Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adamton Country House Hotel 3-sterren

Baird Road, Monkton, Prestwick, KA9 2SQ, Verenigd Koninkrijk

#13 van de 13 hotels in Prestwick

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1247 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    4,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    2,5
    Verschrikkelijk en te duur voor wat het was (80 pond). Yuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verschrikkelijk vies, aftands hotel. Onbehulpzaam personeel. Deze accommodatie zou uit jullie bestand moeten. Ik heb foto's op mijn telefoon van de viezigheid in het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    3,3
    Slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Ze willen heel luxe overkomen, maar zijn het beslist niet. Personeel bij de receptie is niet vriendelijk. Hotel is ronduit vies en het onderhoud is achterstallig. Gaten in muren, gaten in badkamer, smerige kachel, gordijnen die half aan de haakjes hangen. Eten was lauw! Gewoon een heel slecht hotel!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    3,3
    Het uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dit van oorsprong luxe hotel heeft een probleem met z'n management. Weinig gastvrij maar wel arrogant. Onze kamer was op de 4e verdieping,geen lift. De brandvrije deur boven op de trap opent naar je toe, daar sta je dan met je koffer, dit gaat niet. Op de kamer was de plafond verlichting kapot plus een bedlampje. Wel weinig verlichting dan. In het bad lag een nieuwe niet gemonteerde soap dispencer. S avonds en snacht een irritant geluid op de kamer leek van een compressor, waarschijnlijk werd geluid doorgegeven via het leiding systeem. In de badkamer een erge chloorlucht en op de kamer een bedompte.lucht. Het restaurant is slechts Open van 18.00 tot 20.00 uur, dat wordt je niet verteld. Na 20.00 uur geen eten meer. In de directe omgeving zijn geen andere restaurants. Eten direct betalen. Als je een drankje wil bestellen moet je dat zelf in de bar halen en direct betalen. Voordat je je drankje heb is je eten koud of het restaurant dicht. Met meer dan 300 gasten staat er 1 pers. In de bar en 1 pers in het restaurant. De toiletten bij het restaurant goor en vies, geen handdoeken. De 2 dag: Niets in de kamer gerepareerd. Badkamer niet schoongemaakt en handdoeken lagen op een natte vloer. De toiletten bij bij het restaurant nog niet schoongemaakt geen handdoeken meer en toilet papier. In het restaurant stond een soepketel, volgens de dienstdoende persoon was het "consommé" maar helaas het was gravy (Jus). Vele gasten waren upset als ze de eerste lepel jus nuttigden inplaats van soep. Op de kamer lag een folder van het hotel wat er te doen was in het jaar 2015 dit zegt genoeg.

    Het uitchecken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,8
    een karakteristiek gebouw op een prima, rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ik vind het jammer dat het gebouw van buiten niet beter onderhouden wordt. verder was het ontbijt van 5 euro niet echt de moeite waard.

    prachtige kamer in het oude gebouw. de ligging is rustig, midden in de weilanden. het personeel is aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    3,8
    Geen herhaling!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Club Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Slecht onderhouden pand, slecht ontbijt, enz

    Heel weinig! Bed was schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    4,2
    Mooi Hotel slecht onderhouden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhouden en er wordt weinig schoon gemaakt. Vuilen tafellakens jammer van zo mooi hotel

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,3
    Alles vies
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles vies

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: