Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Odalys Saint Loup 3-sterren

1, Avenue Des Soldats, 34300 Cap d'Agde, Frankrijk

#51 van de 101 hotels in Cap d'Agde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 355 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    3,8
    Jammer dat je als klant niet geloofd wordt door de mensen aan de balie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cosy Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Je moet voor alles extra betaling. Wifi werkt niet zoals zou moeten en extra te betalen. Hadden hoteldiensten bijgeboekt en deze werden nu en dan vergeten.Compensatie kregen we niet. We werden niet geloofd. Accomodatie is erg verouderd. Was zeker zijn geld niet waard

    De ligging was ok. Het zwembad was mooi

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,0
    voor gezin met jonge kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 3 Kamers
    • Verbleef 7 nachten

    huisje aan de rand van de weg, overlast van mensen die uit centrum komen en vanaf 6 uur auto verkeer. Arena met concerten op 500 m. vraag woning midden op park ! geen airco. zwembad iets te klein voor drukte op de dag. Discussie om bedjes gaat iedere dag maar net goed. Na 20 jaar weer terug op het park, maar hier is duidelijk in de afgelopen jaren niet meer geinvesteerd.

    afwasmachine in huisje

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,7
    Goede locatie. We hadden mooi weer. Goed brood in de winkel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungalow was niet goed schoon gemaakt m.n. badkamer, vloer en terras.

    Ligging tov het strand en de plaats Cap d’Agde

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto niet parkeren bij huisje

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,5
    alles wat je nodig hebt was aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cosy Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    de paden om naar het appartement zijn erg smal

    alles wat je nodig hebt was aanwezig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    gedateerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Kamers
    • Verbleef 7 nachten

    wifi is niet goed terwijl je hier voor moet betalen. Alles is gedateerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,4
    Matige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden niet comfortabel, tuin zag er niet uit, veel last van verkeer aan straatkant. Prijs/kwaliteit niet goed.

    Genoeg ruimte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,3
    Genoeg ruimte om met 4 volwassenen te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje was niet schoon. Rook erg muf en sommige zaken waren stuk

    Genoeg ruimte om met 4 volwassenen te verblijven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,6
    Rest was alles goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had gelukkig mijn eigen opblaasbaar luchtbed meegenomen

    Rest was alles goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,8
    Parkeren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het inchecken moesten we indien we handoeken, lakens, wifi, televisie en eindschoonmaak wilden zo'n 150 euro bijbetalen, belachelijk dat dit niet vermeld wordt. Bedragen gaan nergens over: Wifi 20 euro en televisie welke wij niet hoefden 60 euro. Niet van deze tijd! Bed betrof een bedbank die onwijs beroerd sliep.

    Parkeren prima.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    3,8
    De huisjes zijn zo klein als je voor 4 personen boekt,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De huisjes zijn zo klein als je voor 4 personen boekt, moeten er 2 in een opklapbed en bedbank in de woonkamer slapen. Op zich geen probleem als dat van te voren bekend is.Als je in het weekend aankomt, is er niemand in de namiddag die je kan ontvangen. Dan heb je ook geen wifi. De receptie gaat pas open de volgende dag om 10 uur. De correspondentie en sleuteloverdracht gaat via een enveloppe die je aan kunt komen door te telefoneren met de medewerker die dan de code door geeft van een kluisje bij de receptie. Je moet om 10 uur uitchecken, maar de receptie is pas om 10.15 uur aanwezig.Voor mensen die een week boeken geen probleem, maar voor mensen die voor 1 dag boeken een tegenvaller.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    De rustige ligging van het park en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we voor tv en wifi extra moeten betalen terwijl wifi niet werkt in het huisje. Uiteraard werd geld teruggegeven. Maar extra betalen vinden we ook niet meer anno nu.

    De rustige ligging van het park en het zwembad. Ondanks hoogseizoen is het niet onrustig.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: