Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Princes Street Suites 4-sterren

16 Waterloo Place, Edinburgh, EH1 3EG, Verenigd Koninkrijk

#76 van de 475 vakantiewoningen in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1736 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,1
    prima uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Deuren hadden veel vieze vingerafdrukken, vloer kwam niet schoon over.

    Appartement viel zeer in de smaak bij onze kinderen. Wij genoten van de ruimte. Goed verlicht. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, brandschone kamers en van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deuren zijn erg zwaar en klappen dus steeds hard dicht. Er liggen wel van die stoppers op de grond, maar die houden het gewicht niet. Of andere deuren plaatsen of haakjes in de muur.

    De kamers, of nou ja, de suites zijn van alle gemakken voorzien. Keuken met vaatwasser, koelkast en vriezer. Koffie en thee staan voor je klaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Luxe uitvalbasis in het centrum van Edinburgh
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Vorige keer hadden we een appartement op de derde etage, van waar een prachtig uitzicht was. Nu zaten we op de begane grond, maar nog altijd leuk om de mensen op de straat te zien lopen. De deurdrangers op de deuren in het appartement zelf (badkamer en slaapkamers) geven een harde dreun (s nachts is dat niet wenselijk). Dit is niet te voorkomen door te proberen de deur zachtjes te sluiten. Raar systeem. Dit is doorgegeven en ... ze gaan er wat aan doen!

    Het luxe, sfeervol ingerichte en ongelooflijk schone appartement zelf. Het ligt centraal. Alles is goed bereikbaar en het is goed geisoleerd, zodat er geen geluiden van de straat binnenkomen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    mooie locatie in prachtige stad
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    de badkamer, klein met enorm klein wastafeltje. Niet van deze tijd. Geen spiegels in de slaapkamer. Onder de bedden was niet goed gestofzuigd.

    locatie en ontvangst. Bedden waren heerlijk en ramen goed geluiddicht.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Netjes, schoon, stijlvol
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 kamer had geen 2 1-persoonsbedden

    Netjes, schoon, stijlvol

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,3
    Redelijk ok. Jammer van het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht. We zaten in de kelder leek wel en keken door het raam op een een ander gebouw uit.

    Groot en veel ruimte

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    Prima vakantieverblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk in de douche was zeer matig

    Ruimte appartement en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    Top locatie prima appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpunt er kan geen raam open in het appartement.

    Locatie prima in het centrum van Edinburgh. Groot appartement van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,9
    Het appartement dat we in eerste instantie kregen, zat op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Blijkbaar konden mensen vanaf straat de weg naar het dakterras vinden om 's nachts een feestje te vieren. We werden daardoor een keer 's nachts uit ons bed gebeld omdat een feestganger belletje aan het trekken was.

    Het appartement dat we in eerste instantie kregen, zat op een afgelegen plek in het gebouw en was sfeerloos. Omdat we er vier nachten zouden zitten en het toch vrij duur was, hebben we gevraagd om een andere kamer... en kregen zonder bijbetaling een upgrade naar een duurder appartement. Hebben we toch nog een fantastisch verblijf gehad!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,6
    Super app en in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super app en in het centrum. Echt aan te raden zeker app 29.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    9,6
    Enorme ruimte met alles er op en er aan.
    • Zakenreis
    • Groep

    Enorme ruimte met alles er op en er aan. In eerste instantie dachten wij dat we verkeerd zaten, omdat dit appartement veel te luxe is voor de prijs.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    8,8
    De locatie, op loopafstand van de belangrijkste attracties...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onvoldoende toiletspullen

    De locatie, op loopafstand van de belangrijkste attracties in Edinburgh Zeer ruime kamers

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    10
    centrale ligging.
    • Zakenreis
    • Stel

    geen

    centrale ligging. Alles op loopafstand. Erg rustig

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: