Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DoubleTree by Hilton Hotel London - Marble Arch 4-sterren

4 Bryanston St, Marble Arch, Westminster, Londen, W1H 7BY, Verenigd Koninkrijk

#478 van de 977 hotels in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1310 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    4,2
    Locatie goed, hotel niet aanbevolen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan en het wc was smerig. Er zat urine in!! We hadden geen daglicht, voelde als een cave!! Zaten onder de keuken, konden niet slapen door het gesmijt van borden. Daarnaast konden we niet in bad, want het water bleef niet staan. knop kapot. Er was een lamp dat steeds aan en uit ging. We hebben het aangegeven en zouden er meteen op terug komen. Nu weer thuis, maar nog steeds geen reactie. Ontbijt ook niet goed. Tafels werden niet meteen afgeruimd, waardoor je naast een smerige tafel zit en schoonmaken doen ze snel met een vies geel doekje. Niet zorgvuldig.

    Locatie is goed, verder beroerd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle gangen, andere kamers zeer klein. In eerste instantie geen lift naar de kelder, alleen een goederen lift. Op onze kamer kon je geen raam openzetten, want wij sliepen boven de keuken. Boven de afzuiging met vieze geur en geluid.

    Wij hadden de grootste kamer van het hotel, de invalide kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Toplocatie met goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bureaustoel, -meubel en gordijnen zijn aan vervanging toe. Verwacht geen echt ruime kamers en brede gangen.

    Hotel zeer centraal gelegen. Vriendelijk personeel. Veel voorzieningen: slippers, haardroger, strijkbout en -plank, shampoo, zeep, koffie- en theezetfaciliteit op de kamer, tv en wifi. Ook een extra continentaal stopcontact. Goed bed en prima badkamer. Douche in het bad, wel handgrepen aanwezig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt sloeg tegen. Charcuterie was duidelijk aan het vervallen, de rest was inorde. Kamer was redelijk klein maar voldoende voor citytrip.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Alles vanuit het hotel goed bereikbaar, zowel shops als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Sommige baliebedienden waren helemaal niet vriendelijk, andere dan weer super!!! Openbare parking in de buurt van het hotel zou een speciaal tarief moeten krijgen...48 pond per dag parkeren is er toch wel over, niet?

    Alles vanuit het hotel goed bereikbaar, zowel shops als bezienswaardigheden...wel openbaar vervoer met bus genomen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    Goed hotel maar er zijn er inde buurt betere aan gelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Vrij kleine kamers ; slechts één lift. Restaurant beperkt

    Lekker ontbijt hoewel geen al te uitgebreide keuze; Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hygiëne top. Topligging nabij Marble Arch-Oxford Street.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prima voor even Londen doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer van kamer was echt smerig

    Personeel is top. Allemaal. Ontbijt super uitgebreid en lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te warm,spijtig dat er geen raam ope kon om te verluchten

    Ontbijt goed,propere kamer,vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Het schoonmaken van de kamer.

    Het ontbijt en de ligging van het hotel zijn uitstekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    6,7
    vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    vriendelijkheid personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    zeer basic.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    zeer basic...... goede locatie en dat betaal je ook. De kamer en ontbijt waren de prijs NIET waard

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,9
    Een fijn hotel, midden in de shopping area. Vriendelijk personeel, eten minder goed. Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche/bad was minder. De temperatuur was lastig te regelen waardoor je ineens onder kokend heet water stond

    De locatie van het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi,

    Lokatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,8
    Te duur voor wat je krijgt - kleine kamers, gehorig, matig ontbijt. Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamers, erg gehorig. Matig ontbijt

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    6,5
    Basis , maar lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe kamer , veel straatlawaai

    Basis , maar lekker ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    4,2
    De locatie van het hotel was goed maar de kamer veel te lawaaig. Geen doucheslang, heel onhandig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de straatkant dus enorm veel lawaai!

    Het bed was top

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    6,3
    De locatie, zijstraat van Oxford Street en de metro Marble...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Wij hadden 2x deluxe kamer geboekt. S'morgens kwamen wij aan in het hotel, inchecken kon echter waren de kamers nog niet schoon. Later op de middag kwamen wij terug en toen kregen wij een gratis upgrade, 1x deluxe kamer en 1x suite. De suite was nou niet bepaald een upgrade!! Benauwde kamer met een verdieping, raam dat niet open kon dus niet echt een vooruitgang. Na reclamatie bij de receptie hebben wij diverse andere kamers bekeken en uiteindelijk genoegen moeten nemen met een standaardkamer, voor 1 nacht, 2de nacht kregen we de deluxekamer die we eigenlijk geboekt hadden. Het hotel was duidelijk overboekt!! Moraal is dat in de ochtend onze kamers in orde waren en in de namiddag ineens niet meer? En gezien de kamerprijzen vonden wij dit niet terecht. Een en ander werd gecompenseerd met een gratis ontbijt. Vreemde gang van zaken waarbij je niet krijgt wat je boekt!

    De locatie, zijstraat van Oxford Street en de metro Marble Arch op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,3
    Locatie is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik heb persoonlijk in een 2-persoonsbed liever 2x een 1-persoonsdeken.

    Locatie is ideaal. Je loopt zo Oxford Street op en ook Hyde Park (in december Winter Wonderland) is om de hoek. Tevens metro (Marble Arch) op 200 metro.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    8,8
    De hygiëne op de kamer en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden 's morgens gevraagd om onze bagage in bewaring gegeven en dat was geen probleem. Wanneer we deze gingen ophalen vonden ze deze niet, uiteindelijk is mijn man moeten meegaan om onze bagage te identificeren. Dat gaf ons wel een heel slecht gevoel en we vonden dat dit niet zou mogen gebeuren.

    De hygiëne op de kamer en personeel., buiten één personeelslid gaf de indruk graag van je af te zijnen niet echt behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte ligging. Goed ontbijt. Vriendelijke ontvangst.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,9
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Top locatie

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    8,3
    de locatie - heel centraal en rond het hotel toch voldoende...
    • Vakantiereis
    • Groep

    de locatie - heel centraal en rond het hotel toch voldoende restaurant mogelijkheden op wandelafstand

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    8,3
    De centrale ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het douchen in het bad

    De centrale ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Ligging is super, personeel heel vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Probleempjes met airco

    Ligging is super, personeel heel vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    De locatie was geweldig om te shoppen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie was geweldig om te shoppen. De bedden waren zeer goed.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    10
    Lekker ontbijt,zeer vriendelijk beleefd en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lekker ontbijt,zeer vriendelijk beleefd en behulpzaam personeel.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: