Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Eugenie 4-sterren

167, rue de Rome, 17e Arrondissement, 75017 Parijs, Frankrijk

#1397 van de 1.599 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 258 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Prima hotel midden in Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers. De eerste nacht hadden wij een kamer die naar overgeefsel rook maar dat werd opgelost door ons te wisselen. De spoorrails vlakbij zijn erg rumoerig dus het raam moet dichtbliijven in de nacht.

    Prima ontbijt en hotel zag er netjes uit. Ligging centraal en dicht bij metro.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Kamers prima voor deze prijs,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 2 nachten

    Onderhoud van de kamers is achterstallig. Dekens. Beetje lawaai 's nachts maar we wisten dat wij t.o een station sliepen. Slechte minibar.

    Kamers prima voor deze prijs, Lekkere warme douche Goed ontbijt Huurfietsen voor de deur

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Mooie kamers en een goed bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel lawei van buiten

    Mooie kamers en een goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamers kunnen gerenoveerd worden maar zitten toch netjes en prijs is goed.

    goed ontbijt. Prima lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer mag eens vernieuwd worden; de haardroger was stuk

    lekker ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    10
    Alles tip top in orde zo wel de accommodatie als het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Enkel de ligging is wat ongelukkig wegens te ver van metro en zicht op treinsporen.

    Alles tip top in orde zo wel de accommodatie als het personeel. Lekker ontbijd ook.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    5,4
    Ik vind het opzich een mooi hotel, kamers zijn mooi bepaalde...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hebben bijna 1 uur buiten moeten wachten in de nacht omdat er geen receptie was...toen we de receptionist erop aanspraken Toen was het ooknog onze schuld en wij hadden niet aangebeld terwijl we dat wel deden . Ik had dit niet van een 4 sterren hotel verwacht!

    Ik vind het opzich een mooi hotel, kamers zijn mooi bepaalde plekjes dat weer wat minder zijn bijv. de hendel van de wc raam is kapot en tapijt trekt los.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: