Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apex Haymarket Hotel 3-sterren

90 Haymarket Terrace, Edinburgh, EH12 5LQ, Verenigd Koninkrijk

#68 van de 138 hotels in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1050 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    Zeer mooie locatie aan de grass market en ons bezoek heeft aan alle onze verwachtingen voldaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 7 nachten

    In de avonduren is er te weinig personeel beschikbaar voor het dinner en de service aan de bar.

    We hadden een all inclusive ontbijt dat was echt super en een aanrader. Je wordt netjes ontvangen bij de entree en naar de tafel gebracht. Je maakt een keuze uit de kaart en uiteraard is het buffet ook gewoon beschikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,1
    Voortkomt verblijf prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op het oog schoon, echter als je nader gaat bekijken zie je vieze vlekken op de deuren van kasten en deurposten. De ramen waren ook smerig. De randen bij de muren op het tapijt vies. Ik schoof even het bed opzij omdat er wat achter het bed was gevallen en zag veel vuiligheid onder het bed. De kamer is aardig qua afmeting, echter de badkamer is krap. De wastafel hangt op kabouter hoogte en is niet handig als je lang bent. Ook zag je schimmel op de vloertegels in de douche.

    De airlink vanaf het vliegveld is top. Dit is een lichtblauwe bus nummer 100 die je op circa 50 meter, links bij de uitgang van vliegveld vindt. Retour ticket kost 7,50. De ligging hotel tov de binnenstad is prima te doen. Bus 31 voor de deur die naar Princes Street rijdt. Koop een dagticket a 4 pond en je kunt de hele dag rond rijden met elke Lothian bus. Zorg wel voor contant geld. Supermarktje vlakbij. Je kunt ook dineren in het hotel, maar dat hebben wij niet gedaan. Dus daar kan ik niets over zeggen. Ontbijt was prima, voor iedereen wat wils. Verse broodjes. Koffie is niet best. Kastruimte redelijk. Waterkoker aanwezig. Je kunt ook ontbijt op bed krijgen, deze service kost dacht ik 2,50 extra. Er is 24 uur service! Hoe top is dat? Als je in de nacht wil eten, dan kan dat gewoon. Het bed is hard, maar wij vonden dat uitstekend. Wel heb je vederen gevulde hoofdkussens. Ik heb voor synthetisch gevraagd en mijn wens werd direct geregeld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Heerlijk verbleven in een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer hing een schimmel-lucht. Dat was het enige nadeel.

    Luxe ontbijt, mooie kamer, goeie douche en fijne bedden. De locatie was perfect, omdat je niet alleen vlakbij het station zit of in 20 minuten naar het centrum loopt, maar aan de achterkant zo naar de water of leith walkway loopt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Fijn hotel in een heerlijke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoons Stadskamer - 2 aparte bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima kamers, ligging van het hotel , vriendelijk personeel. Bus 100 naar de luchthaven stopt vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,3
    Fijn Hotel geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig ontbijt a la carte menu. Zeer goed restaurant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    8
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukengeuren via open raam.

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,2
    De bedden sliepen heerlijk en de locatie ten opzichte van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijs is ten opzichte van de mogelijkheden iets aan de te hoge kant

    De bedden sliepen heerlijk en de locatie ten opzichte van het centrum wa uitstekend

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,3
    Geweldig hotel, schoon, goede bedden, grote tv, schone...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt weinig keus voor dat geld (10 pond)

    Geweldig hotel, schoon, goede bedden, grote tv, schone badkamer. Busverbinding is perfect ook in de nacht.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lift dringend aan grote onderhoudsbeurt toe. Vertrouwde dit niet zo erg

    Vriendelijk personeel. Mooie kamers die zeer proper zijn

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Voortreffelijk ontbijt, meerdere keuzes mogelijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Voortreffelijk ontbijt, meerdere keuzes mogelijk!!kamers keurig en schoon. Badkamer was zeer ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    Alles waar een hotel aan moet voldoen was aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles waar een hotel aan moet voldoen was aanwezig

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,3
    Geweldig ontbijt en een heerlijke douche!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geweldig ontbijt en een heerlijke douche!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: