Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Timhotel Opéra Blanche Fontaine 4-sterren

34 Rue Fontaine, 9e Arrondissement, 75009 Parijs, Frankrijk

#544 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 480 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Timhotel Opéra Blanche zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer had een hele penetrante geur, dit werd overigens meteen opgelost door een andere ruimere kamer aan ons te geven.

    Het kwaliteit van het Engels van het personeel. Frans is niet mijn sterkste kant maar op 1 medewerker na spraken ze goed engels.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    De locatie is heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te zachte matras (voor mij) In de verte is steeds gerommel te horen, ik vermoed van de onderliggende metro.

    De locatie is heel goed Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,2
    Top hotel en Top locatie !!!!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had een luxe kamer met alles er op en er aan . Alleen jammer dat de badjassen klein zijn . Ik man van 1 meter 94 kon deze niet aan mijn vrouw wel . Maar ach is een badjas zo belangrijk ?? Ik vind van niet .

    De kamer was zeer schoon en mooi . Het uitzicht is minder . Nu moet ik wel zeggen dat ik dat niet belangrijk vindt aangezien je toch de hele dag en nacht op de been bent .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,8
    Goede locatie, dichtbij metro ,ontbijt kinderen gratis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op bovenste verdiep kon beter.

    Goede locatie, dichtbij metro ,ontbijt kinderen gratis. Uitzicht vanaf 6de verdiep was ongelofelijk .Heel goede bedden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    6,3
    Not a 4 Starr hotel but pleasent trip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte communicatie, hoewel we schriftelijk een bevestiging hadden ontvangen van een late check out werd dit pas na heel veel aandringen van ons in orde gemaakt. Waarschijnlijk de kamer al geboekt voor een andere klant. Hierdoor kregen we een aangebouwd "schuurtje" voor het hotel als kamer toegewezen. Met een bed van 150 breed terwijl we een kingsize hadden besteld. Leek totaal niet op de foto. Comfort room?? Geloof er niks van. Haha ach ja Fransen, we hebben het ondanks dat wel naar ons zin gehad, de kamer was schoon en de badkamer mooi. Maar geen stopcontacten in de badkamer?

    Parkeerplek en locatie waren ideaal, reserveer wel telefonisch. Maar 6 plekken. Tip: le chat Noire (zwarte kat) Op 5 minuten loopafstand van het hotel, voor heerlijke cocktails, Life music en uitstekende bediening. Open tot laat in de nacht. Overdag veranderd het in een super knus eetcafe met de lekkerste kaasplateus pasta's etcetera. Zie fotos voor locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, geen stekkervoorziening en niet het gewenste 2 persoonsbed

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Perfecte ligging met goede eigen parkeergelegenheid (garage)
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Perfecte ligging met goede eigen parkeergelegenheid (garage)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Tof
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de toilet iets te dicht tegen de muur stond

    Het eten was lekker

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    /
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    /

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Geweldig, blijven steeds terugkomen naar dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging, comfort en garage

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer. Verzorgd ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,3
    Was goed en goed geprijsd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,0
    We hadden een kamer voor 4 persoon gevraagd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer voor 4 persoon gevraagd. 2 er van sliepen op een 1 persoons slaapbank.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Positief.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig gezelligheid in de lobby.

    Veel restaurants in de buurt. Moulin Rouge om de hoek. Ook dicht bij openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,5
    Prettig verblijf en met een code kun je dag en nacht binnen en je hoeft niemand lastig te vallen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje lawaaierige airco.

    De ruime badkamer. En de goede locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    Prima locatie, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was prima. Onze suite was zeer ruim en proper

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,4
    Ik moest bij aankomst betalen had al via iDeal betaald was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest bij aankomst betalen had al via iDeal betaald was niet bekend bij hun

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,8
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche overstroomt de badkamer in

    Goed hotel Ruime kamer Wifi werkte prima Leuke restaurants in de buurt

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets op aan te merken. Wij hebben genoten.

    Het personeel was heel vriendelijk. De kamers heel hygiënisch. Niets op aan te merken. Het hotel is prima gelegen. Je kan alles te voet bezoeken. Als je met de auto gaat zeker een garageplaats aanvragen.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,9
    Leuke kamers, wel apart anders dan andere kamers ze zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen we aan kwamen, geen goede service van de man die nachtdienst had.. De kamers waren te warm.

    Leuke kamers, wel apart anders dan andere kamers ze zijn namelijk buiten. Alles is dichtbij, en je hebt leuke eettentjes in de buurt. Uiteindelijk werden we door een pakistaanse vrouw 'Padma' wel goed geholpen :D

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,1
    De grootte van de kamer en hoe netjes het er uit zag.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De dame achter de receptie had een onprettige lichaamshouding tegenover iemand aan de telefoon terwijl ik er bij stond.

    De grootte van de kamer en hoe netjes het er uit zag.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,5
    zeer mooi ingerichte kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ligging van de kamer was buiten het hotel in bijgebouw waartegen de ijzeren poort van de toegang gemonteerd was; bij elke keer openen en sluiten veel lawaai en trillingen; en dit de ganse nacht (kamer 1226)

    zeer mooi ingerichte kamer

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als er iets minder was, dan zijn het de Franse kazen die we tijdens het ontbijt mistten

    Goede bedden. Mooie, moderne, ruime en nette kamer en héél rustig gelegen. Heel dichtbij de Moulin Rouge, Montmarte enz.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,8
    De hygiëne was top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor 15 euro mocht het ontbijt nog iets uitgebreider en het keukenpersoneel was ook niet super vriendelijk.

    De hygiëne was top! Sper gelegen hotel met vriendelijk baliepersoneel

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    5,4
    schoon, centrale locatie, moderne kamer met thee faciliteit
    • Zakenreis
    • Stel

    Wij kregen een kamer op de bg. De badkamer en toilet bevonden zich in de kelder! Dus we moesten met trap naar beneden als wij 's avonds uit bed naar toilet wilden. En het was koud! Vond het zelf een beetje eng. Het stonk beneden, muffe geur. Veel vochtprobleem, zag je aan de muren en plafond. Voor ons geen volgende keer meer in dit hotel.

    schoon, centrale locatie, moderne kamer met thee faciliteit

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was niet heel goed, slechte waterdruk en warm en dan weer koud. Ook deed de airco het niet goed.

    Personeel

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,6
    Mooie grote kamer (aparte kamer voor ons dochtertje).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Internet is, zoals in veel hotels, wat haperend.

    Mooie grote kamer (aparte kamer voor ons dochtertje).

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel. Goede kamer.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Lokatie dicht bij metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lokatie dicht bij metro. Super. Kamers waren ideaal met 2 kids

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    Mooie kamers, parkeren onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was voor 15 euro pp niet ok. Parkeren fijn maar kost wel wat.

    Mooie kamers, parkeren onder het hotel. Dichtbij metro.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,7
    Kamer,badkamer,parking
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was echt niet goed, dag 2gaan ontbijten buiten hotel

    Kamer,badkamer,parking

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: