Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St. James' Court, A Taj Hotel, London 4-sterren

41-54 Buckingham Gate, Westminster, Londen, SW1E 6AF, Verenigd Koninkrijk

#163 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4937 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,6
    Een uitstekend verblijf in Londen dat onze verwachtingen overtroffen heeft!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer hartelijk ontvangst! We werden met het hele gezin van het begin tot het einde in de watten gelegd. Veel onverwachte extra's zoals vers fruit op de kamer, een foto van het gezin in de lobby als aandenken, gepersonaliseerd dessertje voor de kinderen bij het slapengaan, gratis drankje aangeboden aan de bar... Kortom, een verblijf boven onze verwachtingen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    aangenaam heel leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer viel wat tegen. er kwamen wat stukken verf van de muur badkamer was iets te klein

    heel lekker ontbijt, vriendelijk personeel ligging was heel goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Zeer nette, ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was ietwat verouderd; zeer mooi maar hier en daar wat slijtage.

    Zeer nette, ruime kamers. Er wordt alles aan gedaan om de gasten welkom te heten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Klassehotel op boogscheut van Buckingham Palace, ietwat overgewaardeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Master Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Oud gebouw met eindeloze, smalle gangen. Niemand van het personeel wist blijkbaar waar de wellness/fitness gesitueerd was want we kregen verschillende aanwijzingen. Uiteindelijk bleek de fitness klein en ondermaats uitgerust.

    Goed klassehotel, uitstekend gelegen, met uitstekende service.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Mooi en luxe hotel vlakbij Buckingham Palace en Victoria...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en luxe hotel vlakbij Buckingham Palace en Victoria Station, vanwaar bussen naar andere delen van de stad rijden. Super service, waarbij het je aan niets ontbreekt. Erg uitgebreid ontbijt met enorm veel keuze . Bedden heerlijk, badkamer keurig en kamer erg groot voor Londense begrippen. Wij komen zeker nog eens terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Geen uitschieters buiten het feit dat je al wandelend (voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    zeer zwakke dresscode en levensstijl van gasten: vaak lopen er gasten rond praktisch in slaapkledij.

    Geen uitschieters buiten het feit dat je al wandelend (voor iemand die van wandelen houdt) even snel in Oxford street of Bond street geraakt via de parken als per taxi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Een geweldig vriendelijk hotel dat heel centraal gelegen is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De fontein in de binnentuin stond droog :-)

    Het personeel is uiterst klantvriendelijk; de ligging is perfect. Het ontbijt is goed en onze kamer (executive) was groot.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,9
    Het hotel op zich is prachtig en ligt mooi centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. In een wachtrij voor je een tafeltje kreeg aangewezen . In Oostenrijk bv. Heb je meer keuze dan hier.

    Het hotel op zich is prachtig en ligt mooi centraal. Alle bezienswaardigheden dicht bij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    DIt hotel is beslist een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    We kunnen eigenlijk niets bedenken wat tegen viel.

    Pas nadat we geboekt hadden, bekeken we de recensies voor dit hotel. Er waren wat negatieve opmerkingen. Deze bleken allemaal onterecht. Wat een geweldige accommodatie. In een woord fantastisch. We hebben ons hier echt gast gevoeld, vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en een smaakvol ingerichte suite. Zeker een aanrader!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    6,3
    Een goed gelegen hotel maar geen palace hotel waardig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is verouderd en heeft dringend een renovatie nodig. Men verwacht meer van een palace hotel. De verhouding prijs - kwaliteit klopt niet, dus te duur in zijn klasse.

    De ligging was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Prima verblijf, maar prijs kwaliteit klop hier niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In eerste instantie een heel oudbollige kaper met schimmel in de badkamer gekregen. Na 1 nacht heb ik klacht ingediend en betere suite gekregen. Ontbijt is belachelijk duur dus niet gedaan.

    De lobby, de bar het the yard zien er allemaal prima en mooi uit.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Mocht ik weer naar Londen gaan, dan absoluut weer hier.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen föhn

    Fantastische ligging in Westminster nabij Underground St. James Park. Geweldige entourage en sfeer. Ik was te vroeg met inchecken , maar mocht de koffers bij de conciërge achterlaten zodat we nog ergens konden eten. Bij terugkomst liggen de koffers op de kamer!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    Helemaal zoals we verwacht/gehoopt hadden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Helemaal zoals we verwacht/gehoopt hadden. Geweldige ligging, ruime kamer met alle voorzieningen, goede wifi, zeer attent en behulpzaam personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    10
    Zeker een goed hotel en kortbij de metro. Locatie zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer zeer klein. Met 2 erin was niet mogelijk. Nochtans hadden we een studio.

    Ontbijt was lekker. Wel echt Engels. Geen zalm ofzo...maar zeker genoeg hoor.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,9
    Locatie en vriendelijke medewerkers.
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was koud in de lobby vanwege tocht als je s'avonds nog een drankje wilde drinken was gezellig zitten maar te koud jammer.

    Locatie en vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    9,2
    Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruime was wat minder sfeervol.

    Behulpzaam personeel. Mooie kamer. Mijn dochter loopt met krukken en daarvoor werd direct een andere kamer geregeld die voor haar goed toegankelijk was.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,7
    ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Studio
    • Verbleef 4 nachten

    het hotel is over het algemeen verouderd. Moesten elke morgen minstens 15 min wachten in een rij voor het ontbijt. Personeel loopt er maar wat rond , zelf vragen naar koffie of je krijgt niks.

    ruime kamers. goede bistro.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    Goed ontbijt, mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Duidelijkheid over prijslijst op ontbijtmenu. Liever 1 vaste service fee voor bezorging aan tafel, dan dit systeem.

    Goed ontbijt, mooie kamers. Maar: vreselijke verlichting. Licht in badkamer kan alleen aan als alle lichten op de gang en in de kamer aan zijn. Lichten in gang en kamer kunnen ook niet gescheiden worden. Verlichting is veel te fel. 2 Persoonsbed is te smal.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,9
    Prima hotel waarvan prijs-kwaliteitverhouding iets uit de pas loopt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs van het ontbijt. Voor de prijs van 20 pond had dat wel beter gekund. De douche/badgelegenheid was te benauwd.

    Het meest beviel mij de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De accommodatie is in het algemeen goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Prima stek voor weekendje Londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontvangst bij de receptie was traag en het personeel onvoldoende vriendelijk en deskundig. Voor het ontbijt was er onvoldoende ruimte en moesten we wachten.

    De kamers waren prima. Schoon en goede faciliteiten. Het hotel was prachtig en ligt op een superplek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,2
    Goed hotel en prima uitvalsbasis voor een stedentrip in Londen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot het einde van de dienstregeling van die dag, is de Underground hoorbaar op de kamer. We hebben er gelukkig doorheen kunnen slapen maar zoiets zal niet voor iedereen prettig zijn.

    Goede uitvalsbasis, dicht bij Buckingham Palace en de bezienswaardigheden in Westminster. Ook Underground is op loopafstand. Net hotel met vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,1
    Top locatie maar service kon beter.
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege de drukte kregen we als niet rokers een rokerskamer, uiteraard hing er een luchtverfrisser, maar er werd ons niet gevraagd of we met een rokerskamer akkoord gingen. Verder was het ontbijt op zaterdag zo druk dat je of in de rij moest of naar de 1e verdieping in een alternatieve zaal moest ontbijten waar de service en producten tegen velen.

    De locatie, vlak bij Buckinghampalace en twee parken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Goede locatie, comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast van buiteninstallatie airco in kamer. Machines die naast kamer gelegen zijn zorgen voor continue luid gezoem, hoorbaar in de kamer. Heel erg storend voor nachtrust.

    Goede locatie, comfortabele kamer. Gezellige binnentuin met terras.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    7,9
    Leuke ervaring, maar op sommige vlakken gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je kunt zien dat het hotel 100 jaar oud is. Douchen in bad met een plakkend douchegordijn tegen je lichaam is minder prettig. Het geluid van buiten is duidelijk hoorbaar. Ook de metro voel/hoor je in de kamer.

    De ontvangst was zeer vriendelijk. Ontzettend lekker gegeten in het restaurant wat bij het hotel hoort. Ontbijt basic maar goed. De locatie is perfect ten opzichte van Victoria Station

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Het was echt uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was echt uitstekend! Super locatie, mooi hotel, personeel was vriendelijk. Ik geef het een 10!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    ONTBIJT PRIMA EN DE KAMERS OKE ALLEEN DE BADKAMER WAS ERG...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    BADKAMER VEEL TE KLEIN EN SLECHTE VENTILATIE

    ONTBIJT PRIMA EN DE KAMERS OKE ALLEEN DE BADKAMER WAS ERG KLEIN EN BENAUWEND

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Ik had toch de indruk dat vb de badkamer aan renovatie toe...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had toch de indruk dat vb de badkamer aan renovatie toe was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    zeer goed verblijfsadres.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was prima, zeer vriendelijk personeel (balie, bar, ...). Restaurant hebben we spijtig genoeg niet bezocht wegens tijdsgebrek.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Tophotel ... niet goedkoop maar zijn geld meet dan waard.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks negatief...super hotel

    Locatie, heerlijk volledig verzorgd ontbijt, rustige kamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lengte van het bed

    Goed gelegen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,1
    Heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche was niet goed. Te klein, verouderd en lastig te bedienen systeem.

    Heerlijk bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,3
    Personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer. Niet zo belangrijk, maar TV mag wel eens vervangen worden.

    Personeel! Ontbijt. Goede ligging.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,3
    Degelijk verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een vriendelijk personeel en goede ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Prettig thuiskomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een upgrade genomen. De ge-upgrade kamer viel qua ruimte tegen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,9
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast.

    Vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    De hulp bij reservatie van een restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niks!

    De hulp bij reservatie van een restaurant. De beleefdheid en service, gewoon top op alle vlakken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Vraag naar een gerenoveerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt. De kamers zijn verouderd.

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    ontbijt, wachten gezien te weinig plaatsen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt, wachten gezien te weinig plaatsen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    9,6
    supervriendelijk - superontbijt - perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    één ding : oude ramen waar veel koude langs binnen kwam

    supervriendelijk - superontbijt - perfecte ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamer. Lawaai van de straat.

    Locatie is uitstekend.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    3,3
    Het oude prachtige gebouw langs buiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers

    Het oude prachtige gebouw langs buiten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Beiden top

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is erg vriendelijk. Echt een luxe hotel op een top locatie!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    9,6
    Zeer attent personeel - ruime kamer perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer attent personeel - ruime kamer perfect

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,6
    mooi hotel zonder parking service voor de wagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant is geen hoogvlieger maar daarom zeker niet slecht. parkeren auto is niet voorzien

    vriendelijk personeel+mooie kamer+heel dicht bij big ben

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,6
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was top, kamer comfortabel. Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    10
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prachtig hotel en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,8
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    verouderde kamer, prijs kwaliteit slecht

    de locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer en het personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    10
    Het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,3
    Mooie lobby, zeer aangename ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt mocht voor deze prijs wel inbegrepen zijn.

    Mooie lobby, zeer aangename ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,3
    Veel mooie Indische mensen gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden eerst een kamer zonder daglicht en zicht. Je kon niet zien welk weer het was. Toen we het raam openden voor wat frisse lucht hoorden en zagen we de airco. We keken uit op een hoog gebouw. We wilden niet moeilijk doen en hebben geprobeerd om hier te slapen. Ik ben 's morgens opgestaan met een piepende adem. Geslapen met gesloten raam omwille van gezoem van airco.Ook het kamerbreed tapijt op de kamer deed geen deugd voor mensen met allergie. Ik vind het jammer dat zo'n kamer in zo'n mooi hotel aangeboden wordt. Die kamer was zeker zijn prijs niet waard. Zo'n kamer zou ik gebruiken voor andere doeleinden. We hebben naar een andere kamer gevraagd en hebben die ook zonder problemen gekregen. Het personeel aan de balie was begripvol en gedienstig. Zij hebben hun job prima gedaan.

    Veel mooie Indische mensen gezien. Vrouwen waren gekleed in hun typische kleurrijke gewaden. Dit creëerde een aangename sfeer. Het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Hier viel echt niets op aan te merken. Keuze genoeg. Niet alleen bij het ontbijt maar ook bij het souper was het personeel heel hoffelijk, vriendelijk en behulpzaam. Ook de piccolo's waren heel gedienstig.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,2
    De ligging is super van het hotel is super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Echt tegen viel er niets, maar als dan toch iets moet zeggen is het het bed. Matras hard en kussens zacht dat je er wel een paar nodig hebt. Maar dit is mijn persoonlijke ervaring en zal een ander weer anders ervaren.

    De ligging is super van het hotel is super. Heel veel is lopend te doen. Buckingham Palace om de hoek en Westminder Abby en Londen Eye binnen 10 minuten lopen. De ligging t.o.v. Victorie station super. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van personeel is super. Ontbijt is niet heel uitgebreid, maar keuze genoeg.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    De vriendelijkheid van het personeel en de ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was niet goed schoon gemaakt, er lag afval onder het bureau van vorige gasten en de badkamer is aan vervanging toe. Het houdertje hing op half 11

    De vriendelijkheid van het personeel en de ruime kamer

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,6
    Uitstekende bedden, ruime hotelkamer (standard room),...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi-verbinding was niet altijd goed, helaas geen zwembad.

    Uitstekende bedden, ruime hotelkamer (standard room), persoonlijke service, vriendelijke personeel, prima ontbijt, uitstekende locatie om stad te verkennen.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    10
    Je zit overal dichtbij maar dan niet gelijk in de drukke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas hoorde je de treinen onder het hotel doorgaan. Als je de tv aanzet dan was het wat minder maar om in slaap te vallen was het soms wat vervelend.

    Je zit overal dichtbij maar dan niet gelijk in de drukke straat. Je hebt dus de rust en tegelijk de levendigheid van de stad op een paar minuten loopafstand

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    De locatie is brilliant, de kamers redelijk comfortabel, wat...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk wat herrie maar dat lag niet aan het hotel maar aan de bouwplaats langs het hotel en de metro, extra's zoals een ontbijt( we hadden alleen logies), zo schreeuwend duur dat je het wel uit je hoofd laat, aan de overkant van de straat eet je voor de helft of minder.

    De locatie is brilliant, de kamers redelijk comfortabel, wat gedateerd

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,3
    zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    kamer was vlakbij het ventilatiesysteem van het hotel, veel lawaai! badkamer was in tegenstelling tot wat vermeld, niet nieuw en niet groot

    zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,2
    Prima bedden, ruime kamers, topservice door vrijwel geheel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Waterdruk in douche was matig. Handdoeken waren na eerste nacht weggehaald terwijl wij ze (milieu)bewust juist niet op de grond hadden gelegd. Vreemd.

    Prima bedden, ruime kamers, topservice door vrijwel geheel niet-Engels personeel.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    8,8
    Zeer vriendelijke personeel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zijn momenteel bouwwerken bezig net tegen het hotel. onze suite lag aan deze zijde waar ook om 4.30u in de ochtend de containers geledigd werden. hebben een andere kamer aangeboden gekregen van een lagere klasse maar het verschil werd terug vergoed.

    Zeer vriendelijke personeel, goede locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    6,3
    Ideale locatie dichtbij centrum en mooi hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer met kingsize bed gereserveerd en queensize gekregen en werd niets mee gedaan. Badkamer erg klein, roest in badkuip, schimmel op douchemat en douchekop op kinhoogte dus niet normaal kunnen douchen

    Ideale locatie dichtbij centrum en mooi hotel

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    Kamer en locatie zijn werkelijk geweldig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Deuren mogen wel iets zachter in het slot vallen.

    Kamer en locatie zijn werkelijk geweldig.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,2
    Studio en service
    • Zakenreis
    • Stel

    Op enig moment werd probleem tussen Booking.com en St. James Court ons probleem. Is wel opgelost.

    Studio en service

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    10
    de mensen
    • Vakantiereis
    • Groep

    de mensen

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,6
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Top locatie

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,2
    Rustige kamer goed uitgerust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Vloer badkamer niet schoon

    Rustige kamer goed uitgerust

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,2
    Comfort en zeer adequaat personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ramen in de vrij kleine kamer konden niet open waarmee atmosfeer erg benauwd werd

    Comfort en zeer adequaat personeel

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kan een likje verf en wat TLC gebruiken

    Personeel Grootte kamer Prijs-kwaliteit onovertroffen

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    9,2
    kamer was zeer netjes, comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was niet in verhouding tot de prijs van de kamer inclusief ontbijt

    kamer was zeer netjes, comfortabel

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    Zeer goed hotel, een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goed hotel, een echte aanrader!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    De kamer was groot en sfeervol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks de belofte hadden we geen kingsized bed

    De kamer was groot en sfeervol ingericht. Had alles wat we nodig hadden.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    Prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Restaurant. Te veel volk opeengepakt

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,8
    Mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat wel opvalt is dat als je een kamer hebt met 2 "losse" bedden de kamer veel groter is dan als je twee-persoons bed hebt.

    Mooie kamers.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    De grote onthaal ruimte met zetels en tafeltjes en bloemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De grote onthaal ruimte met zetels en tafeltjes en bloemen. Prachtige grote tuin.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,2
    Top breakfast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lawaai in de straat (misschgien beterin de " binnen" kamers)

    Top breakfast. top personeel

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: