Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Weymouth 3-sterren

68 The Esplanade, Weymouth, DT4 7AA, Verenigd Koninkrijk

#70 van de 91 B&B's en herbergen in Weymouth

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 878 beoordelingen over deze B&B

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,8
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren wel wat oude vlekken die beter weggewerkt hadden kunnen worden. Bijvoorbeeld op het rolgordijn. Dichtstbijzijnde parkeerterrein lag op 5 minuutjes lopen maar je moest zorgen dat je om 8 uur smorgens de parkeermeter ging vullen.

    Uitstekende locatie. Direct aan het voetgangers winkelgebied en de zee voor je neus. Honden welkom behalve in de ontbijtzaal. Uitgebreide ontbijtkeuze.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,6
    Service van gemeenschappelijke ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras was zeer matig. Kamer en gang was warm en muffig ondanks dat buiten temperatuur max 21 graden was. Schimmel in de badkamer.

    Service van gemeenschappelijke ruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Het is toch een aanrader
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een beetje gedateerd Geen parkeerplaats zij geven wel advies waar wel parkeren

    De service en ontbijt en locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele trappen met zware valiezen tot 2/3 verdiep. Wel hulp gekregen. Geen plaats voor de deur om te losse/ laden. Verre parking.

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Prachtige ligging, prima ontbijt, heel de dag door gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vuil, niet hygiënisch

    Prachtige ligging, prima ontbijt, heel de dag door gratis koffie thee, water, koekjes

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,1
    Goede locatie en parkeerplaats is geregeld!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rekenen af met de pinpas in Euro's zonder te vragen tegen een zeer ongunstige wisselkoers.....niet netjes, zag ik pas toen ik al betaald had!

    Goede locatie en parkeerplaats is geregeld!

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    4,6
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op de foto's van Booking.com ziet het er beter uit dan dat het in werkelijkheid is. Voor ons geen vier sterren waard. Parkeren is lastig, gelukkig wel (beperkt aantal) parkeervergunning beschikbaar. Maar plekje vinden blijft lastig en een stukje met de tassen moeten lopen. Receptie een rommelig hokje, maar wel een erg aardige receptioniste. We hadden kamer 23 waarvoor we vier trappen op moesten. Kamer klein, niet heel erg schoon, een scheef zelf op maat geknipt rolgordijn met schimmel. Badkamer spinnenwebben, schimmel en roest. Afwerking slecht, scheuren in muur en een een lik verf kan het zeker gebruiken. Bij harde wind klapperen de ramen in het kozijn. Nogal wat lawaai buiten door mensen die uit zijn en vrachtwagens die erg vroeg lossen. Hierdoor niet lekker kunnen (uit)slapen. Ook de TV op de kamer naast ons konden we duidelijk horen. Eigen TV vanuit bed kijken lastig, TV zou hoger aan de muur bevestigd moeten worden. Tweede ochtend geen tafel vrij in ontbijtruimte, moesten drie keer vragen voordat we bestek hadden en het bestelde gekookte ei was er nog niet toen we eigenlijk al klaar waren met ontbijten. Op het tafelblad van de kinderstoel lagen nog de brood- en jamresten van de vorige ochtend.

    De locatie is prima. Je stapt de deur uit en direct aan de boulevard, strand, winkels en restaurants. Ontbijt zelf is goed. Deels buffet en deels op bestelling wat in dezelfde ruimte wordt gemaakt. Vriendelijk personeel. WiFi overal in gebouw prima.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    10
    kamer en de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    matige parkeermogelijkheden maar goed opgelost

    kamer en de ligging

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: