Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Séjours & Affaires Paris-Malakoff 2-sterren

120, Boulevard Gabriel Peri, 92240 Malakoff, Frankrijk

#1 van de 12 hotels in Malakoff

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1290 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,4
    Slechte ervaring!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ik echt te ver vond gaan was dat er 's avonds iemand spontaan in mijn kamer stond, omdat de kamer twee keer was uitgegeven, en vervolgens kon ik zelf mijn kamer niet meer in. het was een tweepersoonskamer maar één hoofdkussen en één handdoek aanwezig. Verlichting badkamer defect, en toiletbril stond gewoon naast het toilet!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    6,7
    Net hotel met slechte faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het heet water wordt altijd ineens koud tijdens het douchen en kon je niet meer douchen. En als je iets vergeet in het hotel krijg je het niet meer terug. Elektrische tandenborstel vergeten. Volgende dag wezen ophalen en was niet te vinden. Ook doorlopende lekkage ook na reparatiebeurt.

    Het was heel erg schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    Perfect verblijf voor stel zonder kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken, 2 groten handdoeken en 1 kleine handdoek voor 3 nachten voor 2 personen, veels te weinig en niet echt fris om 3 nachten met dezelfde handdoek te doen, het schijnt dat het bij alle appartament hotels dit zo is, hebben ze ons uitgelegd, je kan tegen betaling extra handdoeken krijgen of je neemt zelf handdoeken mee van thuis

    Metro is echt maar 10 minuten lopen, perfect! Wij sliepen aan de voorzijde en zagen in de avond het vuurtorenlicht wat de Ijfeltoren heeft, om de zoveel seconden op ons balkon voorbij komen dus de stad zit dicht bij het appartement! Wij zaten op 2 hoog met onze studio, hadden wij op de bovenste verdieping gezeten aan de linker kant van de voorzijde dan hadden we de Ijfeltoren gezien vanuit de studio. Je krijgt deurcodes zodat je zelf kan bepalen hoelaat je terug komt bij je appartament, perfect! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam! Bedden liggen heerlijk met voor ieder 2 hoofdkussens. Er is verwarming in de studio die je zelf aan kan zetten, schuifknop en draaiknop zit aan de bovenkant van de verwarming en in de douche wat op een invalide douche lijkt, stoeltje aan de muur, handgreep/stang bij de wc en douche heel erg ruim, zelfs daar zit verwarming die je ook zelf moet aan zetten en kan instellen. Keukentje met 2 kookplaten, koelkast, koffie en thee apparaat, magnetron, bestek, pannen, borden, glazen, kopjes en zelfs afwasmiddel met doekje en sponsje, ook 2 wc rollen en aan de receptie kan je om extra wc rollen vragen, kast om je kleding in te leggen of op te hangen er zijn hangertjes en ook een stoffer en blik zo eentje waar een lange stok asn zit, handig! Ontbijten hebben wij buiten de deur gedaan, wij houden er niet van om tijdgebonden te zijn met ontbijt en veels te vroeg is het ontbijt daar van 7u tot 9u. Er zitten bakkers in de straat 300 meter lopen, kleine supermarkten niet al te duur en zeker wel veel goedkoper dan in de stad zelf waar alles 40% duurder is dan waar het appartament zit en wat restaurantjes en voor de sushi liefhebbers zitten er maar liefst 3 sushi bars waarvan een aan de achterkant van het appartament, aanrader, goedkoop en erg lekkere sushi, wij hebben er 2x sushi gehaald, eigenaar was toevallig een dag voor onze aankomst in Nederland geweest bij een vriend in Rotterdam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Goedkoop overnachten in (eigenlijk bij) Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet goed schoon gemaakt. In de badkamer waren de kit naden verouderd. Geen gescheiden bedden beschikbaar, terwijl dat wel geboekt was.

    Vriendelijk personeel en goede (electronische) beveiliging, metro station in de buurt en niet al te duur. Met een goede parkeergarage.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,2
    Comfort en fijne sfeer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    - Het ontbijtbuffet heeft een beperkte selectie. Wat er ligt is wel goed.

    - Personeel. Ontzettend vriendelijke prettige mensen. Spreken goed Engels. - Comfortabel bed - Metro op minder dan 10 minuten lopen. Supermarkt nog een stukje dichterbij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Rustige locatie en gunstige ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    In de directe omgeving 's avonds geen uitgaansmogelijkheden (cafe's en/of terrasjes waren al vroeg gesloten).

    Rustige locatie en gunstige ligging t.o.v. het centrum van Parijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Prima verblijf in studio met balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Prima studio met eigen balkon. Met name dat laatste is een enorm pluspunt in Parijs. Hoewel dit complex buiten de rondweg van Parijs ligt, is het centrum van Parijs met de Metro (10 minuten lopen) snel te bereiken (15-20 minuten). Het ontbijt is o.k. De prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Uitstekend hotel voor een citystrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, er zat ook niemand. Maar er zit een goede bakker op 300 meter lopen

    De bedden waren goed en met uitzicht op de Eiffeltoren was het prima wakker worden!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,0
    Slechte huishouding verslikt de prachtige topreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had als extra optie een parkeerplaats aangegeven , echter was dit BLIJKBAAR niet aangekomen. Al goed kan gebeuren, maar dan vraag ik naar een alternatief waarop eigenlijk geen antwoord was. Vervolgens hebben we hem maar in een parkeergarage paar honderd meter verderop geparkeerd. Dit kost geld en moeite , nu vind ik dat normaliter geen probleem.. maar wél als ik JUIST een parkeerplaats had gereserveerd bij het hotel om juist dít te voorkomen. Het personeel vonden we ook niet erg vriendelijk, nog geen hallo of gedag.. douche was na een douche beurt van 10 min al koud erg jammer. Schoonmaker had ook beter haar/zijn best kunnen doen. Rook er heerlijk maar lagen toch genoeg stofpluimpjes hier en der. We roken allebei dus was jammer dat we naar beneden moesten maar dat wisten we van tevoren al haha. Zoals u leest waren we deze keer niet erg content met de gang van zaken, hoewel wij vorige x een uitstekende reis en verblijf hebben gehad.

    De bedden lagen heerlijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,1
    Heerlijk ontbijt en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt en schone kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Eenvoudig hotel, schoon en netjes.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig hotel, schoon en netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Prijs , locatie ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs , locatie ,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,7
    Het was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet allemaal even vriendelijk

    Ligging,ruime kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Ruim en rustig appartement-hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boiler voor het douchen: 50 liter voor 2 personen is krap. 80 Liter zou beter zijn.

    Ruim appartement, dit keer met terras op het zuiden. Rustig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    Rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm water is er weinig voor de bad

    Rustige buurt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,9
    Rustig studio-appartement net buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit keer een kamer zonder balkon.

    Rustig appartement in een buitenwijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,1
    Voor 3 nachten goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Douche

    Kamer beetje krap maar voor 3 nachten redelijk. Lekker bed. Ontbijt matig wel lekkere koffie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,1
    Lekker rustig, fijn gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets grotere kamer

    Het was goed schoon gemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene kon beter. Ontbijt Ok maar de koffie is niet te drinken.

    De locatie dichtbij een metrostation, onthaal was heel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Malakoff is lekker rustig, maar dat heeft ook een nadeel: weinig restaurants om 's avonds een hapje te gaan eten.

    De ruimte viel mee.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,8
    Prima, we komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel in ontbijtzaaltje. Niet geïnteresseerd of aardig.

    Schoon. Alles aanwezig tm theedoek en afwaspakketje aan toe. Keurig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Veiligheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte op kamer

    Veiligheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,3
    Ideaal om Parijs met openbaar vervoer te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er kwam niet altijd genoeg wam water uit de douche.

    Keukentje op de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Prima budgetpĺek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sigarettenrook op gang; oude badkamer

    Ontbijt bed stilte

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    7,5
    Gemak van locatie en gebruik.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warm water was op gegeven moment op. Werd 's nachts één keer erg warm.

    Gemak van locatie en gebruik. Makkelijk en snel inchecken, bagage kon even worden gestald zolang kamer nog niet beschikbaar is of als je 's ochtends moet uitchecken. Dan kan je zonder bagage Parijs in. Metro op 10 minuten lopen. Rustige wijk.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    5,8
    De locatie en de mogelijkheid tot parkeren in de garage.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed. De matrassen waren volledig doorgezakt.

    De locatie en de mogelijkheid tot parkeren in de garage.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, niet te ver van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nothing

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, niet te ver van metro, kitchinette, fantastische ondergrondse parking, superveilig met 3 codes.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    6,7
    Dichtbij metrocentrum (15 min lopen), waarna je binnen 20...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer en zeer beperkte kookmogelijkheden.

    Dichtbij metrocentrum (15 min lopen), waarna je binnen 20 min in hartje Parijs bent.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,6
    Enorme en veilige parking, rust, studio, hulpvaardig...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Effe straatlawaai 's avonds.

    Enorme en veilige parking, rust, studio, hulpvaardig personeel, prijs/kwaliteit.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: