Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ambassador Hotel 3-sterren

7 Kelvin Drive, North West, Glasgow, G20 8QG, Verenigd Koninkrijk

#41 van de 76 hotels in Glasgow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1014 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    Comfortabel verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    De muren zijn erg dun, ik had daardoor last van het gesnurk van mijn bovenbuurman. Verder had ik graag vers fruit bij het ontbijt willen zien.

    Prima comfortabele kamers en vriendelijk personeel. De muren zijn wel dun, dus afhankelijk van de andere gasten kan je 's nachts wat overlast ervaren. Ontbijt is heel uitgebreid en warme dingen, zoals ei en spek, wordt voor je gemaakt zoals je het wilt hebben. Je krijgt bij aankomst een sleutel waarmee je zelf 24uur per dag het hotel in en uit kan gaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    We hebben een mooi weekend gehad buiten het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was verschrikkelijk Het raam keek uit op een blinde muur Wij waren op bezoek bij onze dochter en wilden haar voor het ontbijt uitnodigen. Dat was onmogelijk. We werden geparkeerd in een annex zonder voorzieningen.

    Het bed en de stilte

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Een net hotel, op een mooie locatie met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt. Wat kaas en verse fruitsla zouden al een meerwaarde zijn.

    Een net hotel, rustig gelegen aan The Botanic Garden. Het personeel was héél vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,9
    Goed en rustig gelegen hotel met nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Nogal kleine badkamer. Wat kaas en verse fruitsla bij het ontbijt zouden een pluspunt zijn.

    De uitstekende ligging aan "The Botanic Garden", nette kamer op het gelijkvloers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,8
    Oké maar niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel leek wel vriendelijk maar was niet erg geïnteresseerd noch erg hartelijk. We sliepen niet in hotel maar in appartement vlak bij, waar ook studenten verbleven. Kamer daar was klein, je geraakte amper naast het bed. Ook badkamer erg klein.

    Ligging aan Botanical gardens

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,3
    stijlvol hotel vlak bij botanische tuinen in Glasgow
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was op de zolder en daardoor wat klein, terwijl er voldoende vrije kamers op de 1e verdieping waren. Maar ondanks dat wel een hotel met een fijne ongedwongen sfeer.

    ligging was goed, ontbijt ok, eigenaresse zeer vriendelijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    6,3
    De locatie : naast de Bottanic Gardens in een doodlopend...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Vanaf de eerste nacht had ik verschrikkelijke jeuk in bed ! Op de lakens zag je allerlei zwarte stipjes bewegen ?! Alleen de bedden werden opgemaakt, maar het vast tapijt werd niet gestofzuigd, de wastafel werd niet gepoetst.

    De locatie : naast de Bottanic Gardens in een doodlopend straatje : geen verkeer, maar dichtbij openbaar vervoer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Mooie ruime kamers in oud engelse stijl
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie ruime kamers in oud engelse stijl

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Hadden ene upgrade, gingen van het hotel naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Hadden ene upgrade, gingen van het hotel naar het appartementencomplex. Was helemaal top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Kamers waren super in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel wat tegen

    Kamers waren super in orde

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,8
    Een gezellig hotel op een mooie locatie met een goede prijs-kwaliteit-verhouding!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een net hotel op een superlocatie, vriendelijk personeel, verzorgde kamers!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Wij hebben genoten van het verblijf👍🏻
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Dat de kamer groot en voorzien was van keukentje!.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Niks op aan te merken maar ontbijt was ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt ondermaats. Geen kaas en geen fruit.

    Niks op aan te merken maar ontbijt was ondermaats. Geen kaas, geen fruit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg felle lampen op de gang terwijl kamers zelf wat donker zijn of als de lamp aan is te fel

    Heel ruime kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    top locatie midden in het centrum!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    top locatie midden in het centrum!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,9
    ik kreeg als upgrade een prachtig appartement!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik kreeg als upgrade een prachtig appartement!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,8
    Goede ligging , oud maar proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super basic, zelfs minimaal.

    De ligging was goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Prima uitvalsbasis bij de botanische tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekend king size bed in een mooi appartement.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,1
    Mooi ruim appartement met goede ligging aan mooi park en op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hoewel mooie locatie en mooi appartement, miste ik sfeer. Mede omdat we in appartement in herenhuis naast hotel zaten. Echter op loopstand van drukke winkelstraat met voldoende horeca.

    Mooi ruim appartement met goede ligging aan mooi park en op loopafstand van winkels en restaurants in Glasgow.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,3
    Hygiene en Comfort
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiene en Comfort

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Schoon
    • Individuele reiziger

    Ik wilde op een ochtend wel ontbijten zonder dit van te voren geboekt te hebben en dat was niet mogelijk, ondanks dat ik ervoor wilde betalen.

    Schoon

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: