Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel West End Promenade 4-sterren

31, Promenade Des Anglais, 06000 Nice, Frankrijk

#74 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1677 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 46

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Zeer goede ligging in een goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers zijn erg verouderd sommigen zijn reeds gerenoveerd waardoor je een groot verschil van comfort krijgt voor uiteindelijk dezelfde prijs! Het ontbijt is in orde enkel de aangepaste tent waar het ontbijtbuffet staat is dringend aan vernieuwing toe!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    6,3
    De ligging aan de boulevard was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Vloerbedekking van de kamer stonk. Kosten parkeergarage duurder als de huur van de auto! Foto's van booking.com kwamen totaal niet overeen met de werkelijkheid.

    De ligging aan de boulevard was prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Het was over het algemeen prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was een chaos, veel te weinig personeel, tafels werden tussen door slecht opgeruimd en buffet was veel te klein voor het aantal gasten. Er staat in de vermelding dat hotel een bar heeft. Deze was echter gesloten. Toen we 's avonds nog koffie wilde bestellen in de lobby, kregen we van de ober een diepe zucht. Want nu moesten de drankjes uit het restaurant komen en daar was de ober zichtbaar geïrriteerd over.

    De ligging was fantastisch, kamers wel prima maar wel erg gedateerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Een verblijf in West End maakt je vakantie onvergetelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    N.v.t.

    Geweldige staff. Voor de derde keer hier geboekt. Deze laatste keer logeerden wij reeds in Nice, in een klein appartement in het centrum. Ik werd tijdens mijn verblijf ziek en had behoefte aan meer comfort. Last minuit ter plaatste een reservering gemaakt bij Hotel West End. In overleg met de staff deze reservering nog weten uit te breiden met een extra nacht. Super kamer gekregen (junior suite) voor de prijs van een luxe tweepersoons kamer. De staff heeft dit mogelijk gemaakt door mee te denken in oplossingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Prachtig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De receptionisten kunnen vriendelijker zijn en af en toe glimlachen!

    De grootte van de kamer, het prachtig zicht, de stilte aan de Promenade des Anglaises en op 10 m van de bushalte naar de luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,8
    locatie is prima aan de boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel kamer (standaard) was klein en de meubels in de kamer groot. Waardoor de kamer gedateerd overkwam. Badkamer is slecht. Meubel bij wasbak viel bijna uit elkaar en douche was in bad. Hierbij een hoge instap. Als je in nacht het licht uitdoet, werken de stopcontacten niet, zodat je telefoon/ iPad niet kon opladen in de nacht. Ook nadeel was dat de standen tegenover het hotel geen zandstrand heeft, maar een kiezel strand.

    locatie is prima aan de boulevard. Medewerkers zijn vriendelijk bij receptie en behulpzaam. Gebouw heeft mooie uitstraling vanaf buiten. Je krijgt via hotel korting voor strand tent aan de overkant van het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,5
    Heerlijke vakantie aan de cote d'azur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aanwezigheid van veel Russen voelde voor ons niet prettig. Ze zijn erg aanwezig en hebben weinig respect voor overige gasten.

    De ligging aan de promenade is super. Dicht bij het strand en voldoende gelegenheid om lekker te eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    4,2
    BIJZONDER ERG TEGENVALLEND
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer - Zeezicht
    • Verbleef 14 nachten

    De initiële kamer die ik kreeg ( luxe-kamer mèt zeezicht ) heb ik vrijwel onmiddellijk in paniek verlaten . Want de kamerdeur blokkeerde . Bij eventuele brand zou ik dus zeker niet uit mijn kamer geraakt zijn. Ik kreeg dan een een hoekkamer . --Die was héél ruim en echt mooi. MAAR de badkamer was voor mij persoonlijk een "ramp" Ik ben 1.83 groot en het wastablet héél erg laag, waardoor je dus diep moest bukken. Bovendien had ik in 2014 een ernstig ongeval gehad, waardoor ik bijna 10 maanden verlamd was . Inmiddels ben ik terug mobiel maar toch niet zo echt mobiel om vlot en soepel in en uit het bad te stappen . En dàt moest ik er wèl doen , want er was géén moderne "inloopdouche" . Dus ben ik op zekere dag erg zwaar gevallen. Ik bloedde hevig en heb het bloed trachten te stulpen met de handdoeken. Daarvoor kreeg ik een erg agressieve serenade - uitbrander- van een niet Franssprekende maar erg slecht gebrekkig Engels sprekende hoogst brutale kamermeid, die dus helemaal absoluut niet bezorgd was om mijn zéér ernstige pijnlijke toestand ,maar wèl voor haar 'stomme' handdoeken .... Mijn vakantie was door mijn zeer ernstige kwetsuren totaal "om zeep" .- compleet "over & out" Heb niet naar de plage kunnen gaan . Dus voor een strandvakantie heb ik niet op de plage kunnen zitten en niet kunnen zwemmen . Erg tegenvallend ! Kon zelfs nauwelijks nog wandelen. Ik heb ook vastgesteld dat in de badkamer men géén noodsignaal kan geven . Dus als men alleen reist ,zoals ik deed , kan men er lang in nood liggen.....zonder enige hulp ! Die irriterende kamermeid zeurde ook nog eens constant dat ik de voorziene 'slippers' moest dragen. Maar die hadden een maat die enkel past voor de allerkleinste "lilliputters".... De airco in de kamer functioneerde erg slecht en de wifi was erg "gebrekkig " Het ontbijt is er "pover" en de ontbijtruimte erg "onprettig" .

    De bagagist "Leoni" is veruit de meest vriendelijke, meest hoffelijke en meest hulpzame bagagist, die ik ooit wereldwijd heb meegemaakt , in mijn zeer talrijke reizen , privé en beroepshalve . Zelfs in de allerbeste luxehotels is niemand zijn gelijke . Ook Sabina , de Assistente - Manager , was bijzonder hoffelijk èn vriendelijk .. Het personeel van het Restaurant Le Siècle is ook bijzonder vriendelijk. Men eet ook heel lekker in dit 'charmante' restaurant !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    Top hotel! Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Misschien stopcontact bij bed voor telefoon, maar ja mobiele telefoons bestonden nog lang niet, toen dit hotel gebouwd werd.

    Wij kwamen om 9.15 inchecken in hotel en ik had niet verwacht dat onze kamer al klaar zou zijn. Dat was inderdaad niet het geval, maar in plaats hiervan boden ze ons een upgrade aan naar een suite. Geweldig! Prachtig hotel. Superlocatie, alles op loopafstand. Wifi met eigen persoonlijke inlogcode.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,6
    Het strand ligt aan de overkant van de weg. West End heeft geen arrangement met ligstoelen/parasol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De openbare parking kostte ongeveer 25 euro per dag. Misschien zou West End een korting kunnen regelen ?

    De kamer was uitstekend en de service heel goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,5
    Parkeergarage op 50 meter afstand, strand voor de deur en...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Op zich een prachtige hotel, maar wel wat gedateerd. Het zou allemaal wat schoner kunnen

    Parkeergarage op 50 meter afstand, strand voor de deur en volop winkels op loopafstand. In het restaurant lekker gegeten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf in een zonnig Nice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Service en ambiance van ontbijt (update van ruimte is dringend nodig)

    Lokatie en grootte van kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze uw masterlimiet blokkeren bij aankomst en dat ze bij de afrekening dat niet deblokkeren . Zodoende is je limiet 2 x ingenomen .

    Alles

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,3
    Mooi zeezicht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    Sommige kamers met zeezicht zijn echt wel klein, je kan net rond bed wandelen.

    Ontbijt is lekker, voldoende keuze als tijdig aangevuld wordt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Hotel West End Nice.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    De ligging, direct aan zee. Schitterend, stijlvol hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,3
    Genoten van het hotel.
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    Stijl en uitzicht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Ontbijtruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,9
    Hotel in Nice
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht en balkon

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    plezierig en gezellig. fijne locatie
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vooraf mededeling over wegwerkzaamheden voor het hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    wij keren nog terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtig zicht op de baai Uitstekend ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Gezellig sfeervol hotel 👏👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    🤔 niets speciaal

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet, wanneer je iets extra wil zoals bv spiegelei wordt dit met de glimlach klaargemaakt 👏👍

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Het beantwoordde precies aan onze verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algehele sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    5,8
    te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer was rampzalig en wifi werkte na 3 dagen klagen nog steeds niet.

    balkon was fijn

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Prachtige ligging, lekker ontbijt, nette en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Zeezicht
    • Verbleef 7 nachten

    Jammer van het lawaai van het verkeer, beter isolerende ramen zou een pluspunt zijn!

    Prachtige ligging, lekker ontbijt, nette en mooie kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    7,9
    prijs/kwaliteit zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen enkele nederlandstalige TV-kanaal

    locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    10
    Wij kwamen op zaterdag heel erg vroeg aan (09.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kwamen op zaterdag heel erg vroeg aan (09.30 uur in de ochtend) maar we konden meteen naar onze kamer, deze was al gereed! Bovendien kregen we meteen bij het inchecken een gratis upgrade naar een prachtige junior suite, bestaande uit 2 kamers: een zitkamer en een slaapkamer aan de voorzijde met zeezicht! Enorm ruim, echt geweldig! Grote badkamer, met badjassen en slippers, apart toilet, alles super schoon, heerlijke bedden, en maar liefst 2 televisies. Het ontbijtbuffet in het hotel is echt een aanrader! Als je alle dagen van je verblijf in het hotel van het ontbijt gebruik maakt, kost het in plaats van 18 euro p.p.p.d. maar 12 euro p.p.p.d. Deze prijs is echt de moeite waard: Het ontbijtbuffet is enorm uitgebreid: Gekookte eitjes, roerei, witte bonen in tomatensaus, bacon, worstjes, Franse kazen, allerlei soorten vleeswaar, vers fruit, verschillende soorten heerlijk vers brood, croissantjes, cake, zoet brood, kleine pannenkoekjes, zoetigheden, allerlei soorten muesli, yoghurt, koffie,thee, melk en diverse sappen, eigenlijk te veel om op te noemen. De locatie van het hotel is fantastisch, direct aan de boulevard en het strand en op loopafstand van het oude Nice. Zowel bediening als service in het hotel prima, voorkomend en vriendelijk. Wij gaan er zeker weer naar toe! Het is een viersterrenhotel en elke ster dubbel en dwars waard!

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    Uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    De beloofde priveparkeermogelijkheid bleek onbruikbaar, te klein voor normale auto. Dus toch gedwongen om gebruik te maken van openbare parkeergarage. Bediening in restaurant slecht.

    Uitzicht op zee

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,1
    Ligging is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had een tweepersoonsbed geboekt en kreeg 2 singelbedjes. We sliepen in de kamer naast de lift en dat was teveel lawaai om lekker te slapen.

    Ligging is prima

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Beetje oubollig ingericht, maar niet erg

    Locatie! Aan zee, naast het beroemde negresco hotel

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,6
    de locatie met uitzicht op de zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts twee internetaansluitingen tegelijk beschikbaar. Niet meer van deze tijd!!!!

    de locatie met uitzicht op de zee

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,3
    ruime kamer met GOEDE APARTE bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    lift was vaak lang bezet. P.C. was verouderd en langzaam.

    ruime kamer met GOEDE APARTE bedden

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    7,9
    de airco, deed het niet
    • Vakantiereis
    • Stel

    de airco, deed het niet

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Voor Valentijn een junior suite geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor Valentijn een junior suite geboekt. Mooie ruime kamer. Prachtig uitzicht. Inslapen bij het ruisen der golven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    6,7
    ontbijt zaal dicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ontbijt zaal dicht

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,2
    De service en vriendelijkheid in het restaurant, Top !
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service en vriendelijkheid in het restaurant, Top !

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    5,8
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt viel erg tegen. Weinig keus en zag er ook niet echt heel verzorgd uit.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,9
    De vriendelijke medewerkers en vlotte service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijke medewerkers en vlotte service. En natuurlijk dat we een balkon kregen!!!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,4
    Belangste vinden wij dat prijs kwaliteit verhouding niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, zeer matig, koffie was oud en werd niet geserveerd aan tafel.

    Belangste vinden wij dat prijs kwaliteit verhouding niet goed is.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    Mooi hotel, goede ligging, stijlvol.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    Mooi hotel, goede ligging, stijlvol.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur ontbijt

    De ligging

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluid van lift

    Locatie

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    5,8
    de kamer was prachtig maar wel met 5 lekkages tijdens...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt slecht geregeld en personeel matig geïnstrueerd

    de kamer was prachtig maar wel met 5 lekkages tijdens slagregens

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    9,6
    de kalmte de rust kortom het was perfekt
    • Stel

    de kalmte de rust kortom het was perfekt

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    7,9
    Geen zwembad en geen fitnes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen zwembad en geen fitnes

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    Wat ik gevraagd had ik gekregen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Wat ik gevraagd had ik gekregen. Rust en bovenste etage met zeezicht. Super!

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    We werden regelmatig wakker door geluiden uit de naastgelegen kamer.

    De locatie

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 46

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: