Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over 62 Castle St - Exclusive Hotel 4-sterren

Castle Street, Liverpool, L2 7LQ, Verenigd Koninkrijk

#39 van de 73 hotels in Liverpool

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1203 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    4,6
    Locatie fantastisch, maar het hotel is by far niet hoe het op de foto’s wordt afgebeeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar te beginnen... 1) Door het bed heen voelde je de veren komen... het lag voor geen meter 2) Hygiëne was niet om over te spreken. Haren hingen aan lampen, stof vloog over de vloer, in de badkamer waren er vlokken tegen de muur... kon niet goed zeggen of dit nu schimmel of stof was(zegt eigenlijk al voldoende), de bekende schimmelrandjes waren overduidelijk in de douche te vinden. 3) De badkamer was helemaal niet zoals de foto... de deur van de douche lag eruit, hebben we aangegeven maar bleek dat de onderhoudsmonteur een weekend weg was. Terwijl we de ochtend erna wel iemand met gereedschap zagen lopen... vreemd dus. Het rolgordijn hing op half 7 en was gewoon ranzig en stuk. 4) De buitendeuren sloten niet goed af waardoor er ontzettende herrie van buitenaf naar binnen kwam in de nacht maar ook kou. Nu was het gelukkig buiten wat warmer maar anders was het echt te koud. De locatie is schitterend en daar is alles mee gezegd. We hadden een goedkope vlucht geregeld dus wilden een wat duurder hotel... hadden we dit geweten waren we naar het Hilton gegaan...

    De locatie is schitterend en het pand an sich ook.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben hier vaker geweest maar het gaat steeds wat minder worden nu ook geen ontbijt meer in het hotel moet je ergens anders heen waar je korting krijgt,maar daar moet je wel om vragen en dan klopt het ook niet.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,4
    Oeps, tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er bleek een pub onder te zitten met dreunende muziek tot 2 uur 's nachts. Badkamer was niet schoon en je kon er niets neerzetten. Balkon was vies met peuken en troep.

    Zeer ruime kamer met balkon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    perfecte locatie, vriendelijk personeel, hele ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    perfecte locatie, vriendelijk personeel, hele ruime kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    lekker slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    teveel trapjes in kamer.beetje eng midden in de nacht als je naar de wc gaat.

    groot bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    lekker slapen
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    deur klemde en was moeilijk dicht te krijgen

    fijn groot bed en mooie grote kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Een prachtig hotel in een verrassend prettige stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ontbijt, dat is het enige minpuntje

    De kamer zelf met uitzicht was klasse.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,7
    Zeer goede locatie, ruime kamer, groot en fijn bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een koelkastje op de kamer zou zeker geen overbodige luxe zijn aangezien het een hotel is zonder ontbijtfaciliteiten en zonder bar. De kamer is erg warm en de ramen kunnen niet open.

    Zeer goede locatie, ruime kamer, groot en fijn bed.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    8,8
    Het was een ruime kamer en het openbaar vervoer was dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het was een ruime kamer en het openbaar vervoer was dichtbij. Het personeel was heel vriendelijk.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: