Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Appart'hôtel Victoria Garden La Ciotat

Arène Cros, 13600 La Ciotat, Frankrijk

#12 van de 26 vakantiewoningen in La Ciotat

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    Teleurgesteld
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verantwoordelijke was helemáál niet vriendelijk. Bij vragen of problemen werd er door haar gedaan alsof het onze fout was, terwijl wij er toch niets aan konden doen, dat onze appartementen niet op tijd klaar waren, op de dag van aankomst (vanaf 16u inchecken, moesten we wachten tot 17u30) of het zwembad bijna dagelijks te laat open was, of de schoonmaaksters 2 bedden van de 4 niet ververst hadden, ... Zij is hélemaal niet klantvriendelijk, terwijl het andere personeel wel erg vriendelijk was.

    Het zwembad werd goed onderhouden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,0
    Prijs-kwaliteit te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is te klein voor 6 personen. Stapelbed meteen rechts in de gang als je binnen komt (meer voor kinderen zeer smal) Eén aparte slaapkamer met dubbelbed. Bank in de woonkamer die je kan openklappen tot dubbelbed. Keuken bevat weinig materiaal 1 pan en 3 potten,...) Kasten van de keuken zitten vol met stof. Housekeeping : komt slechts 1 keer en enkel als je bezoek langer is dan 7 dagen. De keuken moet je zelf helemaal schoonmaken. Je krijgt overigens wel geen spons, doekje, afwaszeep, schoonmaakmiddel. Ook geen tabletten voor in de vaatwasser. Je krijgt geen nieuw wcpapier (2 rollen). Wij waren met 5 en kregen 4 grote handdoeken en 3 kleintjes. Dit is echt te weinig. Zeker als deze pas na dag 4 vernieuwd worden (net zoals de lakens). Eettafel met maar 4 stoelen alsook tafel op terras heeft maar 4 stoelen. Bijna 1400€ betaald voor 8 nachten, prijs-kwaliteit was dit echt te duur. Receptie opent om 9-12 en van 13-18u. Er is daarna niemand op het domein die je kan helpen bij vragen. Het telefoon nummer dat je kan bellen bij dringende vragen wordt niet beantwoord. Je krijgt een computer aan de lijn en daarna kom je in wacht te staan. Ontbijt kost 8€ per persoon maar bevat veel te weinig je kan beter zelf je ontbijt voorzien.

    Groot en proper zwembad. Proper appartement op de keuken na. Goede locatie, supermarkt (aldi) vlakbij (2min wandelafstand). Goede privéparking met beveiligingscode.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studiosuite
    • Verbleef 2 nachten

    Je hebt wel een auto nodig (of openbaar vervoer) om in stadje te komen. Appartement ligt naast drukke weg, maar daar hoef je je niet aan te ergeren. Kiezelstrand dichtbij locatie stelt niet veel voor.

    Appartement met vaatwasser en airco. Mooi zwembad. Kregen bij aankomst een schoonmaakpakketje, echt verrassend tov andere locaties. Mooi zwembad. Aldi tegenover appartementen. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,7
    Appartement BG met terras en gazonnetje, uitzicht op zwembad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Het interieur was héél simpel, bv plastic zeiltje over eettafel. Bij 6 pers. moeten er twee in de gang slapen op een stapelbed, twee op een bankje in de huiskamer. Stoelen op terras, bij eettafel niet op 6 pers gerekend, evenmin als het bestek. De pannen daarentegen waren mega!

    Appartement BG met terras en gazonnetje, uitzicht op zwembad . Gehele dag zon !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Verkeerd gekozen hotel (wij zijn senioren) er stond nergens in de offertedat het een kinderen hote w
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten

    Veel luidruchtige kinderen. Prijs/qualiteit van het ontbijt was overdreven. alle zenders van de televisie waren geblokkeerd buiten de nieuwskanalen !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Superverblijf voor korte periode!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren te hard voor ons.

    We hadden een kamer op de het 2de verdiep met zicht op zee en dat was een super aangename verassing. Kamer/keuken/badkamer verouderd maar proper, prachtig zwembad. Enige minpunt, de bedden die veel te hard waren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    9,6
    Perfecte verblijf prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studiosuite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke baan voor de residentie,dit kon je wel goed horen

    Appartement heel netjes en mooi. Receptie zeer vriendelijk. Gratis parking en WiFi. Supermarkt voor de deur

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    Een goede plek om te overnachten als je niet te veel verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studiosuite
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 handdoeken per week per persoon is echt te weinig. Het was ook allemaal niet meer echt nieuw te noemen.

    Het ontbijt was goed, wel misten we een eitje.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,9
    Praktische en degelijke accomodatie met eigen zwembad en parkeerterrein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Het personeel was erg behulpzaam, vriendelijk en kundig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,8
    Nabijheid van voedings winkel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeer.

    Nabijheid van voedings winkel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke baan met veel Lawaai. Soms een vieze geur in appartement, rioolgeur.

    Mooi appartement. Proper. Hadden uitzicht op zee.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Prima appartement; beetje afgelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    De kwaliteit van de bedden en prijs van een matig ontbijt (€ 8 pppd) Geen zandstrand in de buurt.

    Mooie ruime en schone kamer met kookgelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studiosuite
    • Verbleef 8 nachten

    eigenlijk niets

    geen ontbijt genomen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,8
    Zonnig Ciotat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden los, zwembad niet op tijd open n geluid verkeer

    Net buiten het drukke Ciotat

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    5,4
    Het zwembad is lekker groot en de locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    De appartementen voelen goedkoop aan, de slaapbanken en bedden zijn hard, faciliteiten veelal kapot.

    Het zwembad is lekker groot en de locatie is prima

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    Zwembad, hygiene, beveiligde parkeerplaats, studio met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Drukke weg, geen fijn strandje zoals werd gesuggereerd. Op piepklein betonnen strandje hondenpoep

    Zwembad, hygiene, beveiligde parkeerplaats, studio met tuintje, supermarkt tegenover

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,5
    Het is perfect voor een familie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is perfect voor een familie.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Afmeting van de kamer en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drukke verkeersweg naast de deur

    Afmeting van de kamer en zwembad

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    7,5
    Let op dat u geen invaliden kamer krijgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Let op dat u geen invaliden kamer krijgt. Douche kop hangt daar op 1 meter hoogte...

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: