Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Qualys-Hotel Aubagne Linko 3-sterren

4 Cours Voltaire, 13400 Aubagne, Frankrijk

#2 van de 13 hotels in Aubagne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 655 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Goede uitvalsbasis om de streek te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    - De lege flacon douchegel werd niet vervangen tijdens onze 4 nachten en wij moesten dit steeds aan de balie vragen. Ook na de eerste nacht kregen wij slechts voor één persoon handdoeken en moesten wij extra handdoeken vragen. - In de gang werden renovatie/herstelwerken uitgevoerd en de gang van onze kamer leek daardoor op een werf (isolatieschuim, leidingen uit de muur, plafond open). - Hotelkamer gaf uit op marktplein waar 's morgens vroeg de markt werd klaargezet. Dit bracht lawaai met zich mee en verstoorde de nachtrust. - Onaangename geur in de lobby.

    - Uitstekende bedden en kussens. - Erg grote badkamer voor rolstoelgebruikers. - Parkeergelegenheid in Q-park (afgesloten parkeergarage) op wandelafstand. - Grote supermarkt naast parkeergarage. - Afscheidsgeschenk (lokale zeep) ontvangen. - Goede uitvalsbasis om Marseille, de Calanques, Cassis te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Zakelijke sfeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wantrouwend personeel. Ze geloofden niet dat we via ideal hadden betaald. Dit schiep verwarring. Verder was de kamer vrij klein. Wel oké voor 1 nacht ...we waren op doorreis.

    Prima bed..goede douche

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    8,3
    Fijn rustig hotel in midden van de stad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer met een Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd op de tweede dag flink geboord en geklust vlak naast mijn kamerdeur. Ik begrijp dat dat niet anders kan omdat een hotel elke dag open is, maar dit had misschien even gemeld moeten worden.

    Prima hotel. Gebruikt voor zakenreis. Middenin het centrum. Vlak naast diverse restaurant en winkels. Gratis parkeren. Personeel uitermate vriendelijk, niets is teveel voor ze. Indien ik nog een keer hierheen moet kom ik graag hier terug.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,8
    Ik zou er nooit wwer gaan slapen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de omgeving en de smalle bedden

    Ik zou er nooit wwer gaan slapen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Fantastisch
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangepast ontbijt voor personen met allergie gluten en lactose. Kan best vooraf aangevraagd woreden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Zeer net horel voor een goede prijs, midden in het centrum
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer net horel voor een goede prijs, midden in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Vriendelijkheid personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreemde niet aangename geur in de gangen en receptie

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Goede prijs-/prestatieverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ruime kamer, ruime badkamer

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: