Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Waldorf Astoria Trianon Palace Versailles 5-sterren

1, Boulevard de la Reine, 78000 Versailles, Frankrijk

#10 van de 34 hotels in Versailles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1032 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Betaald WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 65

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Goed voor 1 keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie. De hygiëne op de kamer, stof in de schuievn van bureau, short van vorige logé onder zetel....

    Heerlijk ontbijt, eerste ochtend binnen in La Veranda genomen ondanks mijn vraag op terras te mogen ontbijten....zat daar veel volk maar de serveerster raadde me af daar te ontbijten. 2de ochtend zijn we super bediend geweest op het terras tijdens ontbijt. Ik begrijp nog altijd niet waarom het terras afgeraden werd de eerste ochtend. Diner was ook ok. De koffie in kannetjes is niet te zuipen, tenzij je geluk hebt bediend te worden op terras want dan krijg je espresso.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was gesitueerd in een bijgebouw, waar de congressen worden gehouden.Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding voor een 5 sterren hotel duidelijk minder dan bijvoorbeel Okura Amsterdam en Melia Sevilla

    de locatie, het restaurant en de bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,7
    Goed geslapen op een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was stoffig, er lag werkelijk op ieder randje een laag stof. Er zaten grote bruine vlekken in de vloerbedekking van onze kamer. Er was geen gratis WiFi, dat verwacht je wel in deze prijsklasse.

    Het ontbijt was erg uitgebreid en gevarieerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Geweldige service en een herlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kan beter (zeker voor de prijs a 38 euro) en overall betaal je toch net iets te veel voor dit hotel. Eten in Veranda was goed, maar ook hier voldoet de prijs/kwaliteit verhouding niet helemaal. Badkamer op kamer mocht wat luxer.

    Geweldig ontvangst en een zeer goede service. De locatie is geweldig evenals alle faciliteiten van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Ligging, uitstraling, eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was in ander gedeelte, uitzicht was er niet, water liep niet goed door tijdens douchen en airco werkte niet naar behoren, was er voor 1 nacht dus wel aangegeven maar niets aan laten doen, en geen compensatie gehad 😕 voor t bedrag wat je betaald zou je wel enig service verwachten of een extraatje omdat niet alles in kamer perfect was

    Ligging, uitstraling, eten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    9,6
    Het hotel is zeer goed gelegen met een uitzicht op het park...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag in het bijgebouw. Dat was minder mooi en vonden we spijtig.

    Het hotel is zeer goed gelegen met een uitzicht op het park van Versailles. Ontbijt in de veranda is prachtig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Het was een fantastisch hotel met zeer vriendelijk personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De parking in kiezel viel een beetje tegen waardoor je bij regenweer vuile schoenen had.

    Het ontbijt was heerlijk, uitgebreid en verzorgd ! De kamers zijn comfortabel en netjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Een vakantie die je bijblijft in de goede zin!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het bed te hard, maar dat komt door mijn slechte rug.

    Prachtig hotel, zeer uitgebreid ontbijt en leuk zwembad met een ondergrondse parkeergarage. Zeer vriendelijk personeel, echt een aanrader!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Een zeer aangenaam verblijf in een hotel met klasse, gelegen op een rustige locatie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Te zachte matrassen. Voor een ontbijt van die prijs mochten de croissants, de chocoladebroodjes en de viennoiserie wel van een warme bakker komen.

    Naar Franse normen zeer ruime kamer ( in het hoofdgebouw ). Kraaknette badkamer met uitstekend sanitair ( bad & douche ). Uiterst professioneel en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,9
    Het is de tweede keer dat we in dit hotel waren.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Zolderkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Maandelijkse brandweeroefening waarbij alle sirenes afgingen was niet vooraf gemeld aan de gasten. Hierdoor dachten we dat er écht een brand was (of aanslag gebeurd was). Wij hebben dus onnodig (en in spoed) onze kamer moeten verlaten. Dit is eenvoudig te vermijden door de gasten op voorhand in te lichten, niet achteraf. Jammer dat het gastronomisch restaurant van Gordon Ramsay opnieuw gesloten was (tijdens ons eerste bezoek was dit ook al zo).

    Het is de tweede keer dat we in dit hotel waren. Grosso modo is dit "the place to be" als je Versailles wilt bezoeken. Grandeur van vroeger. Attentvol personeel. Vele en goede faciliteiten: terrassen, bar, brasserie. Goed om op rust te komen of zakenpartners uit te nodigen. In totaliteit zeker een aanrader! Hou wel rekening met de prijzige kant: 38 € voor een ontbijt, 30 € voor een hamburger...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Erg comfortabel ook met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Onderling Verbonden Palace Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur kan iets vernieuwd,

    Zeer goede zachte bedden, aparte zeer ruime badkamers, erg stil, mooie omgeving, tuin waar je kan wandelen, goed gezond eten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    10
    Grand Trianon Palace hotel is klassevol en aan te raden
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine details gaan we uit de weg, geen negatieve opmerkingen

    Super locatie voor mensen die van " le chateau de Versailles " en die het kasteel en tuinen willen bezoeken. Het is rustig gelegen, geen verkeer. Het hotel heeft een grandeur die je verder in Versailles niet vindt. Er zijn 3 mogelijkheden voor maaltijden met gevariëerde prijzen oa Gordon Ramsay's gastronomisch restaurant. Personeel is heel vriendelijk en goed opgeleid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,6
    Fantastisch hotel, super lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Zolderkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis WIFI op de kamer, als je voor zoveel geld slaapt wil je niet nog bij betalen voor je WIFI, doe dat dan meteen in de prijs.

    Ontvangst was zeer gastvrij, goeie tips van de congierge.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    9,6
    Puur genot aan de voet van het kasteel van Versailles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Gin & Tonic zouden iets mooier/kwaliteitsvol geserveerd kunnen worden gezien prijs (19€). Glas was zelfde als voor Latte Machiato en tonic was een simpele Schweppes. Geen toegevoegde kruiden. Ook de versnaperingen hadden iets beter gekund. Vond de Thee en Grand Crème nogal duur (10€ & 8€). Je krijgt er wel een heerlijke macaron bij, maar dan nog vind ik prijs ie wat aan overdreven kant. Haardroger op de kamer had geen grote sterkte waardoor het 2x zo lang duurde voor mijn haar droog was.

    Wij hadden een kamer gelegen in het Pavillon gedeelde met zicht op het hoofdgebouw. Ruim en mooie kamer met alle faciliteiten tot Nespresso en gratis aangeboden water. Het bed was heerlijk en supergroot kingsize). Schitterend ontbijt met mooi zicht (op weide met geiten en schapen) en alle produkten waren van zeer goede kwaliteit. Zeer professioneel en vriendelijk personeel, van de receptie, restaurant (Eric bij het ontbijt was zeer gedreven en opgewekt), kamermeisjes tot voiturier. Het diner op onze 1ste avond in de Veranda was gewoon top en klasse! Omgeving van hotel is geweldig. En bij een zij ingang van de Chateau de Versailles. Een echte aanrader als je er eens tussen uit wilt en gewoon wenst te genieten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    De ligging van het hotel, het ontvangst bij aankomst en de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet oplettendheid van het bedienend personeel. Lege glazen en flessen, niet afruimen. En om alles 10 keer moeten vragen en dan uiteindeljk zelf maar opstaan en halen.

    De ligging van het hotel, het ontvangst bij aankomst en de mooie kamers. Het prachtige terras en het heerlijke eten wat overigens wel aan de prijs was!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    Mooi en super lokatie
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We aten s avond later nog in de bar, is niet evident om aan klein tafeltje gezellig te kunnen eten. De stijl is beetje kitscherig waardoor er voor mij een minder zuivere indruk was

    Ontbijtruimte beetje druk. Doordat iedereen telkens veel tafels moet passeren. Goede service verder en super toffe extra service met water en run plan aanbieding in de buurt. Net en mooi, hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,2
    aangenaam logeren in een heel groene rustige omgeving dicht bij Parijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    het heel moeilijk regelen van het warm en koud water in de badkamer

    correcte behandeling, juiste voorstellen bv: aangezien ik gebruik wou maken van de spa en onze kamer geboekt was in een ander gebouw kregen we het voorstel om een kamer te nemen dicht bij het spa centrum weliswaar met toeslag van 50 €

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Een echte palace!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi is nog steeds te betalen in de kamers. Niet meer van deze tijd.

    Fantastische ligging, rustig, heel fijn personeel van de voiturier, receptie, kamermeisje, bar, tot restaurant. Super lekker restaurant van Gorden Ramsey. Personeel op en top professioneeel. Het ontbijt was een heel groot buffet, alles was aanwezig. Het Trianon Palace is een echt historische palace, met een verre geschiedenis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    5,8
    de ligging van het hotel t.o.v. het paleis was geweldig, alleen prijs kwaliteit niet in balans
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    we werden niet in het hoofdgebouw ondergebracht en vanwege de opbouw van een evenement veel geluidsoverlast

    Het ontbijt, het zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Vlak bij paleis van Versailles, dus ok. Ook heel erg mooi hoofdgebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamers nogal muf. Was wel in het bijgebouw aan de overkant.

    Ontbijt was heerlijk. Personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,6
    Entree niet duidelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entree niet duidelijk. Van vanaf parrkeergarage geen bagagehulp.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    Heerlijk, zeer toegewijd, correcte kwaliteitsvolle omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Het ontbijt was subliem. Echt fruitsap, heerlijke ham, eggs on demand, goede koffie, uitermate vriendelijk personeel, mooie ontbijtzaal...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,6
    Perfect
    • Groep
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mooie terrassen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Het zwembad is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kleine kinderen in mei. Maart en april zijn voor stellen betere maanden.

    Het zwembad is geweldig! & the best bed ever!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,5
    Entourage en ligging aan het park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zonder balkon in " conferentie" deel van het balkon correspondeert niet met het hoge prijsniveau.

    Entourage en ligging aan het park

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Heerlijk eten, ook via de Room Service.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Pavillon Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk eten, ook via de Room Service. Super comfortabele bedden. Alles top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Fijn verblijf, prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was niet in verhouding met de prijs.

    Vriendelijke en behulpzame staf.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Fantastisch!! Ruime luxe kamer & badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Exttreem hoge prijzen voor kleine hapjes .

    Waanzinnig fantastische bed! Nog nooit in een hotel zo’n heerlijk ruim en comfortabel bed mogen ervaren!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    fantastisch hotel prachtige ontbijtzaal vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Rustig en relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    Bediening en keuken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Heel mooi ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Heel mooi ontbijtbuffet. Aangenaam kader en ideale ligging om het kasteel te bezoeken en even tot rust te komen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Alles was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Fantastisch hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Onderling Verbonden Palace Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch hotel. Wel prijzig maar dan krijg je ook wat. Heerlijk eten, weinig kindvriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Uitmuntend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Indrukwekkend kader,zeer vriendelijk en professioneel personeel . Zalig ontbijt. We zijn zeer verwend geweest

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    De ligging, de uitstraling.
    • Groep
    • Superior Zolderkamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lauwe koffie aan het ontbijt. Beetje potsierlijke valetparking. Chloorgeur van het zwembad in de hal.

    De ligging, de uitstraling.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    Zalig bed, ontbijtbuffet, nabijheid kasteel van Versailles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zalig bed, ontbijtbuffet, nabijheid kasteel van Versailles.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,1
    Vorstelijk overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Pavillon Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten overnachten in een bijgebouw. Het was er ook mooi maar we vonden dit toch wel spijtig.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    8,3
    Efficiënte en vlotte check in, nette en comfortabele kamer,...
    • Zakenreis
    • Groep

    Restaurant Veranda: personeel kende blijkbaar de wijnkaart niet; eten is prima maar te duur voor wat geboden wordt. Dit geldt ook voor de bardranken. Ontbijt ok maar in dit soort hotel verwacht je beter.

    Efficiënte en vlotte check in, nette en comfortabele kamer, leuk decor, prima ligging.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,2
    perfecte locatie voor bezoek aan Versailles
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets!

    perfecte locatie voor bezoek aan Versailles heel luxueus, stijlvolle aankleding rustige ligging veilige parking aangenaam en goed restaurant groot zwembad met goede ( doch wat kleinere)sauna en hammam

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Ideaal gelegen , vlakbij ingang Versailles , zeer rustig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen goedkoop hotel en dat wil zeggen dat de prijzen in restaurant en bar ook niet goedkoop zijn.

    Ideaal gelegen , vlakbij ingang Versailles , zeer rustig gelegen. Lekker eten in restaurant.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Prachtig hotel, zeer ruime en mooie kamer (we hebben een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig hotel, zeer ruime en mooie kamer (we hebben een GRATIS kamer upgrade gekregen!), een lekker ontbijt en vriendelijk personeel. Zeer lekker gegeten in het restaurant La Véranda.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,3
    De locatie is erg mooi en het hotel ziet er prachtig uit.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel is echter niet zo mooi als op de foto's. Schoonmaak is voor verbetering vatbaar. Verder raad ik toekomstige bezoekers aan goed op te letten, want alles, ook waar je niet om hebt gevraagd, wordt in rekening gebracht. En de prijzen van eten en drinken zijn enorm hoog.

    De locatie is erg mooi en het hotel ziet er prachtig uit.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    10
    de ontvangst bij aankomst, het ontbijt, de kamers waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wij hadden gedacht in het hoofdgebouw te logeren. er was ons niets verteld van een bijgebouw. Dat vind ik niet helemaal eerlijk, maar de kamers waren wel heel mooi.

    de ontvangst bij aankomst, het ontbijt, de kamers waren uitstekend. ook de ligging van het hotel is prachtig. rustig.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    6,3
    De locatie maakte het heerlijk om s'ochtends de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doordat het erg druk was moesten we wachten op een tafel om te ontbijten en op het terras duurde het ook een kwartier voordat iemand de bestelling op kwam nemen. De kamer die ik had gereserveerd was met uitzicht op de paleistuinen. Helaas werden we in een bijgebouw gezet en konden we pas vanaf 16:00 de kamer in.

    De locatie maakte het heerlijk om s'ochtends de paleistuin van Versailles te bezoeken zonder zorgen om parkeren of de tijd in de gaten te hoeven houden

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Eigenlijk was alles uitstekend, maar om toch iets te noemen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat ons tegenviel is dat we voor deze prijsklasse geen gratis wifi ontvingen. Wifi alleen mogelijk tegen betaling en hoog tarief. Dat zou voor de prijs die je voor dit hotel betaald toch zeker wel als gratis service mogelijk moeten zijn.

    Eigenlijk was alles uitstekend, maar om toch iets te noemen vonden we het tuin terras met zitjes heerlijk tijdens de lunch

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,6
    Een prachtige lokatie en royale kamer met prima ontbijt in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In zo'n duur hotel zou WiFi inclusief moeten zijn: in een klein goedkoop hotelletje in Parijs hadden we het wel, maar nu alleen als we ' Hilton members' werden: dan was WiFi bij je eerste bezoek gratis

    Een prachtige lokatie en royale kamer met prima ontbijt in de serre van het oude deel Wij sliepen in de nieuwbouw met grote kamers De kamers die op het oude deel uitkijken hebben een heerlijk avondzonnetje

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    De ligging is werkelijk exceptioneel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging is werkelijk exceptioneel. Vanuit de kamer hadden wij een ongestoord zicht op een deel van het immense domein van het kasteel van Versailles. Niet op de tuinen of het kasteel zelf, maar wel op een deel van het (beboste) domein.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,8
    grote kamer, grote badkamer, vrij rustig, prachtige ligging...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    krakende en schurende deuren, oude liften, toch wel heel duur voor de geboden kwaliteit en de 4 sterren

    grote kamer, grote badkamer, vrij rustig, prachtige ligging (zicht op tuinen van Versailles), zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,6
    Locatie super,correct handelend personneel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie super,correct handelend personneel.Enkel positieve ervaringen.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    10
    Het Hotel en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restauratie in de hall was OO, ook geen plaats meer voor de hotel gasten in beide restaurants

    Het Hotel en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    10
    Het hotel was perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel was perfect! Beter dan sommige 5-sterren. Prachtig kwalitatief ontbijtbuffet, netheid, vriendelijk personeel! 10/10 meer dan waard!

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    6,7
    Goeie nespresso koffie op de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    WiFi niet gratis, is dat nog wel van deze tijd? 17€ per dag om te parkeren?

    Goeie nespresso koffie op de kamer

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,0
    Restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging van de kamer

    Restaurant locatie comfort

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    Een top locatie om Versailles te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Warm in kamer en hal. Moeilijk af te koelen.

    Een top locatie om Versailles te bezoeken

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,7
    Geen gratis Wifi.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen gratis Wifi. Slechte, nauwelijks op eigen wensen in te stellen airco

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    10
    Sfeervol
    • Stel

    Niets

    Sfeervol

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,6
    Heel vriendelijk personeel, hoge mate van verzorgdheid kamer...
    • Zakenreis
    • Stel

    Elke extra is kostbaar, te beginnen met het ontbijt.

    Heel vriendelijk personeel, hoge mate van verzorgdheid kamer en voorzieningen

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Eigenlijk : alles : het eten in de Veranda,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets

    Eigenlijk : alles : het eten in de Veranda, het ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    9,2
    Prachtig gelegen net buiten park van Versailles en met mooie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prachtig gelegen net buiten park van Versailles en met mooie tuin Heerlijk ontbijtbuffet en diner

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    10
    Alles tip top.
    • Zakenreis
    • Stel

    Alles tip top. Ruime kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    8,8
    Let op dat je geen paviljoen kamer neemt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Let op dat je geen paviljoen kamer neemt. Dit is in een apart gebouw. Gebouw met lage plafonds en past totaal niet bij het mooie hoofdgebouw.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    spa is de mooiste van de wereld
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    spa is de mooiste van de wereld

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    9,6
    Service is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gratis wifi Drankjes in de bar erg duur

    Service is super Kamer heel ruim Zwembad Erg mooi en luxe hotel

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    8,8
    Wifi zou gratis moeten zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi zou gratis moeten zijn.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 65

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: