Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boston Court Hotel 2-sterren

26 Upper Berkeley St, Marble Arch, Westminster, Londen, W1H 7PF, Verenigd Koninkrijk

#259 van de 356 B&B's en herbergen in Londen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 613 beoordelingen over dit hotel

6,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met eigen badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima. Geroosterd brood, jam, melk, sap, en cornflakes. Wel elke morgen hetzelfde. Kamer was erg ruim voor 2 personen. Grote badkamer. Kamer werd elke dag schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Wij hadden room 6. Het is wel oud maar we hebben ons prima vermaakt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    2,5
    KORT: nooit meer!!! Voor geen goud!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkelijk personeel, absoluut geen service. De ‘baas’ van t hotel verbleef zelf in de kamer naast ons in zn donkere kamer met de Tv op een storend volume. Geen douchegel aanwezig, een zielig handzeepje.

    Wij hebben betaald voor ontbijt, maar kregen in het hotel te horen dat er geen ontbijt zou zijn. Geen verdere uitleg of tegemoetkoming!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    4,2
    matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    slechte ontvangst - dame bij de receptie had totaal geen interesse in klanten. zeer klantonvriendelijk. Om 9 uur in de morgen komt de werkster al aan de deur - totaal niet vriendelijk

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    3,3
    Geen aanrader om naartoe te gaan, kies voor iets duurder = meer gemak, meer rust, meer genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zowat alles. - Continentaal ontbijt voor 2: Kommetje cornflakes, wat melk, fruitsap uit een karton, 2 potjes boter en 2 potjes confituur en 3 sneden toastbrood verpakt per persoon. - Je kon amper draaien in je kamer. - De douche, toilet en wastafel was niet 100% hygiënisch. - Wel wat lawaai in en rond het hotel. - Alles zag er wat vreemd uit, we voelden ons totaal niet op ons gemak. Bij aankomst vroeg de man van de receptie om cash te betalen, waarom? Dat weten we tot op heden nog niet. Een zeer vreemde ervaring.

    Goedkoop, dat is het enige positieve.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    5,4
    Uitstekende locatie, dichtbij de city en bij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig comfort. Meest tegenvallend was het gebrek aan hygiene in de badkamer en de hotelkamer.

    Uitstekende locatie, dichtbij de city en bij metrostation.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Ligging hyde park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met eigen badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer beneden peil. Kamer werd 2e dag niet gedaan.

    Ligging hyde park

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijtzaal of buffet

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,5
    Heerlijk er even tussenuit!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ietwat gedateerd.

    De locatie is erg mooi! Vlakbij Oxford street en op korte afstand van metro en bushaltes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Prima voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad kon niet gebruikt worden en de wc trok niet altijd soepel door.

    De locatie en het vriendelijke personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel ontbijt

    Aardige staf

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Voor de ligging en de gezellige buurt zou ik teruggaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, maar dat is meestal in Londen. Sobere oude badkamer.

    de ligging was perfect. In de buurt veel leuke kroegjes, café's. Leuke buurt.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    7,9
    misschien had ik geluk, maar ik kreeg in mijn eentje een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik werd snachts wakker van een muis in mijn prullenbak, hierna hoorde ik meer ritselende geluiden. Het ontbijt is zeer bescheiden, maar dat had ik eigenlijk ook wel verwacht.

    misschien had ik geluk, maar ik kreeg in mijn eentje een ruime kamer, een ruime badkamer. Er was een koelkast, waterkoker, fohn. De receptionist was zeer behulpzaam. De locatie is top. De WIFI is redelijk snel (misschien waren er niet zoveel gasten in het hotel).

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    Wat je er van verwacht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    toiletten

    Wat je er van verwacht. bedden goed. sanitair matig, maar prima voor 1 nacht slapen en gunstig gelegen. Prima voor het geld wat je er voor betaald

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    5,4
    Badkamer is schoon en kamer compleet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ramen zijn geluid lek dus een hoop straatlawaai.Oorpluggen noodzakelijk om te kunnen slapen.

    Badkamer is schoon en kamer compleet.Koelkast is ideaal als je budget reist.Ligging is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,7
    Dichtbij metrohalte
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk weinig. Als je enkel gaat om te overnachten, te douchen en dan weer vertrekken; dan is dit een betaalbare slaapplaats.

    Dichtbij metrohalte Als het enkel om te slapen is, heb je niet meer nodig. (prijsverhouding) Kamers waren ca va. Stadsplan en to see plaatsen voorhanden

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Boston Court Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: