Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Praesidio

Chemin Fontana Fresca, 20250 Riventosa, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Riventosa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 314 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,5
    Grappig, knus, klein huisje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beheerder adviseerde ons desgevraagd een restaurant dat echter gesloten bleek te zijn.

    Grappig, knus, klein huisje. Voor 2 nachten goed te doen, maar voor langere periode of met slecht weer, zou ik het te krap vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,3
    Fantastische plek .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terrasje was erg klein. Er pasten precies 2 klapstoeltjes en een tafeltje op maar je kon dan niet meer naar binnen. De kastruimte was ook klein.

    De rust en het ontbijt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,7
    Mens in een schapenhut.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 2 nachten

    Kallistea, een kleine (schapen-)hut, bezorgde me bijna een claustrofobisch gevoel. Het opgehangen bed neemt bijna alle ruimte in. de bagage moet eronder een plaatsje vinden, niet zo practisch. De hutten staan vrij dicht bij elkaar, dat laat weinig privacy over. Een piepklein balkon/terrasje.

    Het erg brede bed en het ontbijt dat de beheerder verzorgt. Hij raadde ons een wandeling af, om goede redenen, en een andere mooie wandeling aan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,6
    Romantisch verblijf op mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio I Sumbri
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras van het bed is misschien aan vervanging toe. Dacht eerst dat het misschien door mij kwam (ruim 5 maanden zwanger) maar ook mijn man voelde een kuil in het midden. Afmeting van het bed wel goed, lekker ruim! Jammer dat er geen raam open kan, er zit enkel een deur in. Wij sliepen met de badkamerdeur open en deden dan het raampje daar open, anders was het ons 's nachts te warm (er was ook airco maar hebben we niet gebruikt, doen wij liever niet. Wij hebben liever de frisse buitenlucht:))

    Ontzettend mooie locatie. Huisje eenvoudig maar voldeed volledig aan onze verwachtingen. Meer hadden we met zijn twee niet nodig. Badkamer uitstekend, lekker warme douche met goede straal. Eigenaar heel vriendelijk, heeft ons zijn wandelkaart geleend met diverse routes in de omgeving. Hebben mooie wandelingen kunnen maken, daarvoor is deze omgeving het meest geschikt. Elke ochtend een goed ontbijt bij het huisje, welke wij op ons terrasje in de zon aten. Wij zijn hier helemaal bijgekomen en hebben enorm genoten!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,9
    Goed voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is totaal afgezonderd Slechte weg er naartoe

    Chalets in het bos Proper onderhouden challet, zeer goed bed Ontbijt op de kamer of terras Vriendelijke uitbater

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,4
    Leuke huisjes, maar te duur voor wat ze (nog)waard zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio I Sumbri
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting. Keukenfaciliteteit zeer beperkt. Tafels en stoelen, niet praktisch.

    Prachtige ligging en huisje met ziel. Fantastische douche. Goede WiFi. Lekker ontbijt (in de prijs)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    9,2
    Rustig gelegen studio aan de voet van het Parc Naturel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Philonios
    • Verbleef 2 nachten

    Toegang tot het domein is eng. Zeer kleine parking die het uiterste van je stuurmanskunst vergt. Gelukkig is eigenaar bereid om in te springen.

    Leuk ingerichte studio ver van alle toeristische drukte. Rustige en kalme ligging. Privé-terras is klein, maar voldoende om buiten de maaltijd te nuttigen. In de buurt goed restaurant en dorpscafé om uit te blazen. Dicht bij Corte voor meer avondambiance en ruimere keuze aan restaurants. Prima uitvalbasis om Parc Naturel Regional van Corsica en de verschillende gorges te verkennen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    prachtige omgeving heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Philonios
    • Verbleef 3 nachten

    prachtige omgeving heerlijk ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,8
    mooie prachtige centrale ligging/omgeving voor uitstapjes en sfeervolle accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio I Sumbri
    • Verbleef 4 nachten

    keukenapparatuur

    Prima ontbijt, grote gastvrijheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,2
    Goede uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving van Corte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer.

    Prachtige ligging in mooie tuin. Lekker ontbijt. Vriendelijke ontvangst. Aangename kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Kallistea
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer mooi en netjes. De gastvrouw was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    9,6
    Vriendelijke gastheer ontbijt gebracht aan gite zeer rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Monte Cardo
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke gastheer ontbijt gebracht aan gite zeer rustig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,3
    Hele mooie locatie, prachtig gelegen, authentiek, rustig,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie locatie, prachtig gelegen, authentiek, rustig, centraal. Je waande je inwoner van het gebied.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,5
    Knus huisje met vriendelijke eigenaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Monte Cardo
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje had wat schoner gekund

    Het was een mooi en knus huisje. De eigenaar was zeer vriendelijk en kon goed Engels!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,2
    Midden in een heeel klein dorpje (letterlijk 1 straat)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De parkeerplaats is smal en met koffers is het even klimmen via de steile trappen. Accomodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

    Midden in een heeel klein dorpje (letterlijk 1 straat) liggen de huisjes beneden van de hoofdweg in een groen gebied. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar die het huisje al had verwarmd. Zeer comfortabel ingericht onderkomen.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    Gezellige kamer in een zeer rustig dorpje dat letterlijk 1...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is parking voorzien aan het verblijf maar deze is niet praktisch. Als er meerdere auto's staan is keren onbegonnen werk. Aangezien de inrit/straat maar net breed genoeg is voor 1 auto is achteruit uitrijden niet zo evident. We hebben het zo wel gedaan maar het was niet eenvoudig. Als je de pijlen naar het verblijf volgt, zou ik eerder rechts aanhouden. Daar is een heel klein stukje verderop een kerkhof met een ruime parking. Het stukje te voet ( 200 meter) tot het verblijf weegt niet op tegen de moeilijke parking van het verblijf.

    Gezellige kamer in een zeer rustig dorpje dat letterlijk 1 straatje telt. Het verblijf was heel proper en de gastheer zeer vriendelijk. Ontbijt wordt op het gewenste uur bij de kamer geserveerd. Er is een terras voorzien dus je kan rustig buiten genieten van de natuur.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,2
    Mooie en rustige ligging midden in de natuur, dichtbij Corte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen zoet broodbeleg bij ontbijt, koelkast koelt slecht.

    Mooie en rustige ligging midden in de natuur, dichtbij Corte, persoonlijk, mooie kamer, goede douche, mooie omgeving, kleinschalig, gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een vochtige donkere, muf ruikende kamer, met weinig buiten ruimte. Geen uitzicht vanaf het terrasje, hoewel het een prachtige omgeving is.

    Niets

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,3
    Perfecte gastheer die me opwachtte.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Viennoiserie bij het ontbijt was zeker niet vers. Misschien kwam dit omdat ik vrij vroeg moest ontbijten (7.00)

    Perfecte gastheer die me opwachtte. Ik was met de motor en vrij laat. Super comfortabel bed en perfecte badkamer. Mooie ligging maar wel wat trappen werk vanop de parking, zeker s'nachts.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,1
    Prima bed, ok ontbijt netjes op tijd, vriendelijke personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg heet water, komt bijna kokend uit de kraan, brandplek opgelopen aan de douchekraan. Gebrek aan uitzicht, het is er wel, alleen de huisjes kijken er niet op uit. Kleine en ongemakkelijke stoelen en tafels, meer voor de sier dan voor praktisch gebruik.

    Prima bed, ok ontbijt netjes op tijd, vriendelijke personeel, schoon, leuk ingericht.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    Rust en gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte bereikbaar per grotere auto, parkeergelegenheid onvoldoende, wc ruimte veel te klein.

    Rust en gastvrijheid.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    Heel rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel rustige locatie Vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,2
    Klein rustig paradijsje, weg van de drukte maar toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein rustig paradijsje, weg van de drukte maar toch dichtbij.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,9
    Away from tourisme
    • Vakantiereis
    • Stel

    Breakfast

    Away from tourisme

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    lokatie,heel charmante en verrassende bed en breakfast !
    • Vakantiereis
    • Stel

    lokatie,heel charmante en verrassende bed en breakfast !!

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    mooie rustige ligging, leuk ingericht, netjes en correct.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet gemakkelijk bereikbaar, stil dorpje

    mooie rustige ligging, leuk ingericht, netjes en correct.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,5
    Leuke ingericht huisje, klein maar goed voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Commerciële instelling v eigenaar Geen uitzicht

    Leuke ingericht huisje, klein maar goed voor 1 of 2 nachten

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Bijzonder leuke lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    douchekop was defect

    Bijzonder leuke lokatie

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    gastheer was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer en buitenzitje erg krap. parkeren vraagt wat van je stuurmanskunst. kleine auto is wel net zo gemakkelijk

    gastheer was prima

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Villa Praesidio

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: