Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paddington Court Executive Rooms 4-sterren

3 Devonshire Terrace, Westminster, Londen, W2 3DN, Verenigd Koninkrijk

#540 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 601 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    een zeer zeer goed hotel met vriendelijke bediening en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets eigenlijk !

    De kamers zijn niet groot (neem dus best een 'club'kamer) doch in de kamer is qua uitrusting en vooral badkamergerief meer voorzien dan in sommige dure hotels ; hetzelfde geldt voor de kwaliteit van het bed ; ongeveer het beste bed qua ligcomfort van alle hotels waar we al verbleven hebben. De kamers zijn hier altijd zeer proper, wat zeker geen evidentie is in een grootstad. Het ontbijt is gewoonweg heerlijk en van een constante kwaliteit. We verbleven in dit hotel al een tiental keer, op een periode van 7 à 8 jaar ; we gaan veel naar Londen, wisselen al eens van hotel, doch hier komen we altijd terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,1
    Goed hotel, geen kamer pakken in kelder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen in de kelder (B24) naast de ontbijtzaal. Het personeel begon om 6 uur met het opdekken van het ontbijt. Dit was erg luidruchtig, hier werden we elke ochtend wakker van.

    Personeel is heel behulpzaam

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De hygiene

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,5
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer was aan de kleine kant. de lakens waren te klein t.o.v. het bed.

    ontbijt was heerlijk. ruim voldoende

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,8
    Het beste was dat er elke dag personeel de kamer terug tip...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de kamer vond ik elke dag een paar mieren. Niet extreem veel.

    Het beste was dat er elke dag personeel de kamer terug tip top in orde bracht. De vriendelijkheid van het personeel was ook in orde.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    6,7
    - Wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is heel erg klein. Je kunt elkaar bijna niet passeren in de kamer omdat het kleine oppervlak helemaal vol staat met meubilair.

    - Wifi - Ligging

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,1
    Goede bedden en mooi sanitair!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamers.

    Goede bedden en mooi sanitair!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    6,3
    Handige ligging vlakbij Paddington.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Werkelijk piepkleine kamer, zo benauwd. Heel klein bed. Hier moet je geen claustrofobie hebben....

    Handige ligging vlakbij Paddington. Rustige straat.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Zeer proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamers voor de prijs

    Zeer proper

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: