Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kyriad Hotel Rungis Orly 3-sterren

2, Rue Mondétour, 94656 Rungis, Frankrijk

#9 van de 11 hotels in Rungis

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1224 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,4
    1ste keer laatste keer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verschillende zaken. Kamer / box / studio, weet eigenlijk niet goed hoe dit te noemen, was wel heel basic. Bij het openen al direct geconfronteerd met niet werkende lichten dus op de tast moeten zoeken naar de hendel om rolluik naar boven te doen. Rook niet fris, alle meubels verouderd, bepaalde lichten niet werken, bediening airo stuk, niet echt proper enz. Weet wel dat het enkel voor te slapen is maar wat opfrissing van deze kamer kan hier geen kwaad. Voor mij onmogelijk om s'avond nog wat mails te doen vermits de zeer slechte wifi. Hotel ?, voor mij niet de correcte benaming, heeft dringend renovatie nodig !. Wegens geen andere keus dit hotel geboekt, andere waren volzet in de buurt, maar goed voor 1 keer en nooit meer. Zoek ik wel een hotel wat verder van mijn bestemming.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    5,0
    Afgesloten parking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi werkt totaal niet. Kamer was ouderwets en vuil. Muren zijn van karton. Je hoort alles van de buren. Een glas wijn aan €6 incluis 1 salade en 1 schotel pasta met een totaal van €30,- was er echt over.

    Afgesloten parking

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    5,8
    We zijn met een goed ontbijt vertrokken naar de vlieghaven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst kamers

    Ontbijt is heel goed maar ontvangst was slecht konden zelf onze kamers zoeken en was veroudert lag ook nog eens van de vlieghaven Het rare is dat de gratis shuttelbus tot 9 u reed daarna moest je betalen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Prima accomodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedurende de hele nacht (donderdag) was er lawaai van een nachtclub, dat is storend.

    De kamer is functioneel, maar goed uitgerust. Het diner en ontbijt hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,4
    Goed genoeg voor een overnachting.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De staat van de badkamer. Vies en badwand was kapot.

    Schoon bed. Waterkoker met thee- en koffiezakjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Goed voor tussenstop naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was zeer traag

    Frisse kamer door airco

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking was vol. Ik kwam laat toe, check-in was quasi onvindbaar, in een bijgebouw, niet aangegeven. Bij het ontbijt was het brood op !

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    gratis shuttle naar vliegveld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechts 1 restaurant in de nabije omgeving.

    gratis shuttle naar vliegveld. De kamer was klein, maar comfortabel. Het bed was uitstekend. Faciliteit om thee en koffie op de kamer te maken is erg prettig, zeker als je heel vroeg moet vertrekken.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    6,3
    toen aan de receptie duidelijk werd dat we zware bagage...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers weinig geluidsisolerend. Luidruchtige bovenburen maakten amok tot 2u 's ochtends

    toen aan de receptie duidelijk werd dat we zware bagage hadden, kregen we prompt een kamer aan het gelijkvloers, waarvoor dank!

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    4,6
    Zeer vriendijke recepcioniste :-)
    • Zakenreis
    • Groep

    Slechte wifi Slecht en achterstalling onderhoud Shutlle service sloot niet aan op vluchtenen was NIET gratis! Hebben taxis gepakt ipv ( dat was heel duur)

    Zeer vriendijke recepcioniste :-)

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Prima comfortabele kamers met airco!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bestelde kinderbed was niet aanwezig. Restaurant was om 20 uur al gesloten.

    Prima comfortabele kamers met airco! Goede bedden. Meer dan uitstekend ontbijt. Bijna on-Frans ;-)

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,0
    goede locatie, kort bij het vliegveld van Orly
    • Individuele reiziger

    Het personneel is niet gedienstig, en werkt er tegen hhun goesting, informatie hoeft je er niet te vragen, ze doen niet eens de moeite om u te zeggen waar je kamer zich bevindt. Ik vroeg om mij s'morgens te wekken, niemand heeft mij gewekt, en toen ik later aan de balie vroeg waarom ik niet gewekt werd kreeg ik een lakoniek antwoord ; dat weet ik niet

    goede locatie, kort bij het vliegveld van Orly

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    5,0
    shuttle dienst naar Orly
    • Stel

    shuttle dienst naar Orly

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    de ligging viel tegen, was toch 15 lopen naar de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de ligging viel tegen, was toch 15 lopen naar de dichtbijzijnde tra\m

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    5,0
    Prijs en direct naast de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs en direct naast de snelweg. Restaurant aanwezig maar daar hebben we niet gegeten.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: