Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Inn Hotel 2-sterren

10 Argyle Road, Ilford, IG1 3BQ, Verenigd Koninkrijk

#22 van de 23 hotels in Ilford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 331 beoordelingen over dit hotel

5,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,9

  • Comfort

    5

  • Locatie

    6,1

  • Faciliteiten

    4,8

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,3

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,0
    Not so clean even dirty
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het kan en zou veel schoner moeten, sommige plekken zijn in geen jaar gedaan. De en-suite is de naam niet waard, zo smalle douche dat ik de gedeelde faciliteiten heb gebruikt, die ook nog eens beter werkte. Ook de tuin, die een aanwinst zou moeten zijn, zou een keer moeten worden opgeruimd, ook al is de rotzooi door gasten veroorzaakt. Het ontbijt zou op tijd moeten worden geserveerd, elke dag veel te laat, en te weinig tafels.

    Relaxte sfeer, ik ga weer, ik weet wat ik betaal en wat ik dan kan verwachten, niet teveel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    4,6
    Het weekend was goed maar hygiëne viel ons tegen..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne trok op niks.. ben zelf poetsvrouw en als ik dat zo moet doen ben ik gebuisd. Overal haren in de douche en lavabo van een ander. Heel veel kalk en versleten zoals wc douche bijna geen water uit de douchekop.. Geen zuivere handdoeken moest je zelf vragen en die oude handdoeken gewoon laten liggen( mss wasmand plaatsen) stofzuigen of dweilen hebben ze denk ook niet gedaan overal stof en vuil tussen de hoekjes, verwarming enz.. afgeknipte gordijnen,tapijt kapot, oude kasten versleten. Vooral de wc vond ik vies zoals wc bril en daarachter te poetsen.. sorry voor mij geen twee sterren.

    Het ontbijt was lekker!! Het bed was ook super!! Ligt lekker en zacht. Ze waren heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,7
    CoasyButShabby
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het lijkt me een kleine moeite om met wat verf en kringloopmeubels de gehele uitstraling wat toe te laten nemen, en ook het comfort.

    Breakast Staff are very kind and helpfull, the view of the garden from the breakfast room is great. Especially the visiting cat from the neighbours trying to catch birds who are fed bij the cook. Is the man walking in the garden living in one of the sheds??

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    2,9
    De lokatie van de hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    De lokatie van de hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    2,5
    Zeer terleustellend en zou het iedereen afraden!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, ontbijt was uitermate slecht. Douches werkte niet, alle 5 niet, door het gehele hotel. Zeer stoffig en vies hotel.

    Niets'

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    2,9
    De kamer was net schoon gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was net schoon gemaakt... We hebben het eerste half uur de longen uit ons lijf gehoest doordat de schoonmaker de hele bus luchtverfrisser had leeggespoten. En een uur later begrepen we ook waarom hij dit deed, de geur van een kadaver kwam door de luchtverfrisser heen. De matrassen zakken tot de lattenbodem, de wc spoelt continu door, de kraan lekt, het stinkt, het is een huis omgebouwd tot hotel met tapijt van 100 jaar oud.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    2,9
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles de foto's op booking.com waren niet de beelden die ik zag toen ik daar aankwam. Het was afschuwelijk alles stonk en was vies.

    Niks

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Inn Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: