Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Hôtelière Spa Les Chataigniers

146, Rte De Lornard, 74410 Saint-Jorioz, Frankrijk

#14 van de 21 hotels in Saint-Jorioz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 823 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Heerlijke plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden een beetje rommelig verwelkomd, moesten lang zoeken naar ons appartement, later aan iemand anders gevraagd die ons wel goed hielp.

    Het prachtige uitzicht en de mooie omgeving, de rust, het mooie zwembad, de verzorging van handdoeken ed en de handige parkeergarage.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Middelmatige accomodatie in prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze standaard tweepersoons kamer was onderdeel van groot appartement die door een afgesloten deur zijn gescheiden. Daardoor erg gehorig. Zeer geaccidenteerd terrein. Bouwactiviteiten oo het terrein.

    Faciliteiten zoals zwembad, bar, lounge zitjes. Alles is brandschoon. Goede airco op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,3
    Mooi voor een kort verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het verblijf ligt in Sint-Jorioz. Het verblijf ligt echter aan de rand van het dorp. Om naar het meer te wandelen moet je toch op 40-50min. rekenen. Naar Annecy kan je best de fiets nemen. Aangezien het op de (enige) weg naar de stad, dagelijks aanschuiven is. En er weinig (gratis) parking is. Aangezien wij op de terugreis naar huis onze dranken wilden koelen, hadden wij gevraagd om de koelelementen van onze koelbox in hun diepvries te leggen. Dit was geen probleem en we lieten onze koelelementen achter aan de receptie. We gingen de zak 2 dagen later, bij het uitchecken, afhalen. Pas aan de auto zagen we dat de koelelementen helemaal niet in een diepvriezer gelegen hadden. Het onbijt was oké, maar vrij duur in vergelijking met de andere ontbijten op onze reis.

    Het uitzicht vanaf het terras van de kamer was prachtig. Het zwembad en het terras voor het ontbijt waren mooi en verzorgd. De omgeving van Annecy en Sint-Jorioz is prachtig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,4
    Vroeger hadden we goede ervaringen op deze locatie, echter...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vroeger hadden we goede ervaringen op deze locatie, echter het restaurant is vervangen door een bistro bij het zwembad waar wij geen goede ervaring bij hadden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    Prima locatie om meer van Annecy te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer (C3) had alleen een glazen (voor)deur, helaas geen andere ramen, waardoor je het gevoel hebt dat je een kast inloopt. Wel nette badkamer. Receptie-gebouw doet verouderd aan/niet zo chique. Daarachter wel "nieuwe" appartementsgebouwen en zwembad.

    Locatie / ligging t.o.v. meer is goed, ontbijtbuffet was goed, 1 avond gezellig bij 't zwembad gegeten met live muziek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,6
    Matig hotel maar oke voor een overnachting op weg naar zuid FrAnkrijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. We keken uit op een bouwput. Ons balkon lag half open en moesten we via een plank bereiken. Kamer was klein en heel simpel ingericht.

    Het ontbijt was goed, rest van het hotel vonden we matig. Het hotel is aan een onderhoudsbeurt toe. Daar werd ook wel aan gewerkt, maar het geheel was rommelig en niet zo sfeervol.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,3
    Tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij sliepen in het oude deel; de kamer viel erg tegen, veel te warm, geen balkon, onvoldoende privacy. 's Avonds kan je bij slecht weer enkel terecht in je kamer of in het restaurant. Te duur voor wat je krijgt.

    De ligging is best oké.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    3,8
    Niet schoon, depressieve kamer (bijv.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, depressieve kamer (bijv. afgebladderde verf deuren). Zeer karig, onverzorgd en basic allemaal. Restarant ook niet goed met zeer onervaren personeel. Een vleesspiesje voor €18 waarvan de helft viese vetstukken is gewoon slecht. Ik denk bij dit soort locaties altijd: wat hebben we het thuis toch lekker! Kortom: een afrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    5,8
    goeie prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was wat zoeken naar een parking, dan konden we ergens in de berm tussen de werken onze auto kwijt. Onvriendelijk personeel, plotseling kreeg mijn partner, vijf minuten na onze aankomst, op de kamer een nors telefoontje van de hoteleigenaar, betreffende een verkeerd geparkeerde auto. Aan het zwembad kon je avondeten, 21 euro voor een halve rib, vonden wij echt wel veel. Geen airco op onze kamer, maar we kregen wel een ventilator te beschikking. Personeel 's morgens precies nog niet goed wakker.

    lekkere croissants. goeie ligging niet ver van het meer van Annecy. Prachtig zwembad tussen de bergen. Propere kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    Prachtige locatie tussen Lac en schitterende bergen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie tussen Lac en schitterende bergen. Onwaarschijnlijk mooie locatie. Ontbijt copieus, kamers superclean, mooi uitzicht, echt heerlijk vertoeven. Enige minpunt, arrogante bediening in restaurant. Kelner meer met zijn eigen imago bezig dan met klanten. Was ook niet van de streek, wist niet eens welke bergen er in de omgeving waren. Voor de rest super !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,8
    Prima locatie, wel wat van het meer af.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbehulpzaam personeel. Uitrusting appartement zeer sober.

    Prima zwembad. Airconditioning in appartement.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,6
    Zeer goede accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage slecht aangegeven

    Alles. Omgeving, kamer, zwembad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Relax
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie nieuwe kamers, goede airco, lekker zwembadje

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Prima onderbreking van notorvakantir
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein slechte douche

    Lokatie vlak bij meer in bergen Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling complex bij aankomst receptie

    Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    Veel verschillende goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg gedateerd. Staan in de douche was niet mogelijk.

    Veel verschillende goede faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    Heerlijk zwembad met ligbedden, nette kamer, lekker ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk zwembad met ligbedden, nette kamer, lekker ontbijt, vriendelijk ontvangst

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,7
    het was aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    aparte bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Grote en mooie appartementen maar de rest was een beetje oubollig (gericht op de zomer)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    beetje vergane glorie - rommelig (kerstversiering eind februari nog in de hoek van het restaurant)

    zwembad - ruimte

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    5,8
    De regio is prachtig wat betreft natuur!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Directe omgeving hotel is rommelig, niet af. Kamer en badkamer wel ruim, maar niet echt schoon. Franse slag? Harde bedden, geen zitje buiten (wij hadden een kamer, alleen de appartementjes hadden een zitje of balkon.

    De regio is prachtig wat betreft natuur! Veel watersport, gelegenheid tot uitstapjes zeer goed.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Airco op de kamer en gratis gebruik van de parkeergarage.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was klein en WiFi-bereik alleen bij het zwembad. Ligbedden bij het zwembad waren aan vervanging toe.

    Airco op de kamer en gratis gebruik van de parkeergarage.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    Mooie omgeving en accomodatie alleen hadden wij de oudere...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oudere kamer prima daar was prijs na maar schoon was het niet echt , we hebben eerst de boel zelf gereinigd

    Mooie omgeving en accomodatie alleen hadden wij de oudere kamers ! hadden we achteraf kunnen weten met deze prijsstelling .alleen stonden er mooie foto's op booking.com en niet verder gekeken dan die foto's

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,4
    Rust van het appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Onvriendelijk personeel te jeugdig onervaren, foto's komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Te mooi gepresenteerd. Gedateerde faciliteiten

    Rust van het appartement

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Een nette nieuw ingerichte superior room.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer had geen balkon, Het park oogt op de foto's veel luxer en mooier dan het is. Het terrein is erg kaal ingericht en paden lopen niet logisch. De ligbedden bij het zwembad liggen niet lekker. De kamers zijn vrij prijzig.

    Een nette nieuw ingerichte superior room.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    Kamers in nieuwe gedeelte zijn uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De economy kamers in het hoofdgebouw zijn heel erg toe aan renovatie! Klein, warm en muf :-(. Fitnesszaal ook erg toe aan een opknapbeurt.

    Kamers in nieuwe gedeelte zijn uitstekend. Zwembad en daarbij gelegen bar prima en gezellig.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    6,7
    De luxueuzere appartementen zijn mooi en ook het zwembad is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    standaardkamers waren echte 'zolder-kamers'. Zeer basic. Na upgraden naar luxere kamer bemerkten we dat 's avonds en 's nachts de airco niet werkte. Installatie maakte kennelijk te veel lawaai voor onderburen, waardoor die de installatie uitschakelden. Op zich raar dat dat kan en vervelend als je voor airco betaalt maar daar de lusten niet van hebt. Het hotel ligt tamelijk achteraf, waarschijnlijk lastig te vinden zonder navigatie.

    De luxueuzere appartementen zijn mooi en ook het zwembad is prachtig met een geweldig uitzicht op de bergen rondom het meer van Annecy als achtergrond.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,2
    De streek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was vuil. Een grote vocht/schimmelplek door de airco, licht kapot in de badkamer, de afzuiging in de badkamer draait 24/24 en het stof ligt op de kast. Verder ook veel vuile plekken op de muren. Zelfs het slot mankeert waardoor je soms 5 min werk hebt om de deur op slot te doen. Het personeel kan zelfs geen engels praten en verstaat je dus niet

    De streek.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,5
    Rustig gelegen, op ca 5 minuten rijden van het meer van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen douche aanwezig alleen een bad.

    Rustig gelegen, op ca 5 minuten rijden van het meer van Annecy (St Jorioz) en de afstand tot het centrum van Annecy is ook goed te doen met de auto. Hotelkamer was prima!

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    10
    Ze mooi appartement, mooie parkeergelegenheid, mooie natuur,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het weer mocht wat stabieler zijn, maar ja de bergen he

    Ze mooi appartement, mooie parkeergelegenheid, mooie natuur, perfect Dichtbij Annecy voor shopping, dicht bij het meer...

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,3
    Uitzicht is fenomenaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verlichting in het appartement mag wat sfeervoller

    Uitzicht is fenomenaal!

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,5
    Een goede rustplaats onder weg naar de Franse Alpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Een goede rustplaats onder weg naar de Franse Alpen. We hebben genoten van de welness en het zwembad en de mooie rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    Even zwemmen en sauna na een lange reis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Even zwemmen en sauna na een lange reis

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,1
    De appartementachtige opzet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De appartementachtige opzet

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    10
    Prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening in het restaurant

    Prachtig uitzicht. Goede parkeergelegenheid. Mooie Kamer.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,2
    Schitterende appartementen met een fantastisch uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Schitterende appartementen met een fantastisch uitzicht op de bergen en het meer. De bedden zijn prima.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Opzet complex;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel zou vriendelijker en uitnodigender mogen zijn

    Opzet complex; groot maar alles centraal en goed loopbaar

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Fitness/ zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer zeer klein en put liep niet door

    Fitness/ zwembad

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,1
    ruim appartement voor Franse begrippen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontvangst niet vriendelijk

    ruim appartement voor Franse begrippen

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    fijn zwembad en geweldig restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    plafond boven toilet erg laag, makkelijk hoofd stoten

    fijn zwembad en geweldig restaurant

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: