Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Chiswick Palace & Suites London 3-sterren

73 Chiswick High Road, Chiswick, Londen, W4 2LS, Verenigd Koninkrijk

#373 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4053 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Sfeervol hotel in een fijne buurt :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Knus en schoon hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Leuke buurt met genoeg keus aan restaurants, pubs, winkels, parken. Goede verbinding met openbaar vervoer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio met Badkamer en Keuken
    • Verbleef 2 nachten

    studio: ontbreken van een keukenhanddoek 4 personen: slechts voor 3 personen handdoekenset hygiënezakjes niet aangevuld

    Uitgebreid ontbijt + nabijheid van metro en diverse goedkope en toch lekkere restaurantjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Goed hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Blij met ons verblijf in Best Western Chiswick Palace & Suites. Vriendelijk personeel, goede locatie op 5 minuten van het metrostation Turnham Green vanwaar je gemakkelijk elke locatie in Londen (en de luchthaven Londen Heathrow) kunt bereiken. Rustige locatie. Veel leuke restaurants heel dichtbij. Mooie propere en moderne kamers. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Klein maar fijn met een zalig bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen minibar / frigo op de kamer om eigen drienk evt koud te houden

    De kamer was klein maar dat wist ik al van tevoren. Maar alles was zodanig goed geplaatst dat het niet stoorde. Ik ben met mijn lief gegaan en we wouden echt gewoon een basic kamer aangezien we toch de hele tijd in het centrum van Londen gingen vertoeven. Het bed was echt zeer goed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,8
    Goed ontbijt, goede ligging, prima bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    ach, de kamer had iets ruimer gekund maar goed wat wil je 2 volwassene en twee kids 16 jaar en 13 jaar, (lengte van volwassene) en dat in 1 kamer voor zo'n prijs....en we kwamen er alleen om te slapen. Bed prima, en alles top schoon. na een dag lopen is dat alleen wat je wilt :-)

    Ontbijt zeer uitgebreid. Voor iedereen wat. ei, spek, worstjes, bonen, tomaatjes, fruit, muesli pakjes, jus, thee, koffie wat minder, chocolademelk, jam minipotjes, ham en kaas, croissants, vers. broodjes kortom heel goed ontbijt. let op boek dit ter plekke en niet via de site. ter plekke kost dit 7.50 GBP pp. dus gunstiger dan 11 GBP pp via site booking. Goede isolatie je hoort niets. Familiekamer met twee 1 persoonsberden en 1 tweepersoonsbed. groot raam wat open kon. tweepersoonsbed breed genoeg v twee volwassene. hygiene top.ook prima en grote wc op de gang. lopen vanaf metro 400 meter de hoek om. daar zijn ze heel behulpzaam met oysterpas boeken. bagage in apart hok en alleen het personeel komt daar binnen. restaurantjes dichtbij en allen goed. met metro, zone 2, naar stad in 30 min je bent er zo.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Centraal gelegen. Leuke en goede horeca in de directe buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet verblijven in kelder/souterrain

    Zorg dat je twee persoons kamer krijgt. Heb daar een keer daar in 1-pers geslapen. Is netveen veredeld bezemhok.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Veel waar voor het geld. Badkamer te klein.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de badkamer was erg klein. Dat gold bij toilet en vooral bij wastafel. Ik stootte me regelmatig aan wand of douchewand.

    Ontspannen sfeer Koffie en thee op de kamer met zakjes en waterkoker. Heerlijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,3
    Zeer goede uitvalsbasis voor West-Londen en goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was smalle strook met een te grote lavabo in het midden die je voorbij moet zien te geraken op weg naar het toilet.

    Zeer vriendelijk personeel, ontbijt ok. Kamer was iets minder als de vorige keer, comfort van de kamers lijkt nogal te verschillen. Parking bij hotel is in Londen zelden gratis zoals hier. Niet te ver met de metro om de westkant en het centrum van Londen te verkennen. Relatief eenvoudig te bereiken met de wagen vanuit Dover.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    10
    Super leuke suite ,heerlijk verblijf .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Studio met Badkamer en Keuken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eindelijk niks .als ik iets te klagen zou moeten hebben , wat niet zo is ,maar dat zou dan de badkamer is iets aan de kleine kant voor 4 personen , maar je gaat niet allemaal tergelijk naar de badkamer.

    Het ontbijt was goed , alles er op en er aan Niet te luxe maar was lekker en goed , de kamer was echt heel leuk!!!,,we hadden wel een suite met zijn 4ren die moet je zeker boeken !,, goede koelkast keukentje ook goed , personeel heel aardig , we waren best heel vroeg aangekomen en ze hebben er alles aangedaan om ons eerder op onze kamer te laten. Openbaar vervoer(metro) zit vlak bij op een kleine 5 A 7 minutjes lopen . Tegenover het hotel allerlij supermarktjes zodat je boodschapjes voor op je kamer kan halen. Er zijn genoeg leuke restaurantjes in de buurt .metro naar het centrum 1 x overstappen of je pakt de bus dat is het goedkoopst en zie je nog wat van de stad .wij zijn met een taxi vanaf de Airport naar het hotel gegaan , was in de spits dus dat duurde wel ff maar goed we hadden alle tijd . Goede wifi op de kamer . Personeel is vriendelijk als je vragen hebt of wat wilt weten , leggen ze je het goed uit .We gaan hier zeker nog eens naar terug .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    voor engelse begrippen erg schoon hotel met heerlijke douche. wel overactieve verwarming.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Je hebt geen invloed op de verwarming en iedereen in ons pand werd gek van de hitte. De verwarming wordt centraal geregeld en uit zetten helpt niet. Dus wij hebben met ramen open moeten slapen en dekbedden eraf gegooid. We hadden 2p kamer. Dat bed is aan de kleine kant, vooral omdat hij aan drie kanten omringd werd door muur.

    veel leuke restaurantjes in de omgeving en de boel was schoon! Wij zaten in een apart gebouw op paar meter van het hotel. Badkamer was klein maar wel heerlijk schoon en goede douche. Douchegel e.d. was aanwezig in tegenstelling tot andere hotels waar we in engeland zijn geweest.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Met de juiste kamer prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zolderkamer die we eerst hadden was koud en het dakraam tochte onaangenaam boven het bed. Fijn voor in de zomer, echter niet in de winter. De andere kamer was prima.

    Over het algemeen vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Great!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was lekker maar de croissants, pistolets,... waren van mindere kwaliteit Wel super lekkere eitjes!!!

    Heel mooie en ruime kamer!! Heel netjes ook!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst; 'u bent geupgrade'. Uiteindelijk bleek de kamer in de kelder van het 2e gebouw. Klacht ingediend. Gratis ontbijt en transfer naar andere kamer gekregen de volgende dag. Dus wel weer netjes opgelost.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,0
    Nette kamers niet heel groot maar had alles wat er nodig was.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nette kamers niet heel groot maar had alles wat er nodig was. Ontbijt viel tegen koffiekoekjes niet vers eitjes waren wel goed. We hadden een slecht moment gekozen om te ontbijten meer volk dan zitplaatsen bestek en glazen tekort.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,8
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wij waren blij op de eerste etage te zitten, i.v.m brandveiligheid...Op de vierde etage lijkt me dit wel een negatief puntje; kleine gangetjes b.v.

    goed bereikbaar, schoon, koffie en theeservice op de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    - Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    - Ligging is ongeveer 20-25 min met de metro naar het centrum (westminster) Voor ons was dit geen probleem maar dat kan hinderlijk zijn

    - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Goede ligging aan een straat met leuke restaurants - Hygiene goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,8
    Goede prijs kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal kamers aan drukke straat.

    Goede prijs kwaliteitverhouding, zeker voor duur Londen. 5 min lopen van underground, genoeg restaurants in de buurt als je even niet de city in wil.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Kleinschalig hotel, kleine maar keurige kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig hotel, kleine maar keurige kamers. Prima ontbijt in leuke serre. Eindelijk eens een hotel waar het niet bloedheet is in de ontbijtzaal. Op de binnenplaats ook tafels waar je heerlijk kan zitten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Een hotel in een leuke wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie uit de machine was niet te z****n. Ik slaap licht en s'ochtends om 7.00 uur werd ik steevast gewekt door de vliegtuigen die landen en opstegen op Heatrow wat daar (relatief)dichtbij ligt.

    Schoon. Vlak bij leuke pubs en een goed indiaas restaurant(annapura)Tussen 2 metrostations in waar je,als je stevig doorwandelt,in een minuut of 8 ben. Hotel was ook goedkoop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,7
    Buiten dat de kamer erg klein was, was het prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer ruimte. Met 3 personen veel te weinig ruimten. We konden de koffer niet goed kwijt.

    De locatie. Veel restaurantje en drink gelegenheden. De bus stop voor de deur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen reactie gehad op onze vraag parkeergelegenheid. Was achteraf wel aanwezig. Via JustPark is ook een goed optie.

    Locatie was perfect voor citytrip. Ruime kamers, netjes, en de wijk is erg leuk. Ook metro is dichtbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Het was er schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud huis, dus dat heeft wel sfeer. Echter is daardoor de isolatie minder en de kamer zeer gehorig door de boven buren.

    Het was er schoon en netjes. Het was een rustige omgeving. De afstand naar één van de metrostations is zeker te lopen, vooral degene waar je langs de winkels en restaurants loopt. Het personeel was aardig. Ik heb geen gebruik gemaakt van het ontbijt, dus daar kan ik geen oordeel over geven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    We hebben geen ontbijt in het hotel genomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben geen ontbijt in het hotel genomen. Voor minder geld kan je terecht bij verschillende mooie zaakjes op wandelafstand. Kleine maar complete kamer (alle comfort, modern sanitair) in de kelderverdieping van het bijgebouw. Leek eerst negatief, maar draaide positief uit want tijdens ons verblijf was er een hittegolf, dus de kamer bleef redelijk koel. Personeel is niet engels, wat de verstaanbaarheid niet altijd ten goede komt. Maar ok, wij zijn ook toeristen. Prima uitvalsbasis om Londen te bezoeken, met bussen voor de deur en metro op loopafstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,9
    Mooie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer slecht georganiseerd. Wij waren om 9u de laatste voor ontbijt. Echter was er niets meer om eten....of toch bijna niets. Zonde van geld zou dit nooit meer daar doen.. richting underground kom je veel ontbijt gelegenheid tegen....dus volgende keer zelfde hotel zonder ontbijt. .

    Mooie ruime kamer. Hadden appartement. Echter wel kelderverdieping. Voor ons niet echt probleem. Was er rustig. Geen uitzicht..maar kamer was netjes en ruim

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was in het souterrain, waardoor we slechts een klein raampje en weinig daglicht hadden.

    De kamer was erg schoon, elke dag schone handdoeken en het bed opgemaakt. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    We zijn over het geheel tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer had wel wat groter gekund.

    ontbijt uitstekend, kamer erg klein, maar wel schoon. badkamer uitstekend. Locatie op loopafstand van de metro en bus

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Zeer goed prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers relatief klein, wel niet storend.

    Leuke buurt met veel eetfaciliteiten. Niet de gewende drukte van het centrum maar bijna een landelijk gevoel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    De kamer was aan de voorkant aan een drukke weg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de voorkant aan een drukke weg. Het raam kon niet open, ditwas nu geen probleem. Inde zomerisditbeslist wel een probleem omdat de onaan deze kant ondergaat

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Alhoewel de kamer beneden was (door late boeking) was deze...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alhoewel de kamer beneden was (door late boeking) was deze prima, schoon en van alle comfort voorzien. Beter dan je mag verwachten voor een 3 sterren hotel. Ideale ligging, in no time in het centrum (5 minuten lopen naar de tube) en ook makkelijk naar heathrow.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer aan de voorkant. Deze lag aan een erg drukke weg. Het was erg warm in de kamer, maar we konden het raam niet open laten staan vanwege de herrie van de drukke weg.

    Kamer was goed, goede bedden en het was netjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Prima en zeer goed gelegen hotel in rustige wijk met veel winkels en restaurants
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Lobby was klein en tegelijkertijd in de ochtend als ontbijtruimte in gebruik. Dit was dan best vol en rumoerig.

    Kamers zeer schoon en voorzien van alle basisfaciliteiten en gemakken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,3
    goed en prima hotel, jammer vna de kamers in de kelder
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een aantal kamers is in een kelder, wat beklemmend is. Je moet met een goederen lift naar beneden en de kamer heeft alleen een heel klein hoog raampje: zeer onaangenaam gevoel: je voelt je opgesloten en onveilig. De kamer zelf is goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Comfortabel, rustig en modern ingericht. De kamer was schoon en de douche lekker warm.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed en de kamer waren aan de kleine kant. De foto's gaven anders aan, dat vonden we wel een beetje jammer.

    Het bed lag erg goed, goede kussens ook. De douche warm, schoon en de kamer was recentelijk volledig gerenoveerd. De locatie was best rustig gelegen, vlakbij de metro. Tegenover het hotel zit een ontbijttentje (Outsider Tart) waar we bijzonder goed ontbeten hebben, leuk ingericht, goede koffie!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Helemaal goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligt in een leuke wijk met gezellige eetgelegenheden in de buurt. Met metro binnen 15 min in hartje London. Super!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,8
    Super 5 daags verblijf in London
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Fantastisch hotel! Alles is super netjes en schoon, receptiepersoneel meer dan aardig en uitgebreid ontbijt buffet. Wij zijn net terug van 4 nachten in dit hotel en hebben een top verblijf gehad. Binnen 5 minuten lopen ben je op metrostation Turnham Green en ligt London per metro aan je voeten. TIP: koop vooraf een London Travelcard! Ook in de buurt Chiswick is veel te doen. Veel keuze aan restaurants, lunchrooms en winkeltjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,6
    Prima locatie, vriendelijk personeel, goede kwaliteit van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was wel wat klein, de kwaliteit verder uitstekend.

    Prima locatie, vriendelijk personeel, goede kwaliteit van het hotel, in eigentijdse kleurstelling "Chique" uitgevoerd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Rustig gelegen uitvalsbasis voor West-Londen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was lekker maar eerder basic en ei was eerder lauw en niet warm. Maar de keuze aan warme gerechten scrambled eggs, worstjes, bacon enz. was uitgebreid genoeg. Mooie ontbijtruimte en inkomhal maar de ruimte is eerder beperkt. Het duurt ong. 20 min met de metro om het centrum te bereiken en als je uit het zuiden komt (Dover- Folkestone) is het wel wat verder rijden dan vb. Greenwich.

    Zeer ruime familiekamer voor Londen. Kleine maar praktische badkamer. Rustig gelegen en weinig omgevingslawaai. Parkeerplaats was te bereiken via smalle doorgang maar op de parking zelf was voldoende plaats en gratis. Uitstekende ligging om West-London te leren verkennen. Veel leuke restaurants in de buurt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Perfect voor gezinnen. Veilig en rustige buurt .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht naar buiten voor onze kamer. Alle elektronica had een schakelaar om deze aan en uit te zetten . We wistem in het begin niet goed welke schakelaar nou de elektriciteit aanzet en welke het apparaat

    De kamers waren zeer ruim , zelfs met 3 bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    114 euro is wel prijzig voor in het laagseizoen, maar voor de rand van centraal Londen schijnt dat de norm te zijn.

    Het ontbijt was goed, voor kinderen tot 15 jaar gratis! En het sanitair schoon en goedwerkend.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De familiekamer was aan de kleine kant. We konden niet goed in en bij de kast. Daarnaast was de kamer in de basement met slechts een klein raampje, niet zo prettig qua uitzicht en heel weinig daglicht.

    Schoon, netjes, prima locatie, zeer vriendelijk personeel, Fijn dat er 24/7 gratis thee, koffie etc.was

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het ontbijt niet bij de prijs inbegrepen was

    Fijn personeel, schoon en prima locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Redelijk wat geluid van de andere gasten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk wat geluid van de andere gasten. Zoals de douch en de deur. Al behoorlijk vroeg in de ochtend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,3
    Zeer tevreden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Goeie afstand tot openbaar vervoer. Redelijk dichtbij het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, weinig keus

    Kamer en ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Ontbijt uitstekend, gezellige familiekamer, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas geen uitzicht vanuit kelder.

    Ontbijt uitstekend, gezellige familiekamer, aardig personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Heel aangename buurt en verzorgde kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De driepersoonskamer is redelijk klein. Oké voor 2 vw en kind niet voor 3 vw.

    Heel aangename buurt en verzorgde kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg smal bed tegen muur aan. Niet prettig. Vond de afstand tot centrum tegenvallen.

    Alleen geslapen verder geen faciliteiten gebruikt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,2
    Kamer zeer verzorgd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming in de gang was geblokkeerd en zeer warm, voelde dat tot in kamer

    Kamer zeer verzorgd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    Zeer prettige accommodatie met super prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen zaken die ons tegenviel

    Eigenlijk was alles prima aan de accommodatie. Beste was de prijs-kwaliteit verhouding. Prima omgeving ook.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Fijn hotel voor stedentrip met goede aansluiting op OV.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was een beetje klein

    Mooie badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    Kleinschalig, gezellige ontbijt serre.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig, gezellige ontbijt serre.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Geweldig, mooie kamer en zeer schoon.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn groot genoeg, zeer schoon en goed onderhouden. het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto, en het gratis parkeren is ideaal.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    Heel vriendelijk personeel, goede locatie, schone kamer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel, goede locatie, schone kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,5
    Dicht bij metro en winkels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apart los gebouw met kamers waardoor je buiten om naar receptie en ontbijt moet.

    Dicht bij metro en winkels

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding prima
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein eenpersoons bedje. Kamer ond grond

    Ontbijt is ok. Koffie (hit automaat) verrassend goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Goed bevallen, in een buurt waar volop winkels, cafés en eetgelegenheden zijn!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet zo heel ruim voor 4 personen. Gelukkig zijn onze kids nog 'klein'...

    De locatie. Chiswick is super!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    top, ik heb genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio met Badkamer en Keuken
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Het ontbijt was goed, de kamer geweldig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Modern hotel met zalige bedden en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De broodjes en koffiekoeken bij het ontbijt waren niet vers

    De bedden zijn zalig! Modern ingericht hotel. Goede locatie. Supervriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Interessant hotel, om zeker terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Kamer goed in orde en zeer net. Personeel zeer gedienstig! Veel dank!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,9
    Prima en netjes
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets voor ons

    Alles netjes ,schoon,goede bedden en douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Leuk bedrijf, gastvrij en behulkpzame medewerkers.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets!

    Kamers prima!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar London center en dat we naar buiten moesten om naar de hotelkamer te gaan

    Zeer vriendelijk, fijne sfeer, lekker ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Geweldig
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt perfect kamers goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,0
    Prima verblijf op goede locatie, dicht bij Heathrow, metro, pubs en restaurants in de straat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bestek bij ontbijt is goedkoop materiaal met scherpe randen in het handvat.

    Goed hotel met goede faciliteiten en voor ons bezoek een prima lokatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    De badkamer was super net en functioneel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eventueel de ligging van de kamer aan de straatkant. ....

    De badkamer was super net en functioneel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,0
    Heeft niks met hotel te maken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, geen ontbijt in de prijs, lawaaierigheid kortom prijs-kwaliteit verhouding is buiten proporties slecht

    Vriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte en geen plaats meer bij het ontbijt

    Schoon en netjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Mooie kamer, voldoende ruimte.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, voldoende ruimte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer was niet zo schoon

    ontbijt lekker en kamers goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Souterrain kamer

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed,basic.

    De kamer was prima in orde!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is vrij gehorig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    10
    Ideaal voor als je een echt goed hotel zoekt met een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer en de badkamer waren erg schoon. Perfect onderhouden. Rustig. En een mooie tuin.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    5,8
    Slapen in de kelder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelder met soort van raampje. Door gebruik van spiegels zie je nog wat daglicht. En een kleine badkamer.

    Dicht bij de Metro.

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: