Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bournemouth Highcliff Marriott Hotel 4-sterren

St. Michaels Road, West Cliff, Bournemouth, BH2 5DU, Verenigd Koninkrijk

#34 van de 79 hotels in Bournemouth

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1755 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,0
    Waardeloos, Het heeft er toe geleid dat wij door deze ervaring ons volgende hotel hebben geannuleerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 6 nachten

    Er wordt onvoldoende aandacht geschonken aan de naleving van niet parkeren van auto's bij de ingang. Dit veroorzaakt veel overlast bij de kamers vlak bij de ingang. Dit van s'morgens vroeg tot zelf na middernacht. Tevens veel overlast van lallende en rokende personen vlak bij de ingang. Veel overlast als je een kamer daar vlak bij hebt. De foto's geven niet aan dat er aan de voorkant een weg loopt. Je denkt dat het terras overloopt in de glooiing naar het strand. Dus beslist niet de prijs waard die je er voor moet betalen.

    Het ontbijt was prima met veel extra's. Als je de juiste kamer kreeg,(na eerst een kamer te krijgen die niet overeen kwam met de foto's), dan was deze ok.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    rommelige indeling van hotel, het was niet helemaal duidelijke vooraf of er voor parkeren moest worden betaald of niet

    het hotel was prima, verder goede uitvalsbasis voor rondreizen in de buurt locatie is fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    een fijn weekend gehad , op naar de volgende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    hotel geeft een verouderde indruk , betalen voor parking is vergezocht , en automatisch een tip bijrekenen in de rekening van de bar is ongehoord , mede daar de prijzen al redelijk hoog liggen tegenover een vergelijkende bar in het stadscentrum .

    ontbijt was prijs/kwaliteitsverhouding meer dan goed ,zeer vriendelijk en behulpzaam personeel , ruime kamers , mooie ontspanningsruimten en zwembad ,,,,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Zon en strand in England.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor wifi moest worden betaald. Maar dit bleek aan het einde toch gratis te zijn. Hadden we graag eerder geweten.

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel met plezier in het werk. Goede service en parkeer gelegenheid. We waren veel te vroeg maar kregen gelijk een kamer. Prettig dat de ramen open konden op de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niet gerenoveerde kamer met tabakgeur

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    nadat we gemeld hadden dat het 2 pers bed erg slecht lag...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    nadat we gemeld hadden dat het 2 pers bed erg slecht lag kregen we een andere kamer met prima bedden

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,8
    mooi uitzicht op zee en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooi uitzicht op zee en behulpzaam personeel. restaurant zeer goed en fijn binnen- en buitenzwembad met ruime openingstijden

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: