Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adare Hotel 2-sterren

153 Sussex Gardens, Westminster, Londen, W2 2RY, Verenigd Koninkrijk

#944 van de 1.029 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 604 beoordelingen over dit hotel

6,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Prima hotel voor een prima prijs in een leuke wijk. Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen plek om iets op te hangen of een stoel om op te zitten.

    De locatie van het hotel is prima, 350 meter van de metro in de buurt van goede restaurants. De kamer is hoog en redelijk ruim. We misten een plek waarop je jas en kleren kunt op en uithangen en een stoel om op te zitten. Het gratis ontbijt is prima verzorgd en de receptie bemand door aardige, betrokken receptionisten. Echt een hotel om terug te komen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    4,6
    Niet weer..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel wordt niet goed onderhouden, het matras was slecht, de veren waren te voelen.. De kachel wordt intern aan gezet waardoor je in een bloedhete kamer slaapt en deze ook niet zelf uit kan doen. voor een ontbijtje hoef je hier ook niet te zijn, want het zijn een paar toastjes en als je geluk hebt een mini croissantje. En dat voor 5 pond.

    De locatie, vlakbij Paddington Station en de vriendelijke man bij de receptie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,4
    Ondanks het slechte ontbijt toch een prima verblijf gehad dichtbij het centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was ronduit slecht. Je kunt beter je ontbijt elders nuttigen. Tenzij je van muesli met melk houdt of van niet goed afgebakken croissants. Ontbijt kon tot 9 uur. Wij kwamen om half negen en de croissantjes (mini) waren al op dus we konden alleen nog droge toast krijgen. Uiteindelijk met tegenzin maakte mevrouw nog wat afbak croissantjes klaar. Andere gast liep weg. Er was echt alleen jam als beleg, geen vleeswaren, geen eitje.... Dan kunnen ze beter geen ontbijt aanbieden! Badkamer was schoon maar eenvoudig. Miste wel een plankje om even wat toiletspullen op kwijt te kunnen, zowel in badkamer als hotelkamer... en handdoekje voor handen drogen was handig geweest, maar hebben we zelf ook niet om gevraagd verder.

    De locatie van het hotel was uitstekend. Je loopt zo via Hyde Park naar bijvoorbeeld Harrods of Oxford street. De kamer was simpel maar schoon. Prima voor een kort verblijf.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    4,2
    Low budget hotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgeleefde kamer die dringend moet herbehangen worden. Matrassen veel te dun. Raam kon niet dicht. Geen lift. Badkamer met piepkleine wasbak en dito douche.

    Ontbijt was sober maar OK. Receptionist was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    Ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche deed het niet...zou gerepareerd worden is niet gebeurd. Kamer werd niet schoongemaakt en was heel klein net als de toilet en douche waar bijna geen water uit kwam of alleen heet of ijskoud.

    Toilet en bed waren schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was vrij warm. Er was wel een kleine ventilator aanwezig, maar dit was niet genoeg. Verder merkte je dat het bed vrij veel was gebruikt aan de holling in het midden van het bed.

    Ruime kamer voor twee personen met twee vrij grote bedden. Alles zag er netjes en onderhouden uit en een leuk uitzicht op de gebouwen in de buurt waardoor je echt het gevoel krijgt dat je midden in de stad zit. Daarnaast ook sirene geluiden, maar geen last van gehad tijdens het slapen. Verder heel vriendelijk personeel waar je al je vragen aan kon stellen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    5,0
    renovatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn aan renovatie toe. De latenbodem van het bed was stuk. Het venster kon niet geopend worden en mocht eens deftig geschilderd worden. De badkamer was ok. We hadden kamer 11. We waren daar 2 jaar geleden en alles was dan beter.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    Eenvoudig, geschikt hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is over het geheel genomen heel eenvoudig, maar voor het geld wat je ervoor betaald, hartje London is het prima.

    De ligging van dit hotel is goed. Het personeel is erg aardig. De badkamer was schoon en de douche was lekker warm. We konden de auto parkeren voor 20 pond per nacht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    3,3
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet servicegericht, ontbijt stelt niets voor, hygiene laat te wensen over. Kamers zijn niet goed onderhouden: je voelt de veren in het bed, hendels om het raam te openen beiden afgebroken, kraan in de badkamer los en vieze lakens. Dit hotel heeft zijn beste tijd echt gehad.

    Er is werkelijk niets positiefs te melden over dit hotel, behalve dat de locatie goed was.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    3,8
    op nog geen 5 minuten wandelen van Paddington station
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    hele kleine kamers, badkamer twee vierkante meter verwarming was toegeverfd en stond gloeiend heet waardoor we noodgedwongen heel de nacht met raam open moesten slapen (begin december) om het ietwat leefbaar te houden schimmel in de douche ontbijt op tweede ochtend: we bestelden een English breakfast, maar de bediende was drukker bezig met het babbelen met haar collega, waardoor ons ontbijt enkel bestond uit wat toast en boter

    op nog geen 5 minuten wandelen van Paddington station

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Proper, dicht bij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer.

    Proper, dicht bij metrostation.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    5,0
    bedden waren goed maar de rest viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig waterdruk op douche sproeier en geen warm water maar lauw. Engels onbijt was broodje en geen eieren of spek?

    ligging was mooi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,3
    Fijn personeel, helaas geen werkende douche
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterdruk in de ochtend

    Personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Prima hotel voor een leuke stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spiraalbed en erg kleine badkamer

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    6,3
    perfecte ligging, maar hygiëne kennen ze niet echt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel en kamer waren vies. Het stonk er ook de hele dag naar eten

    Perfecte locatie en erg aardig personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    5,4
    Viel helaas tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zeer slecht lag door op de veren en ontbijt stelde niets voor wat toast cup jam enkel gebakkken ei,thee of koffie

    De locatie

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Adare Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: