Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Ascott 4-sterren

6 Half Edge Lane, Ellesmere Park, Eccles, Salford, Manchester, M30 9GJ, Verenigd Koninkrijk

#3 van de 27 B&B's en herbergen in Manchester

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 542 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Locatie, prima kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijbetalen voor gekookt ontbijt, parkeerplaats was vol en heb de auto verder moeten parkeren, erg warm op de kamer, krappe douche. Wifi erg instabiel, viel af en toe uit

    Locatie, prima kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    9,6
    lekker nostalgisch ingericht, warm hotel, lekker verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben ons wat verkeken op de afstand richting Manchester city, maar met de taxi was dit voor 12 pond prima te doen. Handig dat je vanuit hotel rechtstreeks taxibedrijf kunt benaderen.

    Het ontbijt was prima, lekker bed, goede douche, leuk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Ik verbleef in de meest schattige eenpersoonskamer met alles...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik verbleef in de meest schattige eenpersoonskamer met alles wat je maar nodig zou kunnen hebben en een bed dat absoluut geweldig sliep. Het is niet op loopafstand van het centrum, maar het heeft wel een hele goede verbinding er naartoe! Het personeel was ook heel aardig en het ontbijt was (in mijn geval) simpel, maar wel heel erg lekker. Absoluut een aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets tegen. Maar het ontbijt wat super is, is wel erg vroeg vooral in de week. Maar dan heb je wel wat aan je dag

    Mooie luxe schone kamers met koffie/thee faciliteiten. Ontzettend vriendelijk aardig personeel/eigenaars. Openbaar vervoer richting centrum Manchester is op korte loopafstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    8,8
    Heerlijke dagen gehad. Leuk hotel, vriendelijke mensen met een prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de voorkant van het hotel. De kamer was erg warm en wanneer je het raam voor wat frisse lucht open deed had je erg veel last van de drukke weg.

    De sfeer welke er in het hotel hing vond ik geweldig. Echt de Engelse/victoriaanse stijle.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Voor een doorreis een fantastische plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was super, ook een warm welkom van de eigenaar gekregen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,1
    Engelser kan niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een beetje verouderd maar met een zekere charme

    Rustig gelegen en niet te ver

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,9
    op 10 min loopafstand heb je restaurantjes en winkels
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen avondeten s'avonds kon je niets te drinken krijgen, (geen bar dus)

    ontbijt was prima bedden prima

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,2
    Heel leuk karakterustiek huis, mooie slaapkamer met prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    Heel leuk karakterustiek huis, mooie slaapkamer met prima bedden. Alles schoon en netjes. Gastvrij personeel. Ontbijt( a la carte) is geweldig. Goed bereikbaar met trein en auto.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    9,2
    * Behulpzaam, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi deed het niet toen ik aan kwam in het hotel. Veel gehannes, verwarring met inlog gegevens en verschillende codes. Mij werd verteld dat het aan mijn I-path lag. Ik werd naar de computerwinkel gestuurd. Het bleek dat het niet aan mijn I-path lag. Volgens de computer winkel moest het aan het wifi systeem van het hotel liggen. Bij terug komst in het hotel heeft het hotel personeel het nog eens geprobeerd om mijn I-path aan te sluiten op het wifi systeem van het hotel. Dit keer met de goede inlog gegevens en code en toen lukte de verbinding wel en had ik internet op mijn i-path. * Er is vlak in de omgeving maar één goed restaurant te vinden, dat ook vegetarische maaltijden serveert en niet duur is. * Het ontbijt stelt niet veel voor. Je krijgt een traditioneel Engels ontbijt (traditioneel Engels voedsel vind ik niet lekker en niet gezond). Kaas zit niet bij het ontbijt.

    * Behulpzaam, aardig personeel. * Alles is heel schoon in het hotel. * Het was heel stil in mijn slaapkamer (alleen van het verkeer hoorde je geluid). * Er is een goede tram verbinding met het hotel en City-center. * Best een gezellig hotel. * Het bed ligt heerlijk.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,9
    Eigenaar was erg hulpbereid en attent
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenaar was erg hulpbereid en attent

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,3
    Het personeel en de omgang met de gasten beviel ons goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel en de omgang met de gasten beviel ons goed. Zeer prettige en vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    9,6
    schoon vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    schoon vriendelijk

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    10
    Nice place to stay, relaxed small hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Breakfast was a bit early

    Nice place to stay, relaxed small hotel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: