Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Bear Of Rodborough Hotel 3-sterren

Rodborough Common, Stroud, GL5 5DE, Verenigd Koninkrijk

#2 van de 16 hotels in Stroud

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 801 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    8,3
    Heerlijke ervaring in the Cotswolds.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben geen negatieve ervaringen.

    Verwachting was ouder hotel met pub. Maar wat we troffen is een prachtige, stijlvolle accommodatie. Kamers inderdaad in ouder gedeelte met krakende houten vloeren maar warm, kleurrijk en stijlvol ingericht. Alle moderne comfort aanwezig. Goed restaurant met keuze uit heerlijke gerechten. Ontbijt met uitgebreide bestelmogelijkheden voor warme gerechten en continentaal buffet met voldoende keuze. Achter het hotel is een ruime parkeerplaats. Geen moeite om daar een plekje te vinden. In de pub met meerdere gezellige hoekjes en kamertjes mogelijkheden om zowel van een cream tea te genieten, een lekkere lunch te nuttigen of van een lekkere pubmaaltijd te genieten. En natuurlijk ook gewoon een pint of wijntje te drinken. Zijn bij aankomst gastvrij ontvangen en hebben ook in het restaurant en de pub goede ervaringen gehad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Leuke kamers, fatsoenlijke badkamers, goede restaurants in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een beetje oubollig allemaal, maar de vrijlopende koeien voor je raam, als je ontbijt, maken veel goed: heel bijzonder.

    Leuke kamers, fatsoenlijke badkamers, goede restaurants in hotel, leuk terras, parkeerplaats erbij, wifi goed. Wij lagen op derde verdieping ( geen lift). Toen ik mijn enkel verstuikte kreeg ik zonder meer een andere kamer op de begane vloer, die zo mogelijk nog fraaier was en dat voor 1 nacht, want we zouden de dag erna vertrekken: top !!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,1
    Leuk kruip-door sluip-door hotel met veel aparte ruimtes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je in de tuin iets wilt eten en drinken moet je alles zelf bestellen, meteen betalen en afhalen aan de bar. Ook als je tijdens het eten iets extra’s wilt drinken moet je weer naar de bar. Personeel was over het algemeen niet vriendelijk of behulpzaam.

    Leuk kruip-door sluip-door hotel met veel aparte ruimtes waar je kunt zitten en drinken. Erg sfeervol restaurant. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Prachtige plek in de Cotswolds
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (nr 33) was aan de kleine kant, weinig kastruimte en eenvoudig. Wel netjes en schoon

    Landelijke omgeving en een gezellig terras en pub. Goed en sfeervoll restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Fijne kamer, hondvriendelijk, heerlijk ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Fijne kamer, hondvriendelijk, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,7
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kwam niet kundig over en erg onhandig. Weinig behulpzaam

    Hotel was prachtig. Mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige ligging. Prachtig historisch gebouw. Heerlijk restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Prachtig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Formaat van het bed was aan de krappe kant en kraakte enorm.

    Prachtige locatie met aardig en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Heerlijk, rustig hotel in prachtige omgeving.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig uitzicht en omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Geweldig, lekker gegeten! Goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van een glas wijn van £ 10.

    Perfect, gastvrije ontvangst! Mooie kamer, schone badkamer! Heerlijk gegeten!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Een aanrader! Ook zeer hondvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We namen ontbijt op de kamer en dat viel wat tegen. Waarschijnlijk is het beter in het restaurant.

    De locatie! Prachtig pitoresk dorpje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    buffet vorm ontbijt zou beter zijn

    ontbijt beperkt. rustig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer mooi buiten terras met bar. Hier kan je rustig iets drinken en of eten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    10
    Leuk, typisch engels hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer

    Het hotel heeft een leuke sfeer!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    De sfeer en inrichting vh hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beter is om gasten welke niet uit GB komen na ontvangst eerst uit te leggen waar het restaurant, de bar is en hoe het ontbijt werkt. Dus dat je, naast het eten wat reeds klaar staat, ook van de uitgebreide menukaart kan bestellen. Dit werd is ons in niet verteld en moesten we zelf uit vinden Muziekje bij het bar gedeelte maakt het wat gezelliger Eerst avond koud tijdens het eten bij de bar etc. Verwarming eerder aanzetten?

    De sfeer en inrichting vh hotel! En de ligging! Fantastisch

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    Zeer goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer goed verzorgd. Ondanks de hoge bezetting (voornamelijk engelsen) ontbrak het ons aan niets! Zeer goed ontbijt. Heel mooi gerenoveerd authentiek pand met grote tuin. Gelegen in schitterende streek waar de koeien vrij grazen.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,0
    Het bed lag perfect, ontbijt goede kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bed lag perfect, ontbijt goede kwaliteit

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: