parijs op loopafstand (< 100mtr) van de metro. Geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    het ontbijt was lekker, zeer vriendelijke dame
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    wastafel niet in orde, water niet echt warm

    het ontbijt was lekker, zeer vriendelijke dame

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Kamer met mooi uitzicht over Parijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift naast kamer

    Kamer met mooi uitzicht over Parijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    Locatie, artistiek gevoel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud, slechte isolatie aan de ramen, veel geluid van straat en buren

    Locatie, artistiek gevoel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,4
    Geen goede nachtrust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een verschrikkelijk slecht en klein bed. We hadden de premiumroom maar wat een slecht bed en kleinbed.

    De ligging met metro om de hoek. Het uitzicht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Prima locatie, perfect te bereiken met de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De lift was wel heel krap; voor ouderen is de trap ongeschikt.

    Prima locatie, perfect te bereiken met de metro. Genoeg te doen op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,9
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    schitterende ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bij het boeken vraag geen kamer aan de rue coulincourt! Teveel verkeerslawaai

    schitterende ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    Topligging in fijne buurt. Aan de voet van Montmartre, maar zonder de toeristische drukte ervan.
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Goedlachse receptionist doet je dag vrolijk beginnen. Authentieke bar met fijn terrasje om de hoek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,2
    Leuk hotel voor zijn prijs en kwaliteit en zeer gunstig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niets.

    Alles was super oké. Kamer prima en personeel heel vriendelijk. Dichtbij de metro. Voor een city trip zeker de moeite waard.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,0
    Gehorig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,2
    relaxed verblijf, fijne omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    geen ontbijt genomen, ruime kamer uitstekende bedden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Goed betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt goed ten opzichte van de metro, daardoor ben je zo centraal in de stad. Vlakbij Montmartre en de Sacre Cour

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,9
    Super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijd te weinig tijd voor Parijs. Super

    Personeel was vriendelijk Kamers leuk. Omgeving geweldig.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,6
    Prima locatie, uitstekende bedden, schoon, prachtige kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchekolom was stuk, maar verder geen probleem. Soms wel wat gehorig vanwege de leidingen, maar na een drukke dag in Parijs doorgaans geen probleem als je in slaap valt.

    Prima locatie, uitstekende bedden, schoon, prachtige kamers.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,4
    ontbijt niet geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer gehorig, klein bed, 1.40m is een 2 persoonsbed. kleine kamers.

    ontbijt niet geboekt. kamers en het gehele hotel zeer gehorig. v.a 6u 's ochtends slaap je echt niet meer door alle herrie. zou hier niet meer terugkomen

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    Alle muurschilderingen in het trappenhuis van allerlei...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Veel lawaai op straat tot middernacht

    Alle muurschilderingen in het trappenhuis van allerlei schilder die er logeerden. Hier heeft de schilder Braque 5 jaar gewoond. Picasso kwam daar op bezoek. Ook de teksten op de deuren vond ik geweldig. Heel vriendelijk personeel aan de receptie en inderdaad 25 m van de Metro Lamarcke. Een fijne buurt. Je kunt 's avonds gewoon alleen over straat.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,9
    De locatie was supergelegen: in Montmarte, vlakbij de metro...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets eigenlijk, precies wat we hadden verwacht. Oordoppen mee als je niet tegen stadsgeluiden kunt, maar ja, wat wil je, in zo'n stad! Dat hoort erbij.

    De locatie was supergelegen: in Montmarte, vlakbij de metro (handig!), vlakbij het Musée de Monmartre, een mooie wandeling verwijderd van de Sacre Coeur, fijne eettentjes in de buurt, lekker buurtje! 'Grijze fietsen' (Velib) voor de deur. Personeel was heel vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    10
    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerk(st)ers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het enige minpuntje is als je een kamer aan de achterzijde hebt kijk je uit op een nogal rommelig aandoende binnenplaats. Naar dat weegt absoluut niet op tegen de voordelen.

    Zeer vriendelijke en behulpzame medewerk(st)ers. De netheid, luxe,comfort. De centrale ligging ( Taksim Square) kortbij Metro, Funicular, Shuttlebus van en naar Ataturk Airport. Kortom een zeer aangenaam en luxueus verblijf gehad voor nog geen €.60,00. Badkamer is pure luxe en douchen is een weldoening.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    10
    We wisten dat het een eenvoudig hotel was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We wisten dat het een eenvoudig hotel was. Het wordt gerund door super vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Locatie top gezellige buurt. We hadden geen ontbijt. AANRADER ...

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,3
    Gastvrijheid, uitermate vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gedrag, gezeur (niet bekend met/verdiept in de gang van zaken in het hotel, m.n. bij het ontbijt) van andere, meestal Nederlandse gasten. N.b.: niet aan het hotel te wijten.

    Gastvrijheid, uitermate vriendelijk, behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    Wat ons het meest beviel aan dit hotel was de locatie en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is eigenlijk net iets te duur, daarbij heb je twee soorten ontbijt; standaard en continentaal (het verschil tussen deze is mij echter bijster) en je betaald dan ook gewoon automatisch voor de duurste (€12 p.p.). Maar goed het aanbod in etenswaar is goed. Echter kan ik je aanbevelen gewoon de naast gelegen supermarkt te raadplegen in lekker in een parkje te gaan ontbijten. Daarnaast is het personeel bij aankomst iets onverschillig en zou je zelf om informattie moeten vragen omtrent; ontbijt, betaling en in/uit checken. Maar ze zijn ten alle tijden behulpzaam.

    Wat ons het meest beviel aan dit hotel was de locatie en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Overigens zag het hotel er uit ofdat het reeds gerenoveerd was, dus een betere indruk dan je over het algemeen via het internet naar boven kan halen over het hotel. En wij waren wat sceptisch m.b.t. de aanwezigheid van bedwantsen, die we op het internet voorbij zagen komen bij dit hotel "Tripadvisor". Maar ik denk dat ze dit serieus hebben opgenomen want alles was keurig schoon, ook m.b.t. schimmel-vorming e.d. in douche/badkamer.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Het terras van mijn, voor Parijse begrippen, echt ruime...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het terras van mijn, voor Parijse begrippen, echt ruime kamer op de 7e verdieping bood een schitterend uitzicht over Parijs. En: bijzonder gastvrije ontvangst aan receptie!

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    6,3
    Wel schoon hotel en had een eigen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er mag wel eens wat opgeknapt worden, vlekken in vloerbedekking slecht schilderwerk. Prijs ontbijt niet duidelijk 9 euro als Continetaal en 12 euro Buffet. Dat was ons niet verteld, we hebben alleen brood en jam gegeten ,yoghurt en het bleek bij afrekening 12 euro te zijn. Erg duur!! Als je geholpen word door personeel is het dus goedkoper!!

    Wel schoon hotel en had een eigen sfeer. Schildringen op de muren, erg leuk!!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    Het was een mooie locatie met een fijne sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De Wifiverbinding was slecht

    Het was een mooie locatie met een fijne sfeer. Het hotel is goed verzorgd, maar simpel. Ook handig dat het zo dicht bij de metro is.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    6,3
    Proper onderhouden kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt niet genomen omdat het tegenviel voor die prijs. Sommigen van het personeel niet echt bereidwillig extra info te geven.

    Proper onderhouden kamers. Sommigen van het personeel bereidwillig extra info te geven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,5
    Personeel is erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Continental ontbijt stelt niet zoveel maar kost ook maar 9 euro pp

    Personeel is erg vriendelijk. Ligging naast metrostation erg handig, ook leuk dat er een eetgelegenheid onder het hotel ligt. Hotel ligt in een leuke buurt.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    7,1
    De ligging ten opzichte van bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn gehorig als je buur luidruchtig is.

    De ligging ten opzichte van bezienswaardigheden. Openbaar vervoer ( metro om de hoek) en leuk etablissement als buurman om de dag af te sluiten.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,1
    De goede locatie vlak bij metro en Place du Tertre/Sacre...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tweede ochtend was de douche koud, echt onder de maat! Tapijt op de gangen en trappen erg vies, zou echt vervangen moeten worden

    De goede locatie vlak bij metro en Place du Tertre/Sacre Coeur. Het leuke interieur van de kamer. Bed lag goed.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    6,7
    voor deze lage prijs een kamer met ligbad, en de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    staat van onderhoud van kamervloer (duidelijk versleten) en trappenhuis

    voor deze lage prijs een kamer met ligbad, en de bereikbaarheid per metro

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    8,3
    Heel vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel vriendelijk personeel!! Goede locatie

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,3
    Ligging aan metro Lamarck, in een gezellige wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van de kamers.

    Ligging aan metro Lamarck, in een gezellige wijk.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    7,5
    plastic over matras erg irritant
    • Zakenreis
    • Stel

    plastic over matras erg irritant

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    Perfecte ligging vlak bij de metro en in een fijne buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfecte ligging vlak bij de metro en in een fijne buurt.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,5
    De locatie bij Montmartre
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie bij Montmartre

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,9
    de plaats
    • Zakenreis
    • Groep

    de plaats

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,5
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Temperatuur te warm

    Bedden

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,6
    Perfecte centrale locatie, zeer dicht bij metro en velib.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Perfecte centrale locatie, zeer dicht bij metro en velib.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Aardig personeel, behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Aardig personeel, behulpzaam. Vrolijke kleuren op de muren waardoor het een opgeruimd gevoel geeft.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    dicht bij metro station, en ook te voet kan men vele zaken...
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor een verblijf van meerdere dagen zijn er weinig opbergplaatsen voorzien.

    dicht bij metro station, en ook te voet kan men vele zaken bezoeken

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Goede prijs prestatie verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede prijs prestatie verhouding. Alles is op loopafstand en anders pak je de metro, de halte ligt onder het hotel. Leuke restaurants in de buurt

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,1
    de locatie, in Montmartre, boven een metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de locatie, in Montmartre, boven een metrostation.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    8,8
    Great location, good value
    • Vakantiereis
    • Stel

    Limited warm water in the mornings.

    Great location, good value

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,7
    de locatie is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen warm water 's morgens.

    de locatie is super

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,1
    De locatie is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was nooit echt warm en erg zachte straal

    De locatie is super

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,3
    heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Zakenreis
    • Stel

    heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prettige ontspannen sfeer.

Er zijn ook 34 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Adonis Sacré Coeur Hotel Roma

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: