Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abbey House Hotel 4-sterren

Abbey Rd, Barrow in Furness, LA13 0PA, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 32 hotels in Barrow in Furness

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 900 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Aanbevolen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor elke verplaatsing dien je wel de wagen te nemen, want het hotel ligt een eind buiten de stad.

    Ondanks het feit dat er een grootse huwelijkspartij aan de gang was, hebben we 's nachts niets gemerkt. Bij de eerste kamer, merkten we pas na een tijdje dat het toilet lekte en we kregen meteen en zonder problemen een andere kamer toegewezen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Ontspannen, heerlijk en luxe
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie op de kamer.

    Comfortabele kamer, mooi afgewerkt, bijzondere locatie. Heerlijk ontbijt wat vers werd bereid. Heerlijke koekjes op de kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,9
    Zeer rumoerig tijdens bruiloften tot middernacht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer rumoerig tijdens bruiloften tot middernacht.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,1
    Mooi hotel, vriendelijk en meedenkend personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een bezoek aan het lake district kan je wellicht beter iets noordelijker gaan zoeken. De directe omgeving van Barrow in Furness is niet per se heel inspirerend.

    Mooi hotel, vriendelijk en meedenkend personeel. Tijdens ons verblijf was er een bruiloft aan de gang en de dame bij de receptie gaf ons zonder dat we erom moesten vragen een kamer in een zeer rustige vleugel van het hotel. Het restaurant bij het hotel is ook aan te bevelen.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    7,1
    Ik had kamer 117, erg klein bijna geen plaats voor mijn...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik had kamer 117, erg klein bijna geen plaats voor mijn koffer.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: