Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Park Hotel 3-sterren

Camelon Road, Falkirk, FK1 5RY, Verenigd Koninkrijk

#9 van de 15 hotels in Falkirk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 944 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuur regeling van de douche was wel vreemd. Hoe warmer hoe harder.

    Aangenaam verblijf met voldoende parkeergelegenheid. Schone en ruime hotelkamer en badkamer. Fijne hotelbar om te zitten en te relaxen. Ontbijt met voldoende keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    2,5
    Voor ons een nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had dit hotel geboekt, omdat het op jullie website aangaf kamers voor invaliden te hebben met bad. douche waarbij ik ervan uit ben gegaan dat er een aparte douche is zoals ik ook in de booking expliciet had aangegeven. Bij aan komst bleek het hotel niet over invalide kamers te beschikken en de toegangsdeur van de kamer was zo smal dat er geen rollator door kon en in het gangetje naar het bed bleef dat zo, dus ik heb mijn partner bij alles moeten helpen een douche was er niet dat wat dat betekend als je niet in bad kunt wil ik jullie niet uitleggen dat is rampzalig we zijn zelfstandige mensen en daar maken jullie door slechte voorlichting op de website voor dat moment meteen een eind aan. Vervolgens hebben we via een hele zoektocht naar een telefoonnummer van jullie gecamcelled voor de tweede nacht (de mw. aan de telefoon heeft daar uitstekend bij geholpen). De volgende dag hebben we gezocht naar een ander hotel en ook gevonden maar wel voor 118,- pond zonder ontbijt een hele hap uit ons budget. Hoe kan ik hier een klacht overindienen en het teveel betaalde elders van jullie terugkrijgen want dat is wel het minste voor een verpeste avond en nacht. Invalide zijn betekend al heel veel inleveren en als jullie dan niet leveren is dat driedubbel zuur. Ik heb het op de in het nederlands gestelde website gecontroleerd op de 18e en er stond dat ze invalide kamers hadden. Nonny Bakens een erg teleurgestelde klant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,0
    Onvoldoende, behalve afstand tot Edinburgh Airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wasbak was verstopt. Douche was meer een hoge-drukspuit. WC-water werd tergend langzaam bijgevuld. Gordijn flikkerde eraf.

    Locatie t.o.v. Edinburgh Airport

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne op kamer was goed, op de gangen minder. Wifi matig tot slecht in onze kamer

    Ruime kamer, wel erg warm maar gelukkig kon je raam openzetten. Bed prima. Ontbijt ook goed. Wifi slecht. Ruime parkeergelegenheid. Op kwartiertje lopen van treinstation om vandaar met de trein, elk half uur, in ong. 40 minuten naar Edinburgh te gaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    één van de kamers die wij gereserveerd hadden was niet gepoetst bij aankomst en toch kregen wij de sleutel. het was niet prettig om in een vuile kamer te komen, nadien is alles nog goedgekomen.

    de ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was nogal gedateerd.

    Vriendelijkheid personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,4
    Voldoende voor verblijf van 1 nacht vanwege het gemak van de locatie van toepassing op doel bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard van een Best Western wordt niet behaald.

    Ruim comfortabel bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    5,0
    Onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie dicht aan de straat Schimmel in de badkamer

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    De isolatie van de kamers is beneden peil
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De isolatie van de kamers is beneden peil

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Goed doorgangs hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer warme kamers

    Ruime parking voor onze motoren

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    Interessant doorgangshotel met goede keuken!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de kleine kant en somber

    Ontbijt en diner in restaurant, prima en aan te raden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    7,5
    Hotel voldeed aan de verwachting en lag gunstig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel voldeed aan de verwachting en lag gunstig

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,9
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    De dame bij het ontbijt, zeer onvriendelijk

    Prijs

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: