Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bakers Hotel - B&B 2-sterren

126 Warwick Way, Victoria, Westminster, Londen, SW1V 4JA, Verenigd Koninkrijk

#332 van de 433 B&B's en herbergen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 819 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    6,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,7
    Eenvoudig klein, maar netjes hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was te eenvoudig, geen typisch engelse producten zoals je wel verwacht

    De kamer was klein maar keurig, alles stond strak in de verf en was schoon. Dit verwachtte je niet toen je nog in de gang liep, want die was gewoon oud. Maar volgens mij waren ze nog bezig met opknappen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,8
    Het was een oke locatie om Londen te verkennen.
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was magertjes. De waterkoker en föhn deden het niet. De ventilatie op de toilet was niet optimaal. Er was schimmel op het plafond in de douche. De gemeenschappelijke ruimte was erg klein.

    De ligging van de accommodatie was goed. Dichtbij station victoria. Een prima uitvalsbasis om Londen te verkennen. Het oogde schoon uit. Het personeel was vriendelijk. De wifi was goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    5,8
    kamer met kapotte lavabo die we niet mochten gebruiken, we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer met kapotte lavabo die we niet mochten gebruiken, we konden ook niet op 1 kamer verblijven, we werden verplaatst de volgende dag. Ontbijt was zeer beperkt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    3,8
    Eens maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein, het sanitair was klein, de wc bril lag los, de wc lekte, de douche werd niet warm. Het ontbijt was schamel, toast en thee...Er was geen verwarming in de kamer.

    .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    3,8
    Kies een andere locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren duur en lastig, kamer klein en matig niets was schoon, de 2e dag kwamen we terug en was er niets gebeurd op de kamer, vuile kopjes stonden er nog, geen aanvulling koffie thee suiker etc. Bij het ontbijt was er voor velen geen zitplek, geen schone glazen etc. Er werd snel wat afgespoeld en drooggemaakt met een kussensloop. Personeel spreekt bijna geen engels. Alles onder de maat

    Eigenlijk niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit, ligging( 10 min lopen vanaf/naar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    nvt

    Prijs kwaliteit, ligging( 10 min lopen vanaf/naar Victoria Station), voldoet volkomen aan de verwachting, in ieder geval de kamer(s) met een eigen douche/toilet

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,9
    Een goed hotel/B&B, zeer goede locatie, zeer leuke prijs/kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Door een lekkage van 3 weken geleden, kon onze deur nauwelijks open of dicht... overmacht, maar wel zeer vervelend!

    De locatie, op loopafstand van Victoria Coach Station en zo in het centrum van Londen. Verder aan een rustige straat, weinig lawaai van buiten!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,1
    Prima hotel voor paar dagen Londen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stofzuigen onder de bedden, als je de kamer uitloopt zonder sleutel valt de deur dicht en gaat niet meer open, en dan om tien uur s'avonds is er niemand meer aanwezig en hebben we ingebroken in onze eigen kamer😁 Alleen WiFi in de ontbijtruimte😟

    Geweldige ligging vlakbij Victoria station , we hadden de familiekamer beneden naast de ontbijtruimte met prima badcel en goede bedden genoeg handdoeken en badschuim in de douche verwacht geen ruime kamer het is allemaal wat krap maar voor deze prijs en alleen om te slapen is het een prima hotel, ontbijt ruime voldoende,toast en koffie en thee met jam ,chocopasta , pindakaas of cornflakes met melk en vruchtensapje. De eigenaren mogen inderdaad wel wat vriendelijker en hartelijker overkomen, maargoed voor ons geen reden om niet meer hier te boeken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,8
    Geweldige b&b op een toplokatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deze driepersoonskamer heeft een eigen badkamer.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste een ei bij het ontbijt en babybeddengoed

    Perfecte lokatie en ook ontzettend vriendelijk personeel. Bedden sliepen erg lekker en de douche was echt heerlijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    3,8
    Zonder verwachtingen valt het misschien mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken bij aankomst, dit heeft 1.5 dag geduurd om te regelen. Douchewater was pas na 5 min lauw-warm. Doucheputje liep niet weg. Ontbijt mag geen naam hebben. Enige wat het acceptabel maakt is de ligging in combinatie met een heel kort verblijf!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    4,2
    Baker's hotel is geen aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt ronduit slecht (geen kaas of vlees... alleen jam enzo), Douche verstopt, 1 handdoek voor 2 personen (dag later wel 2, waarvan 1 nog steeds de oude van een dag eerder). Op het behang stond geschreven 'FUCK'.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we geen eigen wc op de kamer hadden.

    De locatie is top ! Wij hadden de Fam.room we waren met 2 volwassene en 2 kids de kamer was erg klein maar dat maakte voor ons niks uit. We Kwamen uiteraard niet voor de kamer maar voor London. Bedden waren prima en ontbijt was idd erg kaal, maar ook dat deed de pret niet bedrukken. We hebben erg genoten en ondanks alle negatieve reactie op dit hotel zou ik het de volgende keer gewoon weer boeken. Hecht jij veel waarde aan hoe mooi je kamer is of hoe groot dan moet je dit hotel niet boeken. Maar kom jij voor London en wil je een goed bed en goede locatie ... dan zeg ik BOEKEN!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    3,8
    Locatie en WiFi op de kamer prima.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie niet aanwezig, wc kapot, douche in de kamer koud water en ontbijten in een blokhut waar het koud was en alleen toast en jam en pasta uit een grote pot.

    Locatie en WiFi op de kamer prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,6
    Eens maar nooit meer
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geen Engels sprekend personeel - Personeel is altijd afwezig ("will be back in 20 minutes" hangt altijd aan de deur van de receptie) - Karig ontbijtje in een blokhot zonder licht, het is geen camping.. - Wc die niet doortrekt - Wastafel zonder koud water, lekker tandenpoetsen.. - Douche zonder warm water, heerlijk - Afzuiging in de douche werkt niet - Nachtkastjes die van de muur vallen - Gevaarlijke waterkoker de in elkaar stort zodra je hem aanraakt - Kamerdeur die moeilijk open en opslot gaat - Geen wifi op de kamer alleen in de keuken - Schone handoeken en toiletpapier moet je zelf vragen anders krijg je het niet - Gehorige kamers, je kunt zo de bovenburen horen

    Bedden Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    3,8
    SLECHT!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij(gezin met 2 kinderen) savonds om 19 uur voor een dichte deur stonden in de kou en regen (ruim 45 min) en we uiteindelijk door een medehotelgast zijn binnen gelaten! Het receptiepersoneel was vaak afwezig!! Het ontbijt bestond uit toast met jam of pasta, erg karig!Een engels ontbijt kennen ze hier niet.Dus wij gaan hier nooit meer naar toe en zal het ook niemand aanraden. De receptiemedewerker hebben wij op dag van vertrek helemaal niet meer gezien dus hebben wij de sleutel maar aan de keukenhulp gegeven. Slecht!!! Ik heb nog nooit de behoefte gehad om een recensie achter te laten maar hier vond ik dat wel nodig.

    De bedden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Best een goede keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorig, krakende vloeren.

    Bedden waren prima, nette kamer en goede prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    4,6
    De douche in onze kamer deed het niet terwijl wij hier wel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De douche in onze kamer deed het niet terwijl wij hier wel voor hadden betaald. Vervolgens werd dit slecht tot bijna niet verholpen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Voor een B&B was het niet verkeerd, zeker als je de prijs weet,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne (schimmel badkamer - loszittende tegels). Een bed viel uit elkaar

    Prima locatie tov bezienswaardigheden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    3,8
    Matig hotel maar wel op goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Smal bed, tegels wasbak op de vloer, vloerbedekking smerig,

    Douche was ok

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Perfect voor studenten en gezinnen met kinderen.
    • Groep
    • Deze driepersoonskamer heeft een gedeelde badkamer.
    • Verbleef 4 nachten

    Niets. Was prima allemaal.

    Anders dan gewend, maar niet slecht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,1
    Bedden waren zeer goed en schoon .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor die prijs , tevreden

    Bedden waren zeer goed en schoon .

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    6,3
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer voor een driepersoons. Het ontbijt bestond uit twee boterhammen en alleen maar zoet beleg. We aten in een blokhut in de tuin, zittend op een wiebelige barkruk.

    Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    6,3
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine kamer, gedeelde douche en toilet. Slechts 1 douche/toilet voor 4 kamers. Onbehulpzame medewerkers. Op mijn vraag waar we konden parkeren, konden ze gen antwoord geven. Geen idee. Het bleek 1 straat verderop te zijn.

    Goede locatie. Bedden waren goed. Toilet en douche waren schoon

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    5,0
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt is werkelijk dramatisch: 2 sneetjes toast met boter of jam. Daarnaast is vooral de dame te beroerd om goedemorgen te zeggen. Tevens kwamen we om 13.15 uur aan. We mochten pas om 14.00 uur inchecken. Geen enkele flexibiliteit, ondanks de rust die er was.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    5,8
    De ligging van het hotel is ideaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De gedeelde douches. Het douche putje zat vol met haren en het was niet erg schoon. Er staat gratis wifi, maar die is alleen beneden in de kelder te vinden...Het ontbijt was erg karig.

    De ligging van het hotel is ideaal! Het ligt niet ver van Victoria Station waardoor je in een mum van tijd overal in Londen kan zijn.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    6,7
    De kamer en badkamer waren heel netjes!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bed was te klein (twijfelaar) en zakte door met rugpijn als gevolg. Op de kamer is geen kast. Er was geen ruimte voor. Enkel ruimte voor het bed. Binnenkomen is dus op het bed gaan zitten. De ontbijtruimte is veel te krap!! Het ontbijt zelf is niets speciaal (brood uit de Aldi). Om te drinken: oploskoffie, oploschocolademelk.

    De kamer en badkamer waren heel netjes!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,0
    het hotel ligt in een prima buurt, dicht bij Buckingham...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele kleine familiekamer. 3 slechte bedden, je voelt de spiralen zitten. Op zondag was het slot van de kamerdeur opeens vervangen?!? Van het ontbijt hebben we vanwege de kleine ruimte maar geen gebruik gemaakt.

    het hotel ligt in een prima buurt, dicht bij Buckingham Palace. Vanaf vrijdagavond 18.30 uur tot maandagmorgen vrij parkeren.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    6,7
    De locatie is perfect, op loopafstand van Victoria Station.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bed was klein en had een soort trampoline effect (veel springveren). Als de één bewoog, ging de ander heen en weer. Hierdoor werden we constant wakker en dit was dus niet heel fijn slapen.

    De locatie is perfect, op loopafstand van Victoria Station. Prima kamer, klein, maar schoon en met eigen badkamer. Meer kan je niet verwachten voor de prijs en locatie.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,1
    Schoonmaken van de badkamers kan echt beter!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoonmaken van de badkamers kan echt beter!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    4,6
    - onvriendelijk personeel (behoudens één persoon)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - onvriendelijk personeel (behoudens één persoon) - enorm lawaaierige kamers aan de straatzijde (drukke straat en enkel glas)

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Mooie nette badkamer ondanks dat die gedeeld was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt erg karig, weinig keus

    Mooie nette badkamer ondanks dat die gedeeld was. Zeer modern ook

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bakers Hotel - B&B

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: