Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ardenlee Guest House 3-sterren

9 Eyre Place, Edinburgh, EH3 5ES, Verenigd Koninkrijk

#132 van de 185 B&B's en herbergen in Edinburgh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 519 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,6
    Comfort bestaat uit kleine dingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche: afvoer verstopt, douchekop kon niet in positie blijven staan. WC: watertoevoer naar reservoir duurde eindeloos. Doortrekken lukte soms.... soms ook niet ! TV: weergave met veel storing. TV-kabel en elektra: Loshangende draden, binnen en buiten. Bed: Lakens en deken aan de korte kant; dekens niet 100% fris. Parkeren: (In hele regio rond Guesthouse, blijkbaar) Maximaal 4 uur parkeren toegestaan - Sch.Pond 2,50 per uur alleen te betalen met munten, ook max. 4 uur. Dus toch een bekeuring gekregen (60 Pond). Algemeen: gehorig, weinig kastruimte en geen zitcomfort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel, erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Familiekamer met Eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste wifi op de kamer. Verder was alles nogal gedateerd en kon het hotel best een opfrisbeurt gebruiken.

    Vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Goed bed, ruime kamer met eigen badkamertje en koffie en thee op de kamer. De douche was een puzzel in gebruik en het douchegordijn kan wel een wasbeurt gebriken. Wifi vind ik belangrijk, die was er wel maar geen bereik op de kamer (wij zaten helemaal bovenin). Ontbijt vond ik zeer middelmatig. Er was (gelukkig) wel vers fruit en warme dingen als eieren met spek werden op verzoek klaargemaakt. De keuze bij het ontbijt vond ik redelijk beperkt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,9
    Prima guest house met goede prijs-kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer lag aan straatzijde en er was behoorlijk wat overlast van verkeer.

    Zeer ruime kamer met eigen badkamer (mooi, nieuw en schoon sanitair). Mooi kleurenpalet voor de kamer. Uitstekend (vers bereid) ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Op redelijke loopafstand van het centrum gelegen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,3
    .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    IN eerste instantie een 2 persoonskamer met 2 aparte bedden. Daar was het erg stoffig, vieze vloerbedekking.Erg klein en geen ruimte om ook maar iets van je spullen weg te kunnen zetten, geen plancet boven de wasbak en geen tafeltje om je horloge of iets dergelijks op te kunnen leggen. De koudwaterkraan van de wastafel deed het niet. Ik heb daar een melding van gemaakt en daarna werd ons een andere kamer aangeboden. De andere kamer was wel redelijk schoon en stofvrij en daar deed de kraan het ook. In het hele gebouw kan wel e.e.a. opgeknapt worden. Ramen gingen heel slecht open. Deuren die niet in de deurpost paste waardoor je het licht van de gang in je kamer zag schijnen.

    Ontbijt was redelijk tot goed. Locatie ook prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden matig. Zeer kleine badkamer.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    3,8
    hert was niet schoon en het comfort was zeer matig met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    hert was niet schoon en het comfort was zeer matig met uitzondering van het ontbijt. de kamer was outdated,gehorig en koud

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    Fantastisch verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had iets schoner gemogen, maar dat waren maar kleine puntjes

    Heel vriendelijk personeel. Mooie kamer en een goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    9,6
    Zeer goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Zeer goede locatie. Kleine wandeling en je staat zo in het centrum. Vriendelijk en gastvrij ontvangst door Kay en Kenny. We hadden een zeer ruime kamer, heerlijk zacht bed. Koffie, thee, water, fruit, chocomel, waterkoker, koekjes op kamer. Ook tv, handdoeken en zeepjes. Ontbijt uitstekend en ruim (Schots en Continentaal), je bestelt en het wordt vers voor je bereid en aan tafel opgediend. Bagage kon je voor inchecken al afleveren en na uitchecken nog even laten staan. Op laatste dag was het warm water stuk, maar we konden in het andere gebouw (er zijn 2 gebouwen naast elkaar) warm douchen. En daarna nog korting gekregen op ons verblijf! Guest House Ardenlee is een absolute aanrader!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Prima Schots ontbijt, uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De doucheruimte is niet groot maar voldoet

    Prima Schots ontbijt, uitstekende service

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    Mooi onderhouden kamer met 2 eenpersoonsbedden en 1...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Tweepersoonsbed aan de smalle kant.

    Mooi onderhouden kamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,3
    de ligging - het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de ligging - het personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: