Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartments Paris Centre - At Home Hotel

236, rue Saint Martin, 3e Arrondissement, 75003 Parijs, Frankrijk

#614 van de 1.454 vakantiewoningen in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 672 beoordelingen over dit appartement

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezellige Studio - Maximaal 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Je hebt volledig je eigen plekje, met alles erop en eraan. Je kunt eenvoudig zelf ontbijten en 's avonds ook zelf wat koken/opwarmen... Appartement lag in een hele gezellige winkelstraat, klein supermarktje, bakker, slager, alles binnen 50meter. Rustig gebouw, geen last van buren...et cetera

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    5,8
    Veel onduidelijkheid over aankomst op zondag en extra geregel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Gezellige Studio - Maximaal 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    De communicatie over de aankomst. Als je boekt om op zondag toe te komen, je bij speciale verzoeken dit al meldt, 3 weken op voorhand en pas de vrijdagnamiddag voor vertrek iets van mail en communicatie krijgt, is dit rijkelijk te laat. Ook moest je bij hen op voorhand betalen door via een link naar hun site te gaan om te betalen. Komt louche over. Normaal wordt dan toch alles via je Visa geregeld? Ook de maandag moesten we naar het kantoor: tijdverlies om nog een heel huurcontract van het appartement te ondertekenen. Complex! Op hotel is dan toch een serieus voordeel. Vorige ervaringen met appartement huren in Grenada, waren nochtans positief.

    De ligging: rustig en mooi in de Marais.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,4
    Goede lokatie ,maar een kleine ruimte voor 3 personen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio - maximaal 3 personen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie werd ons een korting van 44% beloofd .Bij het afhalen van de sleutel bleek de aangegeven prijs geen kortingsprijs te zijn.......Dus voelde ik me erg benadeeld!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbrekende info over koffie faciliteit (filter-apparaat), geen afwasmachine

    Locatie is top, vlakbij metro station, vlakbij bakkers, cafés, eetgelegenheden. Modern ingericht, vrij nieuwe inrichting, degelijke spullen. Goede slaapbank, voldoende handdoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf met appartement als aangename uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezellig Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Nachtelijke geluiden van het straatverkeer en uitgaansleven tot en met de vroege ochtend.

    Centrale ligging m.b.t. bezienswaardigheden en indeling van het appartement. Tevens de aanwezigheid van goede supermarkt direct om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,3
    Vreselijk gehorig appartement!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezellig Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Vreselijk gehorig appartement. Deze aanbieder heeft verschillende appartementen en ons appartement op 83 rue du temple lag tegenover/boven een club e.d. De vrijdag en zaterdagnacht konden we nauwelijks slapen vanwege de luide muziek en zelfs zondagnacht was er continue herrie.

    Locatie was centraal gelegen. Bed was prima en een goede grote slaapbank.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    Apartement tussen de Parijzenaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Gezellig Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten!

    Prachtige locatie in historische en levendige wijk. Mooi en rustig aan de achterzijde gelegen appartement in een 19e eeuws pand. Leuk basic ingericht en met alle comfort voorzien. Beslist geen 'franse' slag.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten

    appartement was veel kleiner dan op de foto's weergegeven

    prima bedden en goede locatie nabij metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Prima verblijf in de wijk Marais.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio - maximaal 3 personen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je betaalt wel de hoofdprijs.

    Lokatie was perfect. Ruimte was niet groot maar wel compleet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezellig Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,5
    Aan te bevelen met uitzondering van het niet vantevoren weten in welk appartement je komt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio - maximaal 3 personen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we vantevoren niet wisten in welk appartement we kwamen.

    Goed verzorgd gebouw, schoon en MET lift.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Lekker centraal,in Parijs. Alles op,loopafstand. Brandschoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Gezellig Appartement met 1 Slaapkamer - Maximaal 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten is het wat rumoerig, ook snachts.

    Schitterend appartement, brandschoon, goed voor een perfect lang werken met gezin van 4.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    10
    Ruim appartement in rustig gebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen lift in het gebouw, maar daarentegen wel een prachtig oud gebouw.

    Ruim appartement in rustig gebouw. Midden in het centrum van Parijs. Buiten hoor je natuurlijk wel het nachtleven van Parijs.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    9,2
    Zeer goede ontvangst,Pargelegenheid prima geregeld via...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goede ontvangst,Pargelegenheid prima geregeld via personeel konden we de auto op 200 meter van het hotel in de parkeergarage zetten. Eifeltoren bereikbaar in 10 minuten. Zodra je de hoek omloopt heb je al een geweldig uitzicht op de Eiffeltoren vooral savonds geweldig met al die verlichting. Groetjes Danny en Priscilla

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,5
    Heel centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De slaapbank was breed, de derde persoon had ook een goed bed op de tussenverdieping, maar het trapje er naar toe was veel te smal en steil.

    Heel centraal. Mooie badkamer. Aardige inrichting en materialen.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Vrijheid en ruimte van het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gemis van een lift in het gebouw. Dan is 4 hoog ook wel heel hoog.

    Vrijheid en ruimte van het appartement. Super leuke buurt dicht bij Le Marais en Chatelet. Supermarkt naast de deur.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    4,2
    Locatie was in de buurt van een metrostation
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het bed was stuk bij aankomst en we hebben2 nachten op de grond moeten slapen. Er kwam geen reactie op mails en telefoontjes. Pas op de derde dag na een telefoontje van mezelf is er iemand langs gekomen om het bed te repareren.

    Locatie was in de buurt van een metrostation

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,9
    Leuk om in een appartement te zitten op een leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Je boekt bij een appartementen organisatie. Het is dus afwachten welk appartement je uiteindelijk krijgt. Dit was een ander dan de foto's maar had weer wel een lift (itt wat vermeld was).

    Leuk om in een appartement te zitten op een leuke locatie. Alles wat prima geregeld, schoon en alles aanwezig voor een kort verblijf.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,9
    De locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie is top. Accommodatie Heeft alles wat nodig is in een goede buurt!

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    leuke kamer, gemakkelijk bereikbaar, centraal gelegen, goede...
    • Zakenreis
    • Stel

    eigenlijk niets

    leuke kamer, gemakkelijk bereikbaar, centraal gelegen, goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    8,3
    Top locatie, we voelde ons echte parisiens in ons eigen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    bovenburen waren in het weekend wel wat lawaaierig.

    Top locatie, we voelde ons echte parisiens in ons eigen appartement!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van appartement

    Locatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    locatie in leuke buurt centraal in parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    foto's op booking.com waren niet van het appartement

    locatie in leuke buurt centraal in parijs

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,6
    appartement en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij konden pas om 16.00 uur in ons appartement, zij waren ze nog aan het schoonmaken.

    appartement en locatie

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,9
    De locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op het laatste moment per mail verwezen naar een ander appartement. het kantoor was op zondag gesloten, dus dat was flink zoeken!

    De locatie was top

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed; latjes iedere ochtend terug duwen. Bodem niet in orde. Te weinig daglicht.

    De ligging

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    ligging in centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen brandladder

    ligging in centrum

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het rook niet erg fris. O.a. Omdat er geen afzuiginstallatie in de (vrij kleine) badkamer was.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    8,8
    Gezellig onderkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    88 treden omhoog. Zag ik niet staan bij de reservering.

    Gezellig onderkomen.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartments Paris Centre - At Home Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: