Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Beaver Hotel 3-sterren

57-59 Philbeach Gardens, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 9ED, Verenigd Koninkrijk

#167 van de 356 B&B's en herbergen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1080 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    4,6
    Een eenvoudig, ouderwets hotel met rustige ligging in een woonwijk vlakbij metro en bus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren slecht. Keiharde matrassen, op een eenvoudig houten bed met lattenbodem. Gevraagd om andere bedden /matrassen of kamer na één nacht, maar dat was er niet. De manager zou later in de ochtend komen, maar dat betekende dat we onze plannen voor die dag niet konden uitvoeren, dus daar wilde ik niet op wachten. 's avonds bleek dat ze een extra deken op het matras hadden gelegd om het te verzachten, maar dat maakte niet veel uit helaas. De rest van het hotel was ook wat shabby en maakte een gedateerde indruk hoewel de muren fris geschilderd leken.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed verzorgd met keuzes voor English breakfast. Bediening was prettig. Douche was prima en alles was schoon. Meubilair in de slaapkamer was erg eenvoudig (houten klapstoel) maar voldeed. Electronische sleutel was ook goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    4,2
    Rampzalig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik werd om 7u wakker met waterdruppels op mijn hoofd door een flink lek in het plafond. Na dit gemeld te hebben kreeg ik een hele simpele 'sorry' en daar moest ik het dan mee doen. Ook hebben ze me er nooit op gewezen dat de parkeerplaats betalend was en belde ze me nog een half uur na mijn vertrek de dag erop dat ze dat nog wilde hebben. Walgelijk vieze gedeelde badkamer en een rampzalig bed. Geen aanrader!

    Goede ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,7
    Prima sfeer, leuk, eenvoudig ontbijt wat steeds alles kan...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is scheef, waardoor je steeds moeite met evenwicht hebt.

    Prima sfeer, leuk, eenvoudig ontbijt wat steeds alles kan worden aangevuld, zoals koffie en thee en toast.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Niet ver van metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de balie wat onverschillig (personeel bij ontbijt juist vriendelijk). Vloerbedekking op trap schimmelig. Slechte Wi-Fi.

    Niet ver van metrostation. Prachtige straat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,2
    Niks aan de ervaring in het Beaver Hotel was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan tegen heel veel dingen en ben op veel plekken geweest maar hier kom ik nooit meer. De kamer was vies. In de 'badkamer' lagen overal haren en de wc spoelde niet door. Het was meer een plastic kabine dan een badkamer. De gordijnen gingen niet dicht waardoor het licht van de straat de hele nacht naar binnen scheen. Tegenover mij in de kamer zat volgens mij een of andere drugsdealer. De hele nacht door kwamen er rare mannen over de gang en er liep een man half naakt door de kamer met de deur open. Het ontbijt was geen buffet, maar keuze uit wat ei met een droog stukje bacon en een klein worstje. Geen sapjes of iets dergelijks alleen koffie en thee. Ik was blij toen ik weer weg kon gaan. Jammer want de buurt schijnt wel leuk te zijn.

    Niks aan de ervaring in het Beaver Hotel was geweldig. Blijf hier vooral weg.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    4,2
    Locatie, rustig, dicht tegen metro, earls court, bagage...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderd, muf, stoffig, ook de dekens op het bed, ontbijt was pover, toilet spoelt 's nachts niet door, ongemakkelijke bedden, geen veilig gevoel (oude elektriciteit etc.)

    Locatie, rustig, dicht tegen metro, earls court, bagage mocht daar blijven staan voor en na uitchecken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,1
    Betaalbaar verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was een beetje mager en smakeloos. Daarnaast ging 's nachts de verwarming aan en kon deze met geen mogelijkheid worden uitgezet. De kamer was veel te heet!

    Mooie, ruime kamers en goede ligging! Gelegen nabij een metro station en op loopafstand van een aantal winkels / restaurants. Daarnaast was de accommodatie goed betaalbaar en vrij schoon (wat best wel uniek is voor London begrippen!)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    heel fijn! echt engels,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt werd geserveerd, dit was wel heel rustig omdat hierdoor niemand rondliep, maar soms moest je dan wel wachten of vragen om bijvoorbeeld extra toast of koffie.

    De sfeer is heel fijn, ook een huiskamer aanwezig en je kon altijd thee en koffie drinken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    De locatie is gunstig gelegen dichtbij metrostation en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    hotel zou wel wat vernieuwingen(in stijl)kunnen gebruiken.

    De locatie is gunstig gelegen dichtbij metrostation en 200mtr van grote supermarkt (24uur p/d open).De prijs is zeker netjes. Engels ontbijt was prima en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,4
    De locatie was heel fijn. De rest was echt ver onder de maat. Ik kies in het vervolg een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren gewoon echt te hard. We hebben 3 nachten slecht geslapen. Het ontbijt was gewoon onder de maat en het was er niet schoon. Zelfs de badkamer had een vloerbedekking en het bad was vies. In de kamer was het ook heel koud omdat een raam niet helemaal goed afgewerkt is. Ik begrijp best dat het goedkoop is maar dichtbij Earls Court zijn er veel betere hotels verkrijgbaar en niet veel duurder. Ik raad dit hotel niet aan.

    De locatie was echt heel fijn.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,9
    De locatie, de eigen parkeergelegenheid, de vriendelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De lift was in deze dagen stuk en de WIFI werkte nauwelijks.

    De locatie, de eigen parkeergelegenheid, de vriendelijkheid van het personeel, het ontbijt en het lekkere bed..

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,3
    Hotel Beaver London; redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wat kneuterig/oud hotelletje met kleine kamer, maar je bent er ook nauwelijks. Kan redelijk gehorig zijn. Slecht was de mededeling bij receptie dat metro 24/7 zou lopen, terwijl we om 4.30 uur bij gesloten metro (vanaf 6.30 uur open) stonden en ternauwernood nog een taxatie konden regelen voor centraal treinstation. Bij vroege vlucht taxi regelen of goedkopere car service.

    Goede locatie, dichtbij metro. Goede uitval basis voor London. Ontbijt is beperkt, toast/ei (wel vers bereid: roerei-gebakken-gekookt-pocheerd), koffie/thee/melk. Wel vriendelijke mensen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,1
    goed op een perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden vond ik niet lekker slapen, natuurlijk is dat persoonlijk, maar voelde de vering.

    de ligging was perfect, fijne buurt en subway heel dichtbij. Top, ontbijt was goed en personeel vriendelijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Prima verblijf voor korte trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag iets uitgebreider! Kussens erg zacht!

    Locatie van metro/bus was perfect! Op 5 min lopen. Ontbijt goed verzorgd! Kregen een andere kamer voor beter WiFi gebruik!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien ontbijt een beetje te weinig

    Alles ok gezien prijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Kamer proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer proper. Goede wifi verbinding. Parking bij hotel. Ontbijt inbegrepen. Goede ligging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Prima verblijf voor paar dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie. Goed en schoon verblijf. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    5,8
    Functioneel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Versleten en zeer oudbollig. Geel/bruin geworden plastic douche gordijntje. Karig ontbijt; eieren en jam

    Receptionist heel behulpzaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    eenvoudig, als je niet veel wensen hebt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen douche op de etage, maar alleen een bad

    basic, maar goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    3,8
    accomodatie redelijk. Personeel van ongeinteresseerd tot ronduit onbeleefd. Geen prettig verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel onverschillig en ongeinteresseerd. Kamer kaal en erg basic. Wel schoon.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Betaalbaar in Centrum London!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Water in de douche was koud.

    Wandelafstand van openbaar vervoer en restaurants. Directe lijn van en naar de luchthaven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Eenvoudig hotel met verouderde kamers en faciliteiten. Wel prima in verhouding tot de prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderde kamers

    Vriendelijke medewerkers Het ontbijt, eenvoudig maar goed Prima te belopen vanaf de metro.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    perfecte basis voor bezoek aan londen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt prima, locatie vlakbij metro. prima prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    4,6
    Matig verblijf. Redelijke prijs voor een hotel in Londen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn matig en het is een gehorige kamer. Alles is redelijk gedateerd

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,4
    Erg basic voor wat we betaalden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg basic. Slechte wifi op de kamer.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,7
    Uitstekende locatie, maar matig hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wifi alleen in de lounge en zelfs daar zwak; weinig variatie bij het ontbijt.

    De locatie van het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    8,3
    De kamers waren groot en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    een glaasje jus d'orange bij het ontbijt was lekker geweest

    De kamers waren groot en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    4,2
    Matig comfort, erg onderkomen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig comfort, erg onderkomen. Mooie ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Rustige kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamer

    Rustige kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Misschien niet 't nieuwste van 't nieuwste, maar zeker ruim voldoende tot goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, was prima zo

    Vriendelijk personeel, eenvoudig maar goed ontbijt, ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    ontbijt prima.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    douche cel erg klein, maar het werkt.

    ontbijt prima. plezierige ontvangst bij de receptie.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    De locatie is uniek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mijn bed was erg hard. maar als je goed moe bent slaap je wel!

    De locatie is uniek. De metro ingang overdag is om de hoek. `s avonds een straatje verder. Oud hotel maar daarom juist sfeervol.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wifi is niet optimaal. Zeker op de kamer. Sanitaire voorzieningen zijn gedateerd. Geen tv op de kamer.

    Vriendelijk personeel. Ik mocht eerder inchecken. Het ontbijt was in tegenstelling tot andere hotels in Londen waar ik geweest ben goed.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    5,8
    De locatie en het ontbijt, bovendien rustige straat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toilet spoelt niet goed door, te klein tv scherm hoog tegen een wand, met ook nog slecht beeld, hard geluid van slaande deuren, dele versleten bedsprei.

    De locatie en het ontbijt, bovendien rustige straat.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,3
    ik had een eenpersoonskamer, alles wat ik nodig had was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ik had een eenpersoonskamer, alles wat ik nodig had was aanwezig in een rustige, schone kamer. Ik mocht mijn bagage al eerder brengen en langer achterlaten zodat ik de stad nog even in kon. Personeel was erg behulpzaam, zeker bij het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    3,8
    Op zich een prima verblijf gehad: we kwamen hier slechts om...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was slecht afgewerkt met de goedkoopste middelen. Gehorig. Personeel over het algemeen vriendelijk. Uitchecken viel erg tegen: niks geen goede reis of 'I hope you had a pleasant stay'. Ze nam de sleutels aan zonder één vriendelijk woord... Zo zijn wij niet opgevoed! Had voor deze prijs toch meer verwacht...

    Op zich een prima verblijf gehad: we kwamen hier slechts om te slapen. Goede locatie: binnen no time in het centrum via Earls Court. Onze kamer werd dagelijks opgeruimd.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    Een prima kamer, erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was niet prettig.

    Een prima kamer, erg schoon. Niet groot, maar genoeg voor 1 nacht. Ontbijt netjes en verzorgd

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel, prima ontbijt en een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk personeel, prima ontbijt en een goede locatie.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    5,4
    lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    erg gehorig

    lokatie

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    6,3
    prima locatie, ontbijt ok.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig en gedateerd. Bedden extreem hard.

    prima locatie, ontbijt ok.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    4,6
    Rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvriendelijke receptie, kamer kan opknapbeurt gebruiken.

    Rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,3
    Locatie, ontbijt, personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wat oubollige kamer met tapijt. Tapijttegels in de badkamer en daar geen haak of plank voor je spullen.

    Locatie, ontbijt, personeel

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    6,7
    Prima locatie, vlak bij metro en busstation Earls' Court.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is gedateerd en ligt in een woonwijk.

    Prima locatie, vlak bij metro en busstation Earls' Court. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,1
    goede prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen wifi op de kamers en in de lobby viel wifi regelmatig weg.

    goede prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    6,3
    Price
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Weak Wifi

    Price

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Beaver Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: