Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ténéo Apparthotel Bordeaux Gare Saint Jean

4 Cours Barbey, 33800 Bordeaux, Frankrijk

#209 van de 349 vakantiewoningen in Bordeaux

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2558 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,3
    centraal gelegen in Bordeaux prima uitvalsbasis voor dagtrips
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden een rustige kamer gevraagd en geboekt 2 maanden voor aankomst. Bij aankomst hadden we geen rustige kamer maar we konden niet meer verzet worden omdat alles volgeboekt was?? Lijkt me sterk dat 2 maanden eerder geen rekening gehouden had kunnen worden met onze wensen.

    centraal gelegen in Bordeaux prima uitvalsbasis voor dagtrips

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    5,8
    rustig en simpel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Suite
    • Verbleef 2 nachten

    de frisheid vd kamer ontbrak: het was er snikheet een net hing voor het raam, je kon nauwelijks naar buiten kijken geen douchemat

    De buurt is niet erg prettig op zondagmiddag en in de avond.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,8
    Bed was goed, kleine keuken was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan drukke weg (lawaaierig verkeer en werkzaamheden aan straat), geen ventilator beschikbaar (het was zeer warm toen we in Bordeaux waren)

    Bed was goed, kleine keuken was voldoende.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Locatie is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en theefaciliteiten op de kamer, geen föhn.

    Locatie is heel goed. Alles op loopafstand. Verbinding vliegveld perfect met de bus te doen. Personeel erg vriendelijk. Ontbijt goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,6
    Teleurstelling !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De juniorsuite met bank .... dat was dus een een persoonsbed en zou als bank moeten dienen. Het leek een (luxe)gevangenis, zo kan ik mij voorstellen dat deze eruit zou zien. Grauw, ongezellig, plafondverlichting waarvan zelfs niet alles t deed. Er was geen föhn, die kon s morgens geleend worden, helaas ging t roze exemplaar net voor mijn neus weg met andere gast mee !!!

    Het ontbijt was goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    6,3
    Wat we er vooraf van verwachtten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen in een wijk die niet direct inspireert en charmeert maar daar moet de overheid werk van maken.

    Dichtbij Gare St.-Jean (reis met tgv) en goed ontbijt aan een scherpe prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    4,6
    Voor een budget accommodatie best te doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer (grootte/hygiene)

    Voor een budget accommodatie best te doen. Echter voor 2 tientjes meer had ik een viersterren accommodatie kunnen boeken?

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    prima prijs voor een nette kamer op een goede locatie tussen station en stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht

    in de douche hangt een mega-boiler die van voldoende warm water voorziet, maar wel een beetje in de weg hangt (boven de wc en je moet er langs naar de douche).

    prima prijs voor een nette kamer op een goede locatie dichtbij het station en richting stad. receptie slechts tijdelijk geopend maar was prima. fietsenstalling achter slot die erg fijn is om je fiets veilig achter weg te zetten. klein keukentje voor op je kamer als je daar zelf ontbijt/avondeten wilt bereiden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,9
    Prima hotel voor een zeer faire prijs op een centraal gelegen plek in Bordeaux.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    De straat was erg lastig te bereiken met de auto. Blijkbaar is er 's nachts geen personeel aanwezig in het hotel. In de kitchenette ontbrak een waterkoker/fluitketel of koffiezetapparaat en een theedoek.

    We hadden een ruime vierpersoonskamer met gescheiden slaapruimtes. De kitchenette met ijskast en magnetron was handig omdat we vroeg wilden vertrekken en het ontbijt te laat was.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,2
    Onderzoek in de universiteitsbibliotheek en in de archieven (gemeentelijk en departementaal)
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 29 nachten

    airco, gezien de hoge temperatuur een must !!!

    Uitzonderlijke ligging met zeer goede transportverbindingen Ruime living met groot bureau en grote eettafel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,7
    De beveiligde parking was niet duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koele verlichting, ongezellige aankleding en veel lawaai

    De beveiligde parking was niet duur

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtelijk lavaai van medebewoners

    Goede locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    redelijk in buurt van centrum,vlakbij station/tram.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 4 nachten

    redelijk in buurt van centrum,vlakbij station/tram.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,5
    De badkamer was erg klein.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was erg klein. Boven de WC hangt een grote boiler/ketel. Niet praktisch ingericht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,0
    Ruime kamer in vergelijking met andere hotels in de buurt
    • Groep
    • Familiesuite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kwam niet overeen met de getoonde foto s

    Ruime kamer in vergelijking met andere hotels in de buurt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    4,0
    Voor 1 nacht prima maar niet voor een langer verblijf. Erg triest de kamer..
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo'n verschil.. de foto en de werkelijkheid

    Dat we bii aankomst telefonisch uitleg kregen over waar onze sleutel lag. Om 00.30

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Ruime kamers, prima ontbijt, goede ligging, vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, wel een ventilator

    Ruime kamers, prima ontbijt, goede ligging, vriendelijke receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    6,7
    Binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanrijden en toegang tot parkeerruimte. Plek is erg druk met verkeer en lastig te bereiken.

    Dichtbij station en binnenstad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    4,2
    Geen airco echt een hom
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco echt een hom

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,0
    Ik zou hier niet snel meer naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst moeilijk bereikbaar en matige kamer.

    Goede bedden en op loopafsta d van het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Tof omdat nog eens te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij het station. Gemakkelijk met openbaar vervoer. Goed en lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    5,4
    Boiler boven toilet gemonteerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boiler boven toilet gemonteerd. Je moest je zelf in bochten wringen om gebruik te maken van het toilet.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    De goedkope kamer-upgrade die we via Booking.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De receptioniste had ons niet verteld dat we na 20.00 u. een code nodig hadden om weer in het hotel te komen. Dit stond in de brief die we van haar kregen, maar die hadden we ongeopend in de kamer gelaten toen we boodschappen gingen doen. Gelukkig was er een stel dat het hotel in ging, zodat we achter ze aan naar binnen konden.

    De goedkope kamer-upgrade die we via Booking.com kregen aangeboden. Verder hygiënisch en comfortabel.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    5,4
    dit was de goedkoopste optie,
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer is erg klein en boxy. een rare constructie: boven de wc bril hangt er een grote waterketel. als je van de bril opstaat stoot je met je hoofd direct op de waterketel. En ook met je ellebog op de wastafel want afstand van de wc bril tot de wastafel is 5 cm. Nooit zoiets meegemaakt! bedden zijn niet comfortabel. Let op receptie openingstjden: zeer onhandig! geen leuke eetgelegenheden in de buurt ( alleen dure fastfood).

    dit was de goedkoopste optie,

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    8,3
    De grote van het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote van het appartement

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    Goed bed en parkeermogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed bed en parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Grote ruimte en redelijk dicht bij het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote ruimte en redelijk dicht bij het oude centrum.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,7
    Keukentje en frigo zijn handig
    • Vakantiereis
    • Stel

    douchestang was defect, maar werd wel na 1 dag hersteld

    Keukentje en frigo zijn handig

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: