Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Albion House 2-sterren

29 Argyle Square, Kings Cross, Camden, Camden, Londen, WC1H 8AP, Verenigd Koninkrijk

#896 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 831 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    5,4
    Londen was fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein, 3 bedden op de kamer, een 2 tweepersoonsbed en een 1-persoonsbed voor 4 personen. Badkamer was te klein voor de familiekamer. Waterkoker aanwezig maar koffie moest betaald worden. Verwarming ging niet op de kamer. WiFi ging de eerste dag maar de volgende twee vonden we de WiFi niet meer.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    4,2
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegenvaller, de fotos zijn totaal anders dan het daadwerkelijk is. Op de fotos leek het een ruime kamer we kwamen vervolgens op een kamer van 2 bij 3. We konden nergens lopen en moesten vanaf het bed de badkamer in klimmen. De douche zat tussen de wc en wastafel in waardoor als je de wc gebruikt je de druppels van de douchekop nog op je krijgt. Op de fotos was er een eetzaal en er stond dat het ontbijt ter plekke geboekt kon worden toen wij hier naar vroegen kregen wij het antwoord dat we konden gaan ontbijten bij de Mac Donalds. Hierop zeiden we of we geen normaal ontbijt konden krijgen we werden 2 straten verder gestuurd. De kamer leek een 1 persoonskamer met een 2 persoonsbed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    6,3
    Erg klein.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein. Kon me amper omdraaien. Kleine was tafel. Moest toilet artikelen op de grond leggen. We hadden kamer aan voorkant. Als iemand buiten een cugaret aan het rijen was konden wij daarvan beetje meeroken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,1
    3 persoonskamers zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet gereed en moesten we een nacht in een appartement door brengen en die was niet best.

    De 2 drie persoonskamers die wij hadden waren zeer goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    3,8
    de gratis wifi en dicht bij openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Erg kleine kamer voor 2 personen. Het bed slecht en je moest over elkaar heen klimmen. Gehele kamer niet schoon. Heel krappe douche. Douchekop vol kalk met gevolg water alle kanten op. Wc spoelde niet goed door. De buurt kwam niet heel betrouwbaar over.

    de gratis wifi en dicht bij openbaar vervoer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Prima verblijf in Albion House
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft wat achterstallig onderhoud, er wordt net te veel op de centen gezeten. Wasbak zat een scheur in en vocht schimmel aan de bovenkant van muur in de badkamer.

    Kings Cross centrum heeft alles wat je nodig hebt. Omdat London zo groot is ligt Kings Cross wel redelijk afgelegen van alle bezienswaardigheden. Uber zou ik iedereen aanraden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,3
    Albion House beoordelen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van andere gasten. drugs gebruikers / daklozen in het parkje tegen Badkamer te klein.

    Personel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,4
    Volgende keer een ander hotel ;-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein Eigenaar was niet echt vriendelijk

    Proper

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Locatie perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiene. Vieze bedden.

    Locatie perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    4,2
    Betaalbare maar tegenvallende kamer nabij Pancras Station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schone handdoeken, onvoldoende toiletpapier, enorm kleine kamer.

    De prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Simpel maar schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Simpel maar schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    8,8
    Kamers in Londen zijn veelal klein en duur, maar ik vond dit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche deed het in eerste instantie niet, maar na een gesprek met onderhoud was de douche gelijk gemaakt nadat we terugkwamen van ons middaguitje.

    Kamers in Londen zijn veelal klein en duur, maar ik vond dit toch een perfecte grootte qua kamer en het bed lag dan ook heerlijk!

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,9
    Wij hadden een andere lamer geboekt dan gelregen, maar we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen ontbijt te verkrijgen. Ze hebben beneden plaats genoeg, waarom niet op aanvraag bijvoorbeeld? De kamers waren ook erg klein.

    Wij hadden een andere lamer geboekt dan gelregen, maar we zijn er flink vooruit gegaan! Super geregeld en vriendelijk behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    3,8
    Personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was te klein, badkamer was te klein, slot van badkamer deur was stuk. Te veel lawaai van buiten af. Vloer kraakte. Veel gluid overlast van boven buren. Er was 30 pond meer afgeboekt van onze credit card zonder enig uitleg. Het werd achteraf terug geboekt nadat wij het hadden opgemerkt. Ook moesten wij 2% extra betalen omdat de boeking met credit card was gedaan. Dit stond nergens vermeld tijdens het boeken.

    Personeel was vriendelijk. Locatie van hotel was goed. Verbinding was goed.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    5,5
    Locatie perfect, rustig gelegen op 5 minuten loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte ontvangst. 2 nachten incl. ontbijt geboekt. Geen ontbijt gehad! Het personeel deed ook een beetje vaag over waarom er dan geen ontbijt was, dus zelf maar wat regelen. Zonder sorry uiteindelijk geld terug gekregen.

    Locatie perfect, rustig gelegen op 5 minuten loopafstand van het station.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    5,4
    geen licht in de kamer gedurende het verblijf niet opgelost
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen licht in de kamer gedurende het verblijf niet opgelost

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Als je met een card betaalt, moet je extra 10 pond...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je met een card betaalt, moet je extra 10 pond bijbetalen.... dat vind ik niet leuk. En ik heb dat niet gezien bij booking.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    8,3
    Uitstekende ligging, dicht bij station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat je niet kan genieten van een ontbijt.

    Uitstekende ligging, dicht bij station. Proper onderhouden. Prijs - kwaliteit: zeer goed

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: