Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel - Villa Les Sirènes 2-sterren

9, Avenue Du Vallespir, 66700 Argelès-sur-Mer, Frankrijk

#11 van de 28 hotels in Argelès-sur-Mer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 273 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    4,6
    Niet echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was klein en het rook er bedompt. (En het was er warm en benauwd zonder airco! Maar wij waren en dan ook in augustus). Er was geen balkon, wel twee grote ramen. Wij sliepen er met drie personen. Dezelfde kamer wordt ook voor vier personen verhuurd. De kamer was met met drie personen al te klein, met vier personen kun je er niet meer lopen. Laat staan dat je je koffers kwijt kunt. De badkamer is ook piepklein; het heeft geen deur maar een gordijntje ervoor. In de douchecabine (op een verhoging met een soort drempel ervoor) stoot je steeds je ellebogen. Het water is niet op temperatuur te houden: dan weer heet en dan weer koud tijdens het douchen. Het was ook niet echt schoon allemaal (met uitzondering van de handdoeken, die waren keurig!). De kamerdeur hangt overigens vol met dingen die je niet mag op de kamer of in het hotel; zoals eten en drinken nuttigen dat je zelf meebrengt. Ondanks dat de dames van het hotel hun best doen om vriendelijk te zijn, kwam het niet altijd even oprecht over. Al met al vonden wij het niet echt een aanrader. P.s. Het ontbijt kost ca 8 euro per persoon en daarvoor krijg je wit en bruin stokbrood, een croissant, jam, thee, koffie en jus d'orange en naar keuze wat kaas en ham of een bakje yoghurt.

    Het strand is echt dichtbij; een paar minuutjes lopen van het hotel en het ligt daardoor vlakbij winkeltjes en restaurants. Het binnenplaatsje waar je ontbijt is schattig. Parkeren kan gratis aan de zijkanten van de straat waar het hotel ligt. Vol is vol, maar toen wij er waren (3 dagen in augustus) was meestal nog wel een plekje te vinden. De auto moet wel stijf tegen de muur aan geparkeerd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    4,6
    Nooit meer dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit veel lager dan op booking.com wordt weergegeven. Matige staat van het gehele hotel. Kamer klein en slechts 1 balkon in het hotel beschikbaar. Geen brandtrap, alleen trappen beschikbaar, onveilig gevoel. Ben je geen Fransoos dan wordt alles lastig.

    Strand en toeristisch centrum op loopafstand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Prima voor twee nachten, langer zou ik niet willen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel oud en gedateerd. Bed met enorme kuil en kamer erg klein. Heet ook, alleen een ventilator aanwezig.

    Familie hotel dichtbij strand. Loopafstand van boulevard en restaurants. Aardig personeel! Ontbijt ook prima. Schoon genoeg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    2,9
    Versleten hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie is volledig verouderd. Douche met een opstap van 45 cm ondanks uituitdrukkelijke melding over mobiliteits problemen.Extra voor de hond € 8 per nacht. Parkeren onmogelijk in de nabije omgeving.

    Ontbijt was lekker

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,0
    Een aangenaam verblijf. Rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime propere kamer. Badkamer ok. Goed ontbijt. Mogelijkheid om de fietsen te stallen. De dame gaf ons goede informatie ivm met restaurants en wat er kortbij te bezichtigen is. Hotel dichtbij de zee.n

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Prima hotel dichtbij de zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was veel te klein en douche kwam weinig water uit

    Top ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    vriendelijkheid eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijkheid eigenaar heel goedkoop en toch lekker diner

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijk personeel Schoon

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: