Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abbey Court Hotel - Hyde Park 3-sterren

174 Sussex Gardens, Hyde Park, Paddington, Westminster, Londen, W2 1TP, Verenigd Koninkrijk

#771 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3677 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    Mooie locatie, maar verouderd hotel, comfort niet up to date met huidige standaarden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warme en erg basic kamer, geen kluisje of koelkastje, geen airco of luchtbehandeling, voor deze prijs mag je meer verwachten.

    Locatie, loopafstand van Paddington Station, restaurantjes en supermarkt om de hoek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    hotel was in een rustige omgeving van londen dichtbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hotel was in een rustige omgeving van londen dichtbij metrostation. Koffie en thee faciliteit op de kamer beschikbaar. Tickets voor hop on hop off bus verkrijgbaar in hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    4,2
    Dure, armzalige kamer maar vooral ongelofelijk veel lawaaioverlast van huishoudelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sterk verouderd (versleten vloerbedekking, gerafelde gordijnen en gebarsten sanitair bijvoorbeeld) en erg armzalig qua inrichting zoals bezuinigen op zelfs het zakje thee op de kamer. We zaten in de kelder weggemoffeld en hadden een kamer wat volgens ons geen kamer had mogen zijn: Tussen de linnenberging recht voor ons raam (linnen werd tegen het raam opgestapeld, heen en weer met linnenkarren over de tegels, schreeuwend en rokend personeel voor de ruit van stipt 8 uur 's ochtends tot zeker 4 uur 's middags en geen greintje privacy overdag dus naast gebrek aan uitzicht in de kelder ook nog de gordijnen dicht moeten houden) en aan de andere kant de keldergang waar het personeel alle linnenkarren e.d. verzamelde (lees: constant tegen de bijna papieren muren kwakte terwijl ze ook aan die kant vrolijk over de gang heen schreeuwden). De gehorigheid was al heel erg, kieren van jewelste langs de deuren en dunne muurtjes, maar onze kamer maakte dat alleen nog maar erger. Het was alsof constant mensen bij ons IN de kamer stonden te bekvechten. We waren kapot moe en blij dat het maar 2 nachten waren. Ongelofelijk.

    De locatie is top. Op meters van het station en de metro in Paddington, restaurantjes e.d. in de buurt, Hyde Park om de hoek en toch lag het hotel vrij rustig. Het bed lag goed, de kamer leek redelijk schoon en ook is een probleem met de douche na 1 keer melden direct opgelost.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was piepklein en een beetje donker evenals de badkamer. Maar we hadden schitterend weer dus we waren de hele dag de hort op. Ook moet je er niet aan denken dat in dit pand ooit brand uitbreekt; je kan echt geen kant op.

    De locatie is geweldig; mooie-rustige straat en op steenworp afstand van Hyde park

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,1
    Qua locatie topplek, maar voor groot/lange mensen is bed en badkamer klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 volwassenen op een hele kleine kamer. Te klein. Badkamer veel te klein. Dat mag wel iets groter!

    Locatie. Dichtbij paddington station. Veel eetgelegenheden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    ligging is goed, vlak bij metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer klein bed, schimmel in badkamer, geen mogelijkheid om temperatuur te regelen in kamer, was veel te warm en er kon geen raam open.

    ligging is goed, vlak bij metro rustig, geen lawaai

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Goed voor een kort verblijf als je niet veel op je kamer moet zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel kleine kamer. We lagen op de gelijkvloerse verdieping, en hoorden mensen praten in het ernaast gelegen restaurant/keuken. Het ontbijt had een heel klein aanbod.

    Locatie: dicht bij Metro station Paddington. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Ideaal hotel voor stedentrip, dicht bij metro en treinstation paddington!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in de kamer was oud zag er beetje smerig uit... Douche cabine was aan de kleine kant.

    Vriendelijkheid personeel, elke dag schone handdoeken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en badkamer zijn klein, de wastafel in de badkamer heeft geen mengkraan maar 1 kraan voor warm water en 1 kraan voor koud water.

    Erg goede ligging!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    5,0
    Ligging perfect maar bijzonder gehorige kleine kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers erg klein en heel gehorig. Wij hadden 1 kamer aan de (voor)wegzijde die was redelijk maar de andere kamer aan de achterzijde was naast een Aggregaat of iets dergelijks een enorm kabaal heel de nacht. Badkamer was niet schoon. Het is een oud hotel dat heeft ook zijn charme maar er zou beter schoongemaakt moeten worden. Ontbijt voor 7 pond is erg sumier. Veel leuke eetgelegenheden in de buurt.

    Ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,3
    Overpriced, maar okau voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zei letterlijk bijna niets bij in- en uitchecken (blijkbaar moet je je sleutel elke keer afgeven als je het hotel verlaat), we waren in de kelder zowat gestopt waar je geen ontvangst had qua wifi noch eigen telefoon ontvangst. In die gangen waren ze ook bezig met renovaties; allerlei bouwmateriaal lag er open en bloot. Uitgang is moeilijk terug te vinden daar beneden. Er was geen lift, dus als je flink wat bij je hebt, ben je de klos. Bij sommige delen/kamers rook je een wietgeur.

    Bedcomfort, locatie is wel okay (redelijk dichtbij oxford street en hyde park), vanbuiten oogt het wel mooi(er).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,3
    Gunstige ligging, niet te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg klein. Daarnaast staken er spiralen uit ons matras, waardoor je niet overal lekker kon liggen.

    Gunstige ligging, niet te duur. Ook was het redelijk schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Prima locatie om snel naar de toeristische attracties te komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine, sobere maar comfortabel ingerichte kamer. Om de hoek voldoende gelegenheid om te ontbijten. En nog iets verder, 200 meter ongeveer, (ondergrondse)station Paddington.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Klassiek Brits zonder franjes met uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    TV werkte aanvankelijk niet maar na wat gemorrel aan de kabel kwam dit in orde. Wifi voldoet echt niet aan de huidige kwaliteitsnormen qua betrouwbaarheid en snelheid. Zeer lawaaiierige ventilator in de badkamer (maar die gaat na een tijdje wel uit als je het licht uitknipt). Basiscomfort in de kleine badkamer, maar netjes. Kleine kamer maar degelijke bedden en beddengoed. Je bent in Londen, dus gebruik je hotel enkel om te slapen. Geen english breakfast, maar om de hoek bij Mimmo's restaurant een full english breakfast met koffie en vers fruitsap voor ca 12 Pond !!!

    Perfecte ligging in aangename buurt met leuke restaurantjes, vlakbij Hyde Park en op een boogscheut van Paddington Station vanwaar je makkelijk alle toeristische plekjes van Londen kan bereiken. Verder een klassiek Brits hotel met personeel uit gans Europa en dus best overweg kan met het feit dat ook jouw Engels niet perfect is.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,3
    Prettig, prima qua prijs maar misschien niet helemaal veilig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik maakte me zorgen om de brandveiligheid: we moesten meerdere, smalle trappen op en soms een gang door met onhandige deuren. Op de gang lagen regelmatig stapels (schone?) handdoeken die in geval van nood de gang zouden kunnen blokkeren.

    De locatie was fantastisch en het hotel heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De bedden lagen lekker en de temperatuur was prima op de kamers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    6,7
    Wanneer je geen hoge eisen stelt was het voor deze prijs een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was erg klein, schoon maar verouderd. Ook was het wat gehorig... de nachtelijke activiteiten van onze buren waren prima te volgen:) Hierdoor was de prijs die we betaalden natuurlijk ook laag.

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Vanwege deze tweede mindere ervaring ben ik niet zeker of ik nog een keer zou boeken. I
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Dit was mijn tweede verblijf. De vorige keer was het blijkbaar een opgeknapte kamer. Deze keer was de kamer 'shabby': vuile vloerbedekking en tochtig. De badkamer koud maar schoon. Net als in april, werkte de lift (nog steeds) niet en moesten de koffers de trap op gezeuld worden. De deur van de kamer ging aanvankelijk niet open, tot we tot de ontdekking kwamen dat het slot er op zijn kop in zat!

    De lokatie en de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Fijne, toegankelijke plek in mooi stuk van Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi werkte niet in onze kamer in de kelder/basement. Gelukkig hadden wij zelf internet abo op onze telefoon, zodat het ons niet hinderde in het maken van onze plannen voor dag erna. Wij werden veelvuldig op onze kamer gebeld, omdat andere kamers dachten de receptie te bellen (heb ik inmiddels al melding van gemaakt en gevraagd hier in belang van andere gasten iets aan te doen. Was ook voor de bellende gasten niet fijn, zeker niet de 6x 's nachts).

    De ligging in de stad (dichtbij alle belangrijke zaken waar wij heen wilden) en de wijk (netjes en veilig, wel levendig en betaalbaar).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    4,2
    Zeer verouderd hotel, dringend aan vernieuwing toe!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verwaring werkte niet op de kamer, het was er ijskoud! We kregen een andere sleutel van een nieuwe kamer, maar toen we in deze kamer gingen, stonden er valiezen en was het bed niet opgemaakt. Wat bleek.. Deze kamer was al ingenomen. We kregen een nieuwe sleutel, terug hetzelfde verhaal.. Toen we binnenkwamen was deze kamer ook ingenomen. 3de kamer die we kregen: verwarming werkte wel, maar niet zoals het zou moeten. Was ook een veel grotere kamer met één klein verwarmingselement.. Het was er dus nog steeds koud.

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,5
    Prima hotel, perfecte ligging tov metrostations. Goede uitvalsbasis voor korte stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers

    Perfecte ligging, straat uit lopen en je was bij de metro van waaruit je naar alle delen van London kon reizen. Kamers waren klein en gehorig maar ik denk dat dat bij de meeste hotels in London zo is. Wij zijn er echt alleen geweest om te slapen en te douchen, de rest van de dag waren we erop uit.Voor dit soort stedentrips vonden wij het dan ook een prima hotel. Bij een volgend bezoek aan London kiezen we waarschijnlijk weer dit hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was klein en een beetje sleets maar qua prijs-kwaliteit verhouding was dit te verwachten!

    De locatie was perfect. Er zitten veel goede eetgelegenheden in de buurt, de metro zit om de hoek en op 500 meter bevind je je in Hyde Park. Ook de kwaliteitsverhouding van de kamer was prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpele kleine kamer, voor 2 nachten was het okey maar voor een langer verblijf zou het iets te krap zijn.

    De locatie van het hotel was fantastisch! Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    4,6
    Top locatie, kleine kamers, beperkt ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het beddengoed was vuil. De lift naar de kamer werkte niet. De kamer was best klein. Het ontbijt was teleurstellend omdat het beperkt was.

    Locatie is uitstekend. Centrum is op loopafstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Was oké, maar prijs/kwaliteit niet oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair, klein en geen mengkraan, maar een apparte koude en warme kraan . Douche was heerlijk! Kamers erg klein. En aan de straat kant lawaaiig.

    De entree en receptie was helemaal prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    3,8
    Slecht maar goed bereikbaar naar verschillende punten in london
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, geen aardig personeel op de mevrouw na van lavazza ernaast, waterkoker kapot, geen goede service voor een nieuwe, geen uitzicht

    Alleen de locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,7
    Londen is heerlijk, zeker als de zon schijnt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer van de hotelkamer is zeer minimaal, één wastafeltje alleen geschikt voor in een toilet. Verouderd hotel, toe aan renovatie. Vloerbedekking op de grond, was schoon maar niet hygiënisch.

    Locatie van het hotel is zeer goed. Station Paddington is om de hoek. Leuke cafés, eettentjes ook om de hoek. Vlakbij High Park. Het hotel heeft een terras voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Zeer goede ligging, voor deze prijs een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik dacht dat ontbijt inclusief was, dat deed boeking.com ons geloven. Bij aankomst moesten we het bijbetalen, is misleidend..

    Zeer dicht bij statiion, heel handig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Hotel ligt op een uitstekende locatie, dichtbij metro,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op een uitstekende locatie, dichtbij metro, treinstation en cafe's/restaurants. Personeel is vriendelijk. Kamer basic en beetje gedateerd. Matras erg zacht. Badkamer was prima. Kortom een goede keuze voor een citytrip naar Londen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    6,3
    De ligging waan prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel enorm tegen een broodje kaas en ham voor 7 pond. Erg slecht terwijl je voor 5 pond om de hoek een heerlijk full breakfast had ! En de kamers lijken aardig op de foto s maar in het echt enorm klein. Niet eens plek de koffer neer te leggen'! Ook was de kamer heel warm te warm

    De ligging waan prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,7
    Locatie en service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was bijzonder klein. Het ontbijt was zeer slecht. Beschamend om als hotel met restaurant een ontbijt (tegen betaling) te durven aan te bieden zonder toast, eieren, fruit en verschillende soorten beleg.

    De ligging van het hotel is perfect. Vlakbij het prachtige Hyde park in een leuke wijk Paddington en dicht bij het grote trein/metro station Paddington. Het personeel was erg vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur en het raam sloot niet goed en is aan vervanging toe. En het bed is te hard.

    De ligging van het hotel is ideaal, vlakkbij Paddington station en Kensington park. De kamer is eenvoudig en gehorig maar het restaurant is uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,3
    Te duur voor matige kwaliteit.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein en heel warm. Raam kon open maar keek direct uit op raam overbuur met een klein koertje tussen. Keukengeuren kwamen heel fel in de kamer bij openen van het raam. Heel oubollig.

    De kwaliteit van de bedden was goed. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    4,6
    Deze hotel zou ik niet aangaf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco. Bedden en kamers veel te klein Kussens te plat. Vloer in badkamer onveilig (wandtegels op de vloer waardoor het heel glad werd). Geen plek in badkamer om toiletartikelen te plaatsen. Alleen een te kleine plank naast bed als nachtkastje. Geen safe in kamer om waardevolle artikelen op te slaan. Men krijgt maar 1 handdoek per persoon, moest ieder dag vragen voor extra. Maar 5 hangers in te kleine kast, men moet letterlijk uit koffer leven! Omdat kamer zo klein is, bijna ieder dag scheenbeen gestoten aan hoek van bed!

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,0
    Het ontbijt was niets bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een hele kleine kamer met een badkamer waar de wastafel tot de heupen kwam. Als je die wilde gebruiken moest je door de knieën. Jammer was ook dat er geen airco in de kamer was. Het was er erg warm.

    Het ontbijt was niets bijzonders.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,7
    Eenvoudig hotel met vriendelijk personeel op loopafstand van Hyde Park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn klein en redelijk schoon (Schone bedden, handdoeken, maar bovenop kast ligt behoorlijk wat stof, schimmel tussen tegels in badkamer, luchtafvoer in badkamer vrij vies). Wifi niet heel goed; soms wel, soms niet. Ontbijt is vrij eenvoudig. Je kan beter om de hoek in de straat gaan ontbijten.

    Het hotel ligt vlakbij Paddington Station, dus makkelijk te bereiken vanaf Heathrow. Op loopafstand van Hyde Park Heel aardig personeel. Ook handig dat je toertjes in de lobby kan boeken. Kamers redelijk schoon (zie ook mijn andere opmerking)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    4,6
    Had er meer van verwacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te kleine kamers - er was nog geen 5 min ruimte tussen toilet en gootsteen. Bedden zeer zacht en moeilijk om in te slapen. Geen uitzicht.

    De accomodatie was dicht bij Paddington, wat zeker positief was.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    2,9
    geen aangenaam verblijf omwille van kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer..vooral.

    kamer lag op min 1 verdieping met uitzicht op n gang met beperkte verluchting kamer was veel te klein voor 2 personen er lag n oude beschadigde tapijt als vloerbekleding kleerkast was amper groot genoeg voor 1 persoon.badkamer was helemaal te klein heel slechte kamer. een hele teleurstelling wat ons betreft .schandalige kamer heeft deels van mij verblijf verpest... zou ik niemand aanraden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eind van de middag om een extra deken gevraagd maar dit kon pas geregeld worden de volgende dag omdat de schoonmaker al weg was. Dit moet handiger te regelen zijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    3,8
    locatie is goed, vlakbij Paddington station
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteit verhouding is waardeloos; een bezemkast met een eenpersoonsbed en een toilet en doucheruimte waar je je in moet wringen voor veel te veel geld.

    locatie is goed, vlakbij Paddington station

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    6,7
    Kamer belachelijk klein voor 3 personen, een echte schande.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij werden met 2 volwassene en een tiener in een kamer gepropt die amper groot genoeg was voor 2 personen. Duidelijk een 2-persoonskamer waar gewoon een extra bed in werd geplaatst met een raam dat +- 10 cm open ging, hetgeen heel warm was en een onbehaaglijk gevoel gaf. Dit was absoluut een schande en ook nadat we ons beklag deden aan de receptie werd er niet de minste moeite gedaan om ons te helpen. De douche zal ongeveer 50cm op 50 cm geweest zijn dus totaal onbruikbaar voor de doorsnee volwassen man. Kortom, de kamer was proper maar belachelijk klein voor 3 personen, pure oplichting.

    De locatie is perfekt, vlakbij Paddington Station, rechtstreekse verbinding met Heathrow met de Heathrow Express. In de buurt enkele leuke pubs en restaurantjes, met een heel leuke plek om te ontbijten vlak om de hoek.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    4,6
    Zeer teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel ontzettend hard tegen!! Geen english breakfast, er was amper keuze. Twee soorten confituur, twee soorten cornflakes, kaas, hesp, 1 soort pistolet, chocoladebroodje, croissant , water en fruitsap. Geen eieren, geen spek, ... De broodjes/koffiekoeken leken al enkele dagen oud (zeker niet vers). Het fruitsap dat werd aangeboden was erg verdund met water. Even verderop betaalde we bijna evenveel maar hadden we een full english breakfast, lekkere fruitsap en lekkere koffie. In totaal koste ons dat ontbijt ons £1-£2 meer MAAR wij hadden veel beter en meer gegeten dan in het hotel. De hygiene liet ook te wensen over. Onze kamer rook naar sigaretten, had een slechte matras. Wij hebben tweemaal een kakkerlak gehad in onze kamer!!

    Het was dicht bij het metrostation, goede verbinding baar het centrum van Londen. Vlakbij het hotel was het prachtige hyde park. Op enkele meters van het hotel werd en wel goed ontbijt geserveerd voor minder pond dan in het hotel. Het meisje dat ons ontvangen heeft was wel heel vriendelijk. Ondanks het tegenvallende hotel, een hele leuke reis gehad in Londen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,9
    Abbey Court Hotel is ideaal voor een stedentrip in Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was klein. Dit was op zich geen probleem alleen was de douche zo klein dat je je nauwelijks kon keren. Verder was het prima.

    Het hotel zag er prachtig uit en de kamers waren prima. De locatie is ideaal; het hotel ligt op 1 minuut loopafstand van metrostation Paddington.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    4,2
    De ligging aan Paddington station is perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn klein, in de badkamer kan je juist binnen. De lift is de ganse periode van het verblijf defect.

    De ligging aan Paddington station is perfect

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,5
    stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen op de verdieping -1, waardoor wij niet bereikbaar waren op onze telefoon (alleen noodoproep), wifi zou op elke kamer zijn maar ook dit was niet het geval.

    schone badkamer, goede bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    3,3
    Kamer veel te klein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te klein. Zeer kleine badkamer en vuil. Wastafel klein en vuilProbleem met telefoonsysteem waardoor s nachts oproepen. Zeer klein bed. Ontbijt was goedkoop maar zeer beperkt. Broodjes waren niet vers. Slechtste hotel dat ik ooit heb geboekt. Een afknapper

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden ondergebracht in het souterain in een kamer zo groot als een bezemkast! Internet deed het niet in het hele hotel en uitzicht uit de kamer was op het afval/washok!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was veruit de minste kamer die ik ooit heb gehad. Erg muf, oud, klein. Past totaal niet bij de uitstraling die het hotel heeft aan de buitenkant. 2 krakende te kleine losse bedden, geen nachtkastje en een douche waar je amper in kunt staan met een minuscuul straaltje water. Een trappendoolhof zonder lift.

    Locatie is prima, nabij paddington station.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,7
    Goede locatie, helaas veel te krap
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te klein. Ik heb een gemiddelde lengte en breedte maar ik pas daar niet onder de douche en nauwelijks in bed.

    De locatie is perfect, loopafstand van Paddington station en verschillende bars, restaurants en supermarkten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,3
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers hadden iets ruimer mogen zijn, maar verder prima!!!

    Kleine kamer, maar wel schoon! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . Mijn zoon van 11 was ziek, ze regelde snel een kamer (voor inchecktijd) zodat hij kon slapen. Europees stopcontact aanwezig. Prima locatie, leuke restaurants en 200 m vanaf station/underground. We moesten vroeg weg vanwege vlucht. Hotel regelde taxi, prima geregeld met prijsafspraak erbij!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    4,6
    Locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was onvriendelijk, het ontbijt was erg sober en niet inbegrepen. Alleen zoet beleg en ham en kaas, niet eens een eitje wat toch tegen valt voor Engeland. De kamer was erg klein, de vloerbedekking vies en stuk, de raamkozijnen rot.

    Locatie was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2016

    4,2
    bij reservatie werd onmiddellijk de betaling van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    bij reservatie werd onmiddellijk de betaling van de creditcard gehaald, uiteindelijk hebben ze bij de receptie nogmaals contant de gelden in ontvangst genomen. Wij merkten pas bij de maandafrekening dat de creditcard gedebiteerd was, intussen nog steeds geen terugbetaling van de dubbele betaling, na mails... telefoons enz.... geen stijl We hadden de reservatie voor iemand anders gemaakt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,4
    Ondanks vriendelijk personeel geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte kamer. Was geafficheerd als ruim en modern, maar was dat helemaal niet. Amper plaats achter en naast bed, weinig geïsoleerd, onderaan deur spleet over de hele breedte van ongeveer twee a drie centimeter. Kamer was de prijs van 115 euro per nacht niet waard. Lift werkte twee van de drie dagen niet. Met een kamer op de vierde verdieping, 84 treden per keer, geen leuke ervaring.

    Ligging, dicht bij station en metro.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,4
    Wel oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid en ruimtegebrek

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stofdicht vloer bedekking

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,8
    Hele kleine kamer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hele kleine kamer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Centraal gelegen hotel helaas kamer klein en gehorig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine gehorige kamer

    Centrale goede ligging nabij Hyde Park, eetgelegenheden, winkels en 2 2 metro

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,0
    Spartaans
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niks. De badkamer was voor dwergen en prijs was niet in verhouding tot het kamer(tje)

    Spartaans

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    De locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers superklein en erg gehorig! Veel last van gitaarspelende buurman en lallende jongedames

    De locatie was top. Dichtbij Paddington Station

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    douche mocht iets groter zijn maar prima.

    kamers waren groter dan verwacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    4,2
    buitenkant zag er aantrekkelijk uit , binnen is het echt vies
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene, vies tapijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    De ligging van het hotel was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers in de kelder zijn wel heel klein en heel warm.

    De ligging van het hotel was geweldig. De netheid zoals het hoort.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,9
    Locatie, vriendelijk personeel en goed douche
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, muffe geur in de kamers, gedatteerde inrichting

    Locatie, vriendelijk personeel en goed douche

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    6,3
    De locatie was TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer. Het was echt mini. Gelukkig waren we enkel daar om te slapen. Bed was ook maar matig..

    De locatie was TOP!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie! Dichtbij 2 metro stations. Kleine kamers maar voldoet genoeg voor stedentrip. Erg schoon en vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Geweldig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Kamers goed!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,3
    Perfecte Locatie, verouderd en klein maar schoon. Prima voor een citytrip zeker aan deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ruimte kamer

    ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,8
    kamer erg klein, badkamer idem, wastafeltje kwam zo uit een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer erg klein, badkamer idem, wastafeltje kwam zo uit een poppenhuis

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Goed bed. Goede locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,1
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in de ‘kelder’, geen daglicht, erg gehorig, vloerbedekking was vies.

    Locatie is perfect, bijna naast groot metro station, gezellige buurt!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,4
    Nooit meer naar deze accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer verouderd, niet meer van deze tijd!

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet groot,maar wel schoon. De douche had een lekkere straal.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Goed genoeg voor ons doel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, algehele uitstraling

    Ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    5,4
    Foto's komen helemaal niet overeen met de kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Foto's komen helemaal niet overeen met de kamers. Kamer was heel erg klein en zeer basic.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: