Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bailbrook Lodge 4-sterren

35-37 London Road West, Bath, BA1 7HZ, Verenigd Koninkrijk

#61 van de 76 B&B's en herbergen in Bath

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 489 beoordelingen over deze B&B

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    We hebben ons prima vermaakt met sight seeing en golven, gelukkig goed weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Kleine kamer met erg weinig bergruimte de kast was gevuld met de televisie en strijkplank. Ook de wastafel in de kamer en een kleine douche / toilet ruimte

    Erg goed ontbijt, zowel koud als to to order cooked warm ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Prima adres voor twee nachten Bath.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Hemelbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm toen we er waren, daarom slaapkamerraam open. Dan is er wel veel verkeerslawaai.

    Mooi authentiek huis, in stijl ingericht, klassieke muziek op begane grond, bus naar centrum op 150 meter (enkele reis ca € 2,50 pp), taxi terug naar hotel € 7, heerlijk keuzeontbijt vers klaargemaakt, kleinschalig, vriendelijk personeel, ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    9,6
    Zeer prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prima kamer op de 1e etage, aan de achterkant van het hotel, dus heerlijk rustig. De kamer en douchecabine waren wel wat aan de kleine kant, maar superschoon. Het ontbijt was uitstekend, erg uitgebreid met champagne, yoghurt met cereals, diverse eiergerechten (ook met zalm!), croissants, chocoladebroodjes en fruit. We hebben ervan genoten!! Van een van de medewerkers kregen we een goede tip: maak een mooie wandeling langs de Avon van Bath naar Bradford (ca. 3,5 uur), goede paden langs het water, met de vele kanaalboten en pubs waar je heerlijk koffie / bier kunt drinken! Terug naar Bath kun je met de trein (ca. 15 min.).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    8,8
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Hemelbed
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer met een eenvoudige douche was wat beperkt De afstand tot de stad. Je hebt een auto nodig om het centrum te bereiken.

    We hadden een wat luxere kamer met uitzicht op de tuin. Hierbij hadden we echt het gevoel of dat we in een Engelse serie stapten. Heel sfeervol en de bediening hebben wij als top ervaren.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor Bath
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tuin is lawaaiig. Vlakbij de weg. Buren draaien muziek. Kamers zijn klein. Erg warm.

    Hotel lag voor ons gunstig omdat we fietsen meehadden en we dus 2 mile naar het centrum konden fietsen. Er ging ook een bus. Prachtig gebouw. Zalig ontbijt. Sommige personeel was heel vriendelijk, ander wat nors.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,0
    Prijs kwaliteit negatief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit negatief

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    dichtbij Bath, bushalte aan ingang verblijf , ontbijt was ok...
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine douche en toilet in minuscul plaatsje , wastafel in slaapkamer wat wel beperkingen heeft in verband met privacy

    dichtbij Bath, bushalte aan ingang verblijf , ontbijt was ok althans naar engelse normen

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    7,9
    Ruime familiekamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was ons niet bekend dat er extra (46 pond) betaald diende te worden voor het vijfde bed. Dat stond niet vermeld bij booking.com

    Ruime familiekamer! Prima faciliteiten

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Zeer schoon prachtige locatie en vriendelijk persone
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer schoon prachtige locatie en vriendelijk persone

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,3
    Heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine bed. Kamer klein met koffers erbij

    Heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    7,9
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    vervelend dat je niet staand kan douchen

    ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: