Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Timhotel Tour Eiffel 3-sterren

11 Rue Juge, 15e Arrondissement, 75015 Parijs, Frankrijk

#1155 van de 1.602 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 707 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Goed maar duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine kamer voor de prijs die ik betaald heb. Voor meer dan 13 euro mocht het ontbijt ook uitgebreider zijn.

    Ligging was heel goed, kort bij Eiffeltoren. Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,0
    De ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend klein en we sliepen naast de lift dus het was heel erg gehorig.

    De ligging van het hotel. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de Eiffeltoren. Als het je niet uitmaakt dat je bijna niet je koffer in je hotel kamer kwijt kan en dat je geen ruimte nodig hebt dan is het zeker een fijn hotel kwa ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Mooie locatie en service gericht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe douche en verlichting deed het niet voor de helft van de kamer.

    locatie, service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Doucheputje liep niet door.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doucheputje liep niet door.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schone handdoek op de tweede dag. Badkamer is klein. Als je groot ben is niet aan te raden.

    Openbare vervoer is dichtbij en kamer was schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Dichtbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    goede prijskwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer is klein, badkamer evenzo, maar alle comfort aanwezig, dus voor Parijs normaal

    goede locatie, naast metrohalte Dupleix, rustige kamer

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,5
    Vriendelijk onthaal, behulpzaam personeel, zeer propere...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer was heel klein. Relatief duur ontbijt in verhouding tot het aanbod.

    Vriendelijk onthaal, behulpzaam personeel, zeer propere kamer en badkamer. Rustige ligging en toch excellente metroverbindingen met heel Parijs. Ruime keuze van resto's en winkels in de buurt.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    4,2
    zie beoordeling
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    zie beoordeling

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: