Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Harris Guest Accommodation 3-sterren

307 Iffley Road, Oxford, OX4 4AG, Verenigd Koninkrijk

#59 van de 65 B&B's en herbergen in Oxford

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 389 beoordelingen over deze B&B

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    De ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke weg. Wij hadden een kamer aan de achterkant maar ik denk dat de voorkant best rumourig is. Geen ontbijt.

    De ligging is prima. Diverse restaurants en supermarkt op loopafstand. Bus voor de deur (familieticket 8,50 pond voor hele dag) brengt je in 15 minuten naar het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    4,6
    De kamer was redelijk leuk aangekleed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een erg warme kleine familiekamer met krappe badkamer. Ik vond de man die ons 10 minuten voor gesloten deur liet wachten ook vrij ongeïnteresseerd. Alsof het hem alleen om het geld te doen was.

    De kamer was redelijk leuk aangekleed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Nette kamer, goede parkeermogelijkheden en keurige ontvangst. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen, het was geheel conform de advertentie. Prima prijs kwaliteitverhouding. De kamer was klein maar het was heel schoon, comfortabel en rustig gelegen (aan de achterkant van de straatkant).

    De kamer was keurig schoon, makkelijk te vinden, goede parkeergelegenheid op eigen terrein en aardige ontvangst. Het ontbijt hebben wij niet genomen omdat wij dat bij familie hebben genuttigd die een paar straten verderop wonen. Dit was ook de reden voor ons bezoek.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,8
    Goede uitvalbasis voor een tripje Oxford
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt zat niet inbegrepen in de totaalprijs, dit stond welliswaar ook niet op de site, maar ik verblijf vaak bij guesthouses en dit is meestal niet het geval terwijl het er dan toch bij zit. Mij is ook niet gevraagd of ik het ontbijt bij wilde boeken, gemiste kans.

    De kamers waren super, fijn om weer in een echt bed te liggen. De locatie is op een half uur lopen van het centrum, dat is best ver, maar de bus stopt letterlijk voor de deur. Tip; neem eventueel een 24 uurs kaart voor 4£. Hiermee kon ik de eerste dag de bagage afzetten, terug naar t centrum, savonds weer terug naar de locatie en de volgende dag weer terug om naar het treinstation te gaan. De wifi was heel erg goed, goed genoeg om te streamen op netflix bijvoorbeeld. Mogelijkheid tot het zetten van thee en koffie in de kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Goed onderkomen met prima tweepersoons bed. Zonder begeleiding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben behalve de ontvangst en het meisje voor het ontbijt en bed opmaak niemand meer gezien in het pand. Bij problemen konden we een nummer bellen.

    Goede bed en breakfast in verhouding met de prijs. Prima bedden. Supermarkt in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Van binnen was het verrassend netjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    3,3
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal niet gastvriendelijk!

    Lokatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,3
    Nette kamer, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Nette kamer, aardig personeel

    Verbleven in november 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8