Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Timhotel Paris Gare Montparnasse 3-sterren

22 Rue de l'Arrivée, 15e Arrondissement, 75015 Parijs, Frankrijk

#1312 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1534 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,1
    zeer schoon, handige locatie, personeel met aandacht, zowel...
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goede prijs-prestatieverhouding, beetje krap - kan niet anders in Parijs voor die prijs - Bed voor 1 persoon met gemiddelde lengte prima. Of zeer verliefd zijn :))

    zeer schoon, handige locatie, personeel met aandacht, zowel in het contact als in de wijze waarop de kamer en de badkamer werden schoongemaakt. Superpersoneel. breng de complimenten maar over.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    5,8
    Het hotel is geen hotel, maar een verzameling verhuurde kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De bereidheid van het personeel om te helpen was beperkt en tamelijk ongeïnteresseerd. Men wilde ons bij aankomst direct laten afrekenen, terwijl we de kamers nog niet hadden gezien. We hadden 3 kamers geboekt en deze waren in 2 verschillende gebouwen op 3 verschillende verdiepingen ondergebracht. De badkamer was hooguit 1.5 x 1.6 meter, de douche 70 x 70 cm, de plaats van het toilet 60 cm breed, terwijl om de wastafel te bereiken de föhn moest worden verplaatst. We zijn al dikwijls in Parijs geweest, maar deze afmetingen zijn we nog niet tegengekomen.

    We hadden 3 kamers gehuurd. Deze waren heel klein, in een van de eenpersoonskamers was de verlichting niet in orde, terwijl het matras veel te hard was. Deze kamer is de volgende dag verruild voor een andere, een veel ruimere tweepersoonskamer, met een goed matras. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, omdat de ontbijtruimte de uitstraling had van een kantine. We hebben buiten de deur ontbeten. De presentatie via de website van Bookings doet veel meer een hotel vermoeden, dan de realiteit. Voor ons kwam het over als een pakhuis met zoveel mogelijk kamers, zonder een gezellige lounge of verblijfsruimte. De sfeer die bij een hotel hoort ontbrak.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,3
    De ligging ten opzichte van station.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging ten opzichte van station. We gingen plotseling met de trein ipv vliegtuig van Amsterdam naar Toulouse en moesten overnachten in Parijs. We waren er om 22.15 en vertrokken om 6.00 uit hotel. Keurige kamer voorzien van alles in badkamer en koffie / thee faciliteit met super Cafe op de hoek voor late maaltijd met heerlijke wijnen (zeer betaalbaar)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    4,2
    Het hotel was erg lelijk, gelukkig hadden wij geen ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was erg lelijk, gelukkig hadden wij geen ontbijt erbij genomen, want dat stelde niks voor en zag er ook slecht verzorgd uit. Meubilair erg karig en ouderwets.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Heerlijke citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel, prima locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,8
    Enkele het nodige was aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Is standaard kamer, je moet er niets meer van verwachten.

    De Liging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    prima locatie, fijn bed. Vriendelijke staf,maar erg kleine kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer erg klein, ook de badkamer

    vriendelijke staf, goed bed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    9,2
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche

    Bed

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,3
    Prettig hotel, aardig personeel, attent.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prettig hotel, aardig personeel, attent.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,5
    Schoon, goed bereikbaar hotel, badkamer ruim genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Schoon, goed bereikbaar hotel, badkamer ruim genoeg.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Timhotel Paris Gare Montparnasse

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: